Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-03-2006, 13:50   #41
Tajemnicza
Guest

Król Anhil

Taifun MA 3 ownerow. Nie dostanie bana za to, bo jak graja na tym samym kompie to jest to samo ip. Jednego ownera Taifuna wywalili zze szkoly przez tibie.... Ale i tak gz za anhila 200 lvl wbil na anhilu po zrobieniu questa. Zabil wszystkie demony
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-03-2006, 18:02   #42
Risofek
Użytkownik Forum

Risofek's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tajemnicza
Taifun MA 3 ownerow. Nie dostanie bana za to, bo jak graja na tym samym kompie to jest to samo ip. Jednego ownera Taifuna wywalili zze szkoly przez tibie.... Ale i tak gz za anhila 200 lvl wbil na anhilu po zrobieniu questa. Zabil wszystkie demony

Wlasnie takie posty osob ktore nic nie wiedza mnie dobijaja. :S

Jak wbil 200 to kazdy moze przeciez zobaczyc bo film zostal zrobiony..
Risofek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 09:38   #43
Tajemnicza
Guest

Król Odp

wczesniej sie ktos pytal o cos i mu odpowiedZialam bo nie widzial filmiku...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 10:06   #44
Xexer_Xerena
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Wodzisław Śl.

Imię: Xexer
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 63\63
Poziom mag.: 4
Domyślny

Najlepsze, że tu każdy wie "na pewno" ile taifun ma ownerow. I każdy podaje inna liczbe ...
Prawie kazdy kto jest teraz w top 10 na kazdym serwie teraz sharuje, no ale nie wszyscy - zawsze znajdzie sie pare nienormalnych maniakow ktorzy siedzą all day na tibi i swiata poza nia nie wiedza...

btw. fajnie wbil ten 200 lvl - postawil wszystko na jedna szale, albo 200 lvl albo dead
no ale gratz udalo sie mu

Ostatnio edytowany przez Xexer_Xerena - 15-03-2006 o 10:07.
Xexer_Xerena jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 12:43   #45
Fire Necromacer
Użytkownik Forum

Fire Necromacer's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Chełm - -mini city- - Ilość postów: 413
Wpisy bloga: 1

Imię: Nekrofil
Gildia: #tibia.pl
Świat: QuakeNet
Poziom: +v
Skille: elita
Fire Necromacer ma numer GG 4572680
Domyślny

Eee no niezupełnie, Seromontis nie gra dużo, a jest w drugi pod względem levelu w tibi, a Taifun? NON-STOP gra, kiedy nie zobacze na tibia.com, kiedy nie wejde na furke, on jest... nie ma możliwości żeby on(i) nie sharowali...
Ale jedno musze powiedzieć, gratz dla was! Pięknie zrobiliście chara xD

Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents.

(+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS!
Fire Necromacer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 15:41   #46
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
Send a message via Skype™ to Edek Rozprowacz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Tylko pogratulowac mu sukcesu...

A co do ludzi co mówia ze share to poprostu mozna nazwac tylko jednym slowam a mianowicie ZAZDROSC ! Tak tak zazdrosc...wszyscy mu zazdroscicie tego ze on potrafi wbic 200lvl w tym czasie co polowa z was 40-50 afff...Jak czytem posty np kruliczka to prawie z krzesla spadlem...Ciebie to chyba najbardziej zrzera zazdrosc...Ludzie opamietajcie sie...wszystki jest mozliwe...Moze Taifun nie ma co robic to gra...Poporstu staral sie i dokonal tego..I tez moge sie zalozyc ze nie jedna z osób co tutaj pisze o share to tez sharuje konto...bo ska wy tyle o tym wiecie ? ha ? Jesli naprawde mu zazdroscicie to napiscie to tutaj....Boicie sie wysmiania ? nie ma sie czego bac...Ja sam mu zazdroszcze ze potrafil tego dokonac..ja nie mam takich zdolnosci(chociarz mam lekki pg teraz ;] ) I POWTARZAM JESLI MACIE PISAC ZE TAIFUN SHARUJE TO NAPISZCIE LEPIEJ ZE ZAZDROSCICIE MU ZE SAMI TEGO NIE OTRAFICIE DOKONAC...

a tak wogóle to on sie nazywa Taifun a nie Tajfun rotfl....
ROTFL heh fakt zazdroszcze mu jego mega chara i zazdroszcze tego ze przez ok. 10 miechów zyje tibią ^^. Takim ludziom powinno sie zabronic podchodzic do komputera.
Nic dodać nic ująć N/C
Edek Rozprowacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 15:54   #47
Ownage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
Eee no niezupełnie, Seromontis nie gra dużo, a jest w drugi pod względem levelu w tibi, a Taifun? NON-STOP gra, kiedy nie zobacze na tibia.com, kiedy nie wejde na furke, on jest... nie ma możliwości żeby on(i) nie sharowali...
Ale jedno musze powiedzieć, gratz dla was! Pięknie zrobiliście chara xD
O boze, nastepne dziecko. Czlowieku, slyszales moze kiedys o stronie zwanej "http://www.pskonejott.com/"? Wpisujac to w internet explorerze, czy innej przegladarce internetowej, po czym naciskajac enter wyswietli Ci sie strona pewnego gracza z Trimery (autora tej stronki), a tam nastepnie mozesz wejsc w jedna z opcji ktora to zwie sie "Online Time Counter".. wpisujesz nazwe playera i wyswietla Ci sie jego czas online w tibi.. jesli juz wiesz jak tam wejsc.. to mam nadzieje ze jestes na tyle bystry (), ze wkoncu zobaczysz ze Taifun nie jest 24h na dobe online! , co wiecej, wiekszosc miesiecy, mowie o tych o ktorych Seromontis gral i expil, bo aktualnie ma przerwe, Taifun byl mniej godzin online od EO i Seromontisa.
Ownage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 17:04   #48
Dizzy123
Guest

Domyślny

Edited -.-

Ostatnio edytowany przez Dizzy123 - 23-03-2006 o 18:51.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 18:30   #49
Vorment1
Użytkownik forum

Vorment1's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Dizzy, dobry pomysl, daj jego fotke Garbaty gruby okularnik ? xd
Vorment1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 20:13   #50
Skoti :)
Użytkownik forum

Skoti :)'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: ....

Imię: .....
Profesja: Knight
Gildia: ......
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 53/52
Poziom mag.: 4
Domyślny

:d Gz Taif :d
Skoti :) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 21:06   #51
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Evul

Nom ladnie ladnie Taifun lvla nabil i to w krótkim czasie . U nas na galanie jest 165 lvl max (byłby wiekszy ale ktos mial hack albo ban ) jest to szwed do tego taki PA ze szkoda gadac chyba sie przeniose tu do was ale daje tu ten post zeby pogratulowac Taifun Delviry za te 200 lvl (zostan najlepszy na swiecie bo seromontis (252 hiberna EK) niegra od 4 marca a jest best pl .Mam pytanko jeszcze : U was tez jest takie PA jak na galanie bo to co tam sie dzieje to przesada odpowiedzcie to mzoe sie przeniose bo gram ale kazde 20+ lvl to hack ;/
Pawio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2006, 23:33   #52
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Nom ladnie ladnie Taifun lvla nabil i to w krótkim czasie . U nas na galanie jest 165 lvl max (byłby wiekszy ale ktos mial hack albo ban ) jest to szwed do tego taki PA ze szkoda gadac chyba sie przeniose tu do was ale daje tu ten post zeby pogratulowac Taifun Delviry za te 200 lvl (zostan najlepszy na swiecie bo seromontis (252 hiberna EK) niegra od 4 marca a jest best pl .Mam pytanko jeszcze : U was tez jest takie PA jak na galanie bo to co tam sie dzieje to przesada odpowiedzcie to mzoe sie przeniose bo gram ale kazde 20+ lvl to hack ;/
Zainstaluj sobie Antywirusa , Firewalla , nie dawaj nikomu kodów , nie graj w kafe i nie wchodź w nieznane ci strony , i nie sciagaj np. EOsolujeorshabaala.******** itd to haka nie bedziesz mial na 99%
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2006, 00:36   #53
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio

masz na mysli gracza o niku Konda ? no cos o nim wiem
gral na tebuli jako Ferry potem Iso ale za jego czasow na nebuli bylo jeszcze ok
potem juz nie bo wizz i sqeensy dali rade a teraz polacy tam rzadza
djmtv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2006, 14:37   #54
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv
masz na mysli gracza o niku Konda ? no cos o nim wiem
gral na tebuli jako Ferry potem Iso ale za jego czasow na nebuli bylo jeszcze ok
potem juz nie bo wizz i sqeensy dali rade a teraz polacy tam rzadza

Taa mam na myśli Konde to co on robi na Galanie jest poprostu smieszne
Pawio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2006, 12:54   #55
fckubol
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2006

Domyślny

Eternal Oblivion 266 lvl 308,981,970 exp
Seromontis 252lvl 263,349,383exp jest różnica tylko 14lvli a w expie 45mln ;/
Taifun Devilry 203lvl 135,371,094exp a tu jest rówżnica tylko 63lvli a wexpie 173mln raczej nie dogoni EO
fckubol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2006, 22:42   #56
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

chyab ze przestanie grac D: albo go hackna albo *** wie co ó.ó
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2006, 10:04   #57
Lazar
Użytkownik Forum

Lazar's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004

Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 28
Skille: 82/70
Poziom mag.: 11
Wyślij wiadomość przez ICQ do Lazar Lazar ma numer GG 2021380 Lazar ma login Tlenu niema@o2.pl
Domyślny heh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dizzy123
Erhm...Ownage nie wiem kim jesteś ale nie wiem po co mu bronisz dupsko...Prawda jest prawdą to że znam go z rl i ma 200 lvl nie oznacza że trzeba go bronic..Tak jak ktoś wcześniej powiedział gra nim Petro i Taifun....Pierwszy z nich na Hiberni miał chara o nazwie Yberius a drugi Taifun La'elder nie wiem jak się tamto potoczyło ale chyba bo delecie taifuna wybyli z serva.Fakt że w Intermaniaku(Kafejka w bielsku w której grali "Hiberniacy") większośc osób niedośc że sharowała to kupionymi charami w dodatku.To że ma senior tutora o niczym nieświadczy ..prędzej czy później dostanie deleta.Jeśli ktoś mi nie wieży mogę dac fote taifuna z gimnazjum do którego rok temu chodził.I Żygac mi się chce jak czytam posty typu "senior tutor oo to nie ma mowy nie sharuje co wy gadacie" Boże jak możecie oceniac kogoś jeśli go nie znacie.
I skończie go bronic...fakt faktem są Polakami z 200 lvlem bądzcie dumni nooby...

KthxBye
No jedna mądra osoba
Mam dokladnie takie same informacje, że gra z yberem
Lazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2006, 17:25   #58
Nataniel
Użytkownik Forum

Nataniel's Avatar

Lokacja: Płock

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Nataniel ma numer GG 4184087
Domyślny

Jasne wszystko by się zgadzalo. Internet cafe, dwóch dobrych graczy i jeszcze kilka osób do pomocy. Wszystko by bylo, dobze, ale zobaczcie, co odwala na furorze,czy mu wladza do głowy za bardzo nie udezyla. Wycina najlepszych graczy jeden po drugim, czyżby sie bal o swoje dupsko? Dzis przyszla pora na spoxtera i co 166 MS tez ma sie pożegnać z serwerem.
Bylbym dumny z Taifuna walic to ze ma kilku overow bo jest najszybciej expiaca postacia poki co bez bana.
Ale nie jestem! wedlog mnie jest zasranym egoista ktory chce miec caly serwer dla siebie i kilku pachołków na posyłki, paru makerow. Cala furora ma się kręcić wokół jego osoby ? Przesada.

Ostatnio edytowany przez Nataniel - 21-03-2006 o 17:31.
Nataniel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2006, 17:37   #59
Jojo Ninja
Użytkownik Forum

Jojo Ninja's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Dobra ****a ... zostawcie tego Taifuna, ma 2 ownerów, jest najszybszym 200 lvlem w Tibii i pewnie ma w dupie co o nim piszecie, więc nie ma sensu tego ciągnąć, umówić sie na gg i gadajcie sobie.

~Yours Jojo
Member of Ninja Family...
Jojo Ninja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2006, 17:49   #60
Ownage
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nataniel
Jasne wszystko by się zgadzalo. Internet cafe, dwóch dobrych graczy i jeszcze kilka osób do pomocy. Wszystko by bylo, dobze, ale zobaczcie, co odwala na furorze,czy mu wladza do głowy za bardzo nie udezyla. Wycina najlepszych graczy jeden po drugim, czyżby sie bal o swoje dupsko? Dzis przyszla pora na spoxtera i co 166 MS tez ma sie pożegnać z serwerem.
Bylbym dumny z Taifuna walic to ze ma kilku overow bo jest najszybciej expiaca postacia poki co bez bana.
Ale nie jestem! wedlog mnie jest zasranym egoista ktory chce miec caly serwer dla siebie i kilku pachołków na posyłki, paru makerow. Cala furora ma się kręcić wokół jego osoby ? Przesada.
Zyg..(wymiotowac) mi sie chce jak czytam takie posty. Czlowieku, odrazu cale miasto nim gra, z rodzina wliczajac.. A co do Spoxstera, to o co chodzi? bo nie rozumiem co ma Taifun do Spoxstera? To oni zabili najpierw Czipsa, a pozniej Taifun zareagowal tak jak powinien. (Thellionn, Nordmark Oblivion etc. zabili poraz drugi jego rl Ziomka tj. Czipsu)

I nikt sie w okol niego nie kreci, lol.
Ownage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania