|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Nice, nice....
Własnie zakończyłem swoją przygodę z Xereną.... Thx Domne~~ :* Huntowanie całej rodzinki za wygranie licytacji.... no cóż można sie było tego spodziewać... Powodzenia tym, którzy maja dość znajomości, żeby tam jeszcze troche pograć.
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Nie uwazam sie za mistrza pvp... bo to ze to akurat ja dostalem te fragi to jest duza zasluga szczescia... ale to ze wygrywamy ta wojne to zasluga zgrania (czyt. ventrilo) i tego ze wszystkie divonium(rodzina) to nooby, chociaz wielu czlonkow tej gildii rowniez. A to z questami to mi nie chodzilo o to ze robilem i super zrobilem.. tylko chodzilo mi o to ze mialem rsa a na sobie ponad milion gp i zaloze sie ze Polacy zarabali by mnie wlasnie dlatego zeby dostac ta kase .. tylko dlatego o tym wspomnailem. A czy jestem dla nich zagrozeniem czy nie , to nei ta kategoria slonko... traktujemy sie jak przyjaciele i wiem o tym. Rozmawiamy dosc duzo przez mikrofony i jestem pewien ze zawsze moge na nich liczyc. Sa 2 rodzaje ludzi... po pierwsze jesli tak to ktorym typem Ty jestes... z tym swoim charem na 80 levelu (grats); a tak serio to nie zgodze sie z tym. To czy podejmuje sie decyzje czy tylko ja wykonuje zalezy od sytuacji.. aha no a jesli wziasc pod uwage Selene to nie jestem typem czlowieka ktory wykonuje decyzje... gram na Xenerze tylko dlatego ze mam bana na swoim charze do 8 marca (na Xenerze dostalem na drugim koncie do 10 marca ![]() Yours, Koti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() ........Chce zalogowac sie na Acc, patrze a tu Ban... patrze tibia.com ban za unjusty....no i 2 dedy przez jakis noobqw...fajnie ze akurat na wojnie ktos mine haknal...mmm nice THX i pozdrawiam cale HUM
PS : Czekam na New serwer i zbieram ekipe...Cya all i powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw... Powodem dla którego Domestosy wypowiedzialy nam wojne nie bylo Pa tylko to ze Yovx < Respekt \,,,/ > szybko levelowal i byl zagrozeniem dla phy i jego dupolizów.... Pozatym niechce mi sie komentowac tego co tu piszecie bo macie inny punkt patrzenia na ta sprawe.... GL and HF.. Ostatnio edytowany przez Yebro - 06-03-2006 o 08:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Yovx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Domnesticus
Poziom: 52
Skille: 15/22
Poziom mag.: 45
|
![]() 3m sie Dzika Zuzia.
I nie martw sie załóż se new chara na Xerenie bo jeszcze przyjdzie nasz czas ![]() ![]() ![]() Seeya
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() To was zaj3bisty czlonek Mordi'Mer Il zabil naszego, a nasz szpieg w owczesnym Divonnium wyslal nam ss na ktorym bylo "NAPISANE CZARNO NA BIALYM" ze od jutra zaczynacie wojne.
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Yours, Koti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do Xereny to n/c...teraz pocwicze sobie na Ots'ach (trapy itp.)i powroce na New serwer...jak juz pisalem zbieram ekipe na rodzinke ( Only PL ) Swe. - Die BR. - Die
to dome~ zniszczylo Xerene :| PS : kazdy ma swoje zdanie Good Luck ALL |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
|
![]() Btw.
@up jak cos dam ci moje gg: 6634713 mam 113rp na guardi, "moze" ja z kolegami pojde na new serva, wiec bedzie kól Ostatnio edytowany przez scorp - 06-03-2006 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Dobrze wiedziec Scorp. Ja raczej po maturce tez pojde na nowy server wiec moze sie spotkamy (gwarantuje PG z mojej strony)
![]() Pozdro PS dowiedzialem sie ze gra tutaj Bacik i Grzesiek ktorych znalem z furory, wielkie pozdro dla was. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Police
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thazie
Profesja: Sorcerer
Gildia: Messengers Of The Sky
![]() |
![]() Lejcie sie qrwa i traccie levelki =]
PS. Duzo levelkow PS2. Ciekawe kto wygra xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
@wojna: I dobrze że się leją, niech opóźniają lvlowanie. Trzeba serwer ustabilizować.
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
|
![]() Pozdro protarus, HAIL BIALYSTOK!! :d
masz moje gg to sie moze zgadamy, ale pierw musze zmeinic neta bo mam kicki(mysle o neostradzie)- 6634713 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() plx help me ![]() Pozdrówki Prot ![]() ![]() Moze wyszukac ci jakas kusze w depo ? ![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() Bacik a ty przypadkiem nie grales na lucerce?
![]() pozdro scorpionous, moze pomietasz mnie jeszcze ![]() jak juz mowilem zmieniam neta i prawdopodobnie ide na new serv pozdro 600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Xereny nic nie rozwaliło, ja gram spokojnie i nie wydaje mi się żeby była w jaki kolwiek sposób uszkodzona.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() wbij 50 lvl to pogadamy.
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Phy Praefectus - 07-03-2006 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Nom grałem grałem tam
![]() Btw. Dzisaj padł Lavius ![]() Evul PA ![]() Mar 07 2006, 15:06:00 CET Killed at Level 57 by Phranella http://rapidshare.de/files/14917705/...death.rec.html tu filmik ;p
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. Ostatnio edytowany przez Bacik_ - 07-03-2006 o 16:56. |
![]() |
![]() |