Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-04-2006, 21:25   #41
Wald_Kerius
eX Moderator

Wald_Kerius's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Domyślny Achilles~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
Kto powiedzial, ze achilles jest 4ever best pallem na kyrze?? hahah - Jenkry rox...
Tak tak... gadajcie, planujcie, robcie teamy na new... zawsze tak bylo i zawsze ktos/cos skopalo wam dupe/zmienilo wasze plany ;]
Ja to powiedzialem. Jak dla mnie to tak jest i bedzie. Fakt Jenkry wymiatal ale chyba retired mial. A co do new serwow to ten temat mial byc o filmiku i Achillesie~ a nie o tym zeby "robic gildie i ubic SWE".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bert
nie ma bata wszyscy polacy wbijajacy na new serva niech sie wbija do jednej gildi zeby nie bylo tak jak na xenerze... polacy razem.. j***ć innych !!
Takich tematow jest multum i caly czas sa kasowane przez modkow bo sa praktycznie bezsensowne. Lepiej wiec bedzie jezeli watek nowego serwa nie bedzie juz poruszany w tym temacie.

Nowa strona o Tibii w profesjonalnym wydaniu

Mój temat ze zdjęciami

Pacc Secura - 400k. Wiadomość do Wald Kerius - Secura/Ankrahmun (list).

Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 11-04-2006 o 21:30. Powód: drobna pomylka z cytatami
Wald_Kerius jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-04-2006, 21:54   #42
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Jejku takie tematy i posty o tym ze wszyscy polacy na nowym serwie robia gildie i rządzom serwem to szok jest moim zdaniem w ogóle i bez sensu na całej linii.
Co do nowych serwów jest tak, są Ci co tworza gildie i sobie expią, ten co sharuje we dwóch lub trzech lub wiecej ( -.- ) ma wyzszy lvl i potem juz ignoruje i nie gada z tymi kumplami z początku, tylko szuka kumpli przedewszykim z lvlem takim samym albo większym który także sharuje, potem juz pozostała tylko gildia zrobiona z najwiekszych sharerów/lvlów na danym nowym serwie, and potem są juz wojny lub PA. tak w dzisiejszych czasach wygląda dla mnie Tipia -.- . Ja juz dziękuje tej grze

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline  
stary 12-04-2006, 07:38   #43
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Świat: Hiberna/Saphira
Domyślny

[quote=Wald_Kerius]Ja to powiedzialem. Jak dla mnie to tak jest i bedzie. Fakt Jenkry wymiatal ale chyba retired mial. A co do new serwow to ten temat mial byc o filmiku i Achillesie~ a nie o tym zeby "robic gildie i ubic SWE".

Buhhehe jeżeli nie umiesz czytac to po co się udzielasz na forum ?
Chyba wyraźnie napisałem, że polacy nie umieją rządzic i że musi byc kilku swe, br itd w tej gildi...

A tak wogule to udzielasz się na forum żeby tylko kogoś jechac?
Pisze sie o new servie tutaj a nie w jakimś innym temacie, bo takowego innego tematu nie ma. proste
Arte jest offline  
stary 12-04-2006, 16:14   #44
Gitovoru
Użytkownik Forum

Gitovoru's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny Huh?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Pekin=
Jejku takie tematy i posty o tym ze wszyscy polacy na nowym serwie robia gildie i rządzom serwem to szok jest moim zdaniem w ogóle i bez sensu na całej linii.
Co do nowych serwów jest tak, są Ci co tworza gildie i sobie expią, ten co sharuje we dwóch lub trzech lub wiecej ( -.- ) ma wyzszy lvl i potem juz ignoruje i nie gada z tymi kumplami z początku, tylko szuka kumpli przedewszykim z lvlem takim samym albo większym który także sharuje, potem juz pozostała tylko gildia zrobiona z najwiekszych sharerów/lvlów na danym nowym serwie, and potem są juz wojny lub PA. tak w dzisiejszych czasach wygląda dla mnie Tipia -.- . Ja juz dziękuje tej grze
Co do polakow i ich gildi. Ze jest "bez sensu na calej lini" . Pomyslales o tym ze Szwedzi, Br ktorzy robia gildie postepuja tak samo? Problem zawsze jest ten sam. Ty uwazasz ze co szwed to nie jest PA? A propo w dzisiejszych czasach kazdy sharuje...
stary 12-04-2006, 17:56   #45
Wald_Kerius
eX Moderator

Wald_Kerius's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2

Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Domyślny lol?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte
Ja to powiedzialem....

Buhhehe jeżeli nie umiesz czytac to po co się udzielasz na forum ?
Chyba wyraźnie napisałem, że polacy nie umieją rządzic i że musi byc kilku swe, br itd w tej gildi...

A tak wogule to udzielasz się na forum żeby tylko kogoś jechac?
Pisze sie o new servie tutaj a nie w jakimś innym temacie, bo takowego innego tematu nie ma. proste

E ziomek, po pierwsze piszac wczesniejszego posta wogole nie bralem pod uwage tego co ty napisales bo bylo mi to obojetne. Jak juz chcesz bardzo wiedziec to twoja teoria iz Polacy nie umieja rzadzic serwerem jest dla mnie totalnie bezsensowna.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte
prawda jest taka, że polacy nie potrafią rządzic. Polacy vicki ale lider swe.
Cale te stwierdzenie nie moze dotyczyc ogolu Polakow w Tibii. Czym rozni sie SWE od POL? Wydaje ci sie chyba ze SWE sa najlepsi i bez nich nie ma co zakladac gildii? Wedlug mnie jest to totalna bzdura. Grupa Polakow znajacych sie z innych serwow i potrafiaca grac jest wstanie zrobic dobra gildie ktora bedzie "rzadzic" na serwerze.

Druga sprawa to to ze udzielam sie na tym forum bo mi sie podoba. W Polsce jest cos takiego jak wolnosc slowa i kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat. Podobne stwierdzenie przeczytasz w regulaminie tego forum wiec nie wiem o co ci chodzi. Poprostu mam wlasne zdanie i moze ci sie to podobac lub nie.Biorac twoj tok rozumowania moge tak samo powiedziec Czy ty musiales mnie krytykowac, jezeli tak to po co sie udzielasz na tym forum?Sam widzisz jezeli troche myslisz ze to nie ma sensu.

A jesli chodzi o tematy z new serwami to byly ich juz dziesiatki. Modki tego forum dbaja o to aby byl tu jeszcze jakis porzadek i usuwaja te tematy i zarazem posty typu "mam 10 lvl skille 30/10 dalej rosna wezcie mnie do gildi zabijemy innych plx"

Przez tego typu nagadywanie zbija sie watek od glownego tematu czyli filmiku Achillesa. Tak wiec skonczmy tutaj temat new serwow itp bo nam go zamkna i bedzie po zabawie. Arte nie odpisuj juz na to bo chyba all wszystko wyjasnilem i na pewno juz ci nei odpisze bo szkoda mi postow na ciebie.

sry za bledy ale ide na obiad, potem poprawie

Nowa strona o Tibii w profesjonalnym wydaniu

Mój temat ze zdjęciami

Pacc Secura - 400k. Wiadomość do Wald Kerius - Secura/Ankrahmun (list).
Wald_Kerius jest offline  
stary 12-04-2006, 19:19   #46
Gitovoru
Użytkownik Forum

Gitovoru's Avatar

Domyślny

Faktycznie twoj poglad jest ciekawy Wald, nie zamierzam Cie krytykowac. Ale nie siadzisz ze grupa ludzi nie powinna "rzadzic" serverem? Jest to troche niesprawiedliwe... Wolna amerykanka tez nie jest dobra, ale dam ci moj przyklad... Siedze sobie od restartu na Necro przychodzi jakis palant i mowi "I was here first leave" dodajmy ze przychodzi o 12 czyli pare dobrych godzin po ss. Zabijam go poniewaz nie chce wyjsc. Potem przylatuja jego koledzy z najlepszej gildi na servie i mowia mi ze mam mu zaplacic, bo zabijem go bezpodstawnie. Tak faktycznie super gdy na servie "rzadzi" grupa zgranych przyjaciol...

Dodam ze jest to sytuacja z Kyry -.-
stary 12-04-2006, 21:24   #47
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gitovoru
Co do polakow i ich gildi. Ze jest "bez sensu na calej lini" . Pomyslales o tym ze Szwedzi, Br ktorzy robia gildie postepuja tak samo? Problem zawsze jest ten sam. Ty uwazasz ze co szwed to nie jest PA? A propo w dzisiejszych czasach kazdy sharuje...
Małorozumn człowieczku w pierwszym zdaniu pisze ze nie ma sensu zakladac tematów "Czesc szukam ekipy na nowy serw, chętnie załoze rodzine z podobnym nickiem ... bla bla bla."
A potem pisze "Co do nowych serwów"- czyli odnosze sie nie tylko do polaków ale i tez do SWE ,Br jak to ujełeś, tylko do tego co sie dzieje na nowych serwach...

Btw Achilles straszna lipa z tym hackiem , ale musiałes jakos "zawinić"
bo chyba nie było tak że hacker sobie wszedł na tibie, wpisał "na pałe" jakies passy i akurat dostał sie na twoje konto -.-

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline  
stary 13-04-2006, 09:21   #48
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Świat: Hiberna/Saphira
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
E ziomek, po pierwsze piszac wczesniejszego posta wogole nie bralem pod uwage tego co ty napisales bo bylo mi to obojetne. Jak juz chcesz bardzo wiedziec to twoja teoria iz Polacy nie umieja rzadzic serwerem jest dla mnie totalnie bezsensowna. Cale te stwierdzenie nie moze dotyczyc ogolu Polakow w Tibii. Czym rozni sie SWE od POL? Wydaje ci sie chyba ze SWE sa najlepsi i bez nich nie ma co zakladac gildii? Wedlug mnie jest to totalna bzdura. Grupa Polakow znajacych sie z innych serwow i potrafiaca grac jest wstanie zrobic dobra gildie ktora bedzie "rzadzic" na serwerze.

Druga sprawa to to ze udzielam sie na tym forum bo mi sie podoba. W Polsce jest cos takiego jak wolnosc slowa i kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat. Podobne stwierdzenie przeczytasz w regulaminie tego forum wiec nie wiem o co ci chodzi. Poprostu mam wlasne zdanie i moze ci sie to podobac lub nie.Biorac twoj tok rozumowania moge tak samo powiedziec Czy ty musiales mnie krytykowac, jezeli tak to po co sie udzielasz na tym forum?Sam widzisz jezeli troche myslisz ze to nie ma sensu.

A jesli chodzi o tematy z new serwami to byly ich juz dziesiatki. Modki tego forum dbaja o to aby byl tu jeszcze jakis porzadek i usuwaja te tematy i zarazem posty typu "mam 10 lvl skille 30/10 dalej rosna wezcie mnie do gildi zabijemy innych plx"

Przez tego typu nagadywanie zbija sie watek od glownego tematu czyli filmiku Achillesa. Tak wiec skonczmy tutaj temat new serwow itp bo nam go zamkna i bedzie po zabawie. Arte nie odpisuj juz na to bo chyba all wszystko wyjasnilem i na pewno juz ci nei odpisze bo szkoda mi postow na ciebie.

sry za bledy ale ide na obiad, potem poprawie
pokaż mi server zownowany tylko przez polaków i na którym wszystim się podoba...Furora? Danubia? Danubia może już i stara jest ale Furora od początku jest straconym serverem.
Człowieku ja to pisałem na samych faktach, a nie że tak mi się podoba )
Enjoy
Arte jest offline  
stary 13-04-2006, 10:55   #49
Gitovoru
Użytkownik Forum

Gitovoru's Avatar

Domyślny

Arte moze i masz racje, ale co by zmienilo gdyby np. Infestusi rzadzili Kyra? Bylo by to samo... -.- nie mozna mowic ze jak polacy rzadza to serv jest stracony... Obojetnie kto rzadzi i jest idiota zniszczy server...

Ostatnio edytowany przez Gitovoru - 13-04-2006 o 10:56.
Gitovoru jest offline  
stary 13-04-2006, 13:28   #50
Astro
Użytkownik forum

Astro's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Imię: Szyder'ca
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 31
Skille: slabe;/
Poziom mag.: 5
Astro ma numer GG 6956687
LOL

hemmm zapomnialem co to za moooza bo jest zaj*****a !! hehhe

btw w wakacje new servy dochadza.. nie martw sie podbijesz je!!
Astro jest offline  
stary 13-04-2006, 16:05   #51
Gitovoru
Użytkownik Forum

Gitovoru's Avatar

Domyślny

Ja juz nie gram w tibie.
stary 13-04-2006, 23:04   #52
Nyksus
Użytkownik Forum

Nyksus's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław

Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
Nyksus ma numer GG 9762142
Domyślny re;

mozna prosic o tytul piosenki lecacej w trakcie filmu albo wrzuc kto na rapidshara jak macie plx
stary 14-04-2006, 01:12   #53
Gość z Problemami
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Strzałka :s

Pliz o tytuł piosenki !!
Gość z Problemami jest offline  
stary 15-04-2006, 16:34   #54
Xpower
Guest

Domyślny

zmotywowales mnie Achilles i postanowilem zrobic palka a chcialem zapytac...o nazwe piosenki lecącej w filmiku ;>?

stary 15-04-2006, 19:05   #55
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Szkoda...

Achilles, byłeś jedną z niewielu uczciwych i fajnych osób na Kyrze.Tym bardziej mi Cię żal.Trudno.Mam nadzieję że motywacji na następnego chara Ci nie zabraknie.Do zobaczenia na new servie .3maj sie
Mission Arz jest offline  
stary 15-04-2006, 20:48   #56
Zbylek
Użytkownik Forum

Zbylek's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Imię: Yovx
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 52
Skille: 15/22
Poziom mag.: 45
Domyślny @up

Żebyś wiedział że mu nie zabrakło Może niedługo powie kim gra
Ale uwież że idziemu mu zajebiscie
stary 16-04-2006, 19:19   #57
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny @up

A na jakim świecie gra ?
Mission Arz jest offline  
stary 16-04-2006, 23:50   #58
MI@NEK
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Ostróda

Świat: Berylia
Poziom: 52
Poziom mag.: 57
Domyślny przykre.....

przykre to stary naprawde.... filmik zrobiony moze bez atrakcji ale muzyka (i problem ktory cie dotknal) oddaje kilmat, jest adekwatna do sytucji jaka cie spotkala. ciezko opisac ale jest poprostu mistrzowsko wybrana.Naprawde 1 liga! Nie znam cie ale ruszyla mnie ta "opowiesc" zrobione (szczerze GIT) ladnie!! pozdro
(rzadko sie tu udzielam ale to naprawde mi sie spodobalo pozdrawiam)
p.s powodzonka na nowych serwach!! nie rezygnuj takich jak ty jest malo !!!!
MI@NEK jest offline  
stary 17-04-2006, 01:55   #59
Aristo~
Użytkownik Forum

Aristo~'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Nightwish- Wishmaster
Aristo~ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania