|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() hmm nawet ciekawy
był bym wdzięczny jak bys mi dał na PW Parrota z 4 profili ;]
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie komentujcie fake'i jest cały dzień i 2 komenty do roboty migiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ciekawe. Wykonanie świetne, pomysły świetne. Te Chimery fajnie zrobione.
Pomysł: 10/10 Wykonanie: 9/10 (za dużo szafek w sali Magii a do Besna powinien jakiś dywan prowadzić.) Ortografia: 8/10(PRZECINKI!) Średnia: 9/10
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Nie no 2 i 3 część to po prostu cud, miód i orzeszki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Sry, może to gdzieś było, ale po jakiego h**a spaliłem, kiedy spaliłem i po co spaliłem ten barak!?
![]() Ciesze się że ostatnio jestem w centrum zainteresowania, ale z tym wygnaniem to chyba przesada? TERAZ BĘDĘ MUSIAŁ SPALIĆ CAŁE MIASTO! ![]() Rób szybciej kolejne części ale prosze cie o jedno... hmm, może nie ciebie ale besna,... NIE WYGNAJ ZBYT ZDALEKO OD KIOSKU RUCHU BO NIEZDĄŻE KUPIĆ ZAPAŁEK! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dark Kriss to bedzie dlasza fabuła csii z tym miastem xDD jakbyś przeczytał tytuł nastepnej czesci bys sie zorientował.A barak spaliłeś przez przypadek chimera miała się nazywac inaczej ale cóż może w next party to zmienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Rookstayer
Imię: Furious Eve
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Elite Guardians of Rook
Świat: Libera
Poziom: 26
Skille: 20/25
|
![]() hehe, Dobre
za sam ten tekst "Razor był zwykłym mieszkańcem miasta.Miał plantacje drzewa dwarfowego<mocny gatunek>" daje 10 pkt. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() No tak. Fajnie Ci to wyszło. Widać, że włożyłeś dużo pracy (to się dla mnie najbardziej liczy) i nawet jeśli są jakieś błędy (nie mówie, że są) to większość + niż -. Rób dalej bo zapowiada się ciekawie.
PS. Bardzo spodobał mi się ten "Demon w Czerni" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Świnoujście
Imię: Malutki Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Narazie niemam
Świat: Harmonia
Poziom: 19
Skille: wand/19
![]() |
![]() gdybys zrobil lepsza droge do domku to by byl looz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Mi się tylko 1 rzecz nie podoba, mógłbyś jakieś cieniowanie zrobić (chodzi o cały obrazek) bo wszędzie tak jasno i w ogóle :/ oceny nie dam bo niewiem jaką wstawić :/
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 3 Nowe Zuo
Po długiej wędrówce Kriss dotarł na cmentarz. ![]() WIęc poszedł wysłuchać woli nowego pana ![]() ![]() ![]() Bum szaka laka bum ![]() Moc XD ![]() Moc plomieni(to co mowi Kriss to nie inkantancja czy jakos tak) ![]() Spacerek ![]() Smoczuś ![]() Koniec Następna częśc pt:Oblężenie niedługo* *Część będzie składała się z około 3 rozdziałów |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() hehe dobre dobre
![]() ale jest jedna sprawa ZAKRUTKIE!!!! niektóre tabliczki źle wklejone -1 to jak on niusl zwłoki źle wygląda -1 nie pokazałeś jak Kriss zmienia postać -1 ![]() za to podobają mi się efekty +1 bestie ciemności mogłeś zrobić ciemniejsze ![]() dam ci 7.85/10 EDIT ZASŁONIŁEŚ MNIE NAPISAMI ![]() BUUUUUEEEEEE
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 04-04-2006 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Dobre ale krótkie.
Wykonanie: 9/10 (nierówno wklejone Bestie Cienia i za jasne tabliczki). Ortografia: 9/10 Średnia: 9/10
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Zacznijmy od 0/10...
Daje +3 za moc ognia (Fire'Claw's ROX!) Daje +5 za to że ogółem jestem głównym bohaterem tego odcinka, Daje +2 za to że szybko robisz! 10/10... hmm, ja tam do cieniowania nic niemam, bo sam prawie tego robić nie umiem ![]() EDIT@: Dark ROX! DOWN@: Tego systemu używam już od ok. miecha, czasem tak czasem nie... ![]() Ostatnio edytowany przez Krizz - 04-04-2006 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() no wiedze że kriss użył systemu oceniania który miałem wkrótce zaproponować
a tak wogule to z tymi punktami za to że jestes głównym bohaterem to przesadziłeś ![]() a misza muwi że ja sie podlizuje Avagerowi ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ kriss no widzisz wiem co lubisz XD.HeHe teraz bede długo robił <bawie sie ps>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Fajnie...Bardzo...Bardzo, bardzo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Ty.... |Mój kochany Mrok- na każdym lepszym otsie nim gram od pol roku zobaczyłeś pewnie mnie i zgapiłeś nick,a teraz ocena 8/10 a ten wasz super efekt-Gimp
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Komentujcie do następnej częsci zostały jakieś 2 z około 30 ss'ów XD