|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 11-04-2006 o 21:30. Powód: drobna pomylka z cytatami |
||
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Jejku takie tematy i posty o tym ze wszyscy polacy na nowym serwie robia gildie i rządzom serwem to szok jest moim zdaniem w ogóle i bez sensu na całej linii.
Co do nowych serwów jest tak, są Ci co tworza gildie i sobie expią, ten co sharuje we dwóch lub trzech lub wiecej ( -.- ) ma wyzszy lvl i potem juz ignoruje i nie gada z tymi kumplami z początku, tylko szuka kumpli przedewszykim z lvlem takim samym albo większym który także sharuje, potem juz pozostała tylko gildia zrobiona z najwiekszych sharerów/lvlów na danym nowym serwie, and potem są juz wojny lub PA. tak w dzisiejszych czasach wygląda dla mnie Tipia -.- . Ja juz dziękuje tej grze ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() [quote=Wald_Kerius]Ja to powiedzialem. Jak dla mnie to tak jest i bedzie. Fakt Jenkry wymiatal ale chyba retired mial. A co do new serwow to ten temat mial byc o filmiku i Achillesie~ a nie o tym zeby "robic gildie i ubic SWE".
Buhhehe jeżeli nie umiesz czytac to po co się udzielasz na forum ![]() Chyba wyraźnie napisałem, że polacy nie umieją rządzic i że musi byc kilku swe, br itd w tej gildi... A tak wogule to udzielasz się na forum żeby tylko kogoś jechac? Pisze sie o new servie tutaj a nie w jakimś innym temacie, bo takowego innego tematu nie ma. proste |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#45 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
E ziomek, po pierwsze piszac wczesniejszego posta wogole nie bralem pod uwage tego co ty napisales bo bylo mi to obojetne. Jak juz chcesz bardzo wiedziec to twoja teoria iz Polacy nie umieja rzadzic serwerem jest dla mnie totalnie bezsensowna. Cytuj:
Druga sprawa to to ze udzielam sie na tym forum bo mi sie podoba. W Polsce jest cos takiego jak wolnosc slowa i kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat. Podobne stwierdzenie przeczytasz w regulaminie tego forum wiec nie wiem o co ci chodzi. Poprostu mam wlasne zdanie i moze ci sie to podobac lub nie.Biorac twoj tok rozumowania moge tak samo powiedziec Czy ty musiales mnie krytykowac, jezeli tak to po co sie udzielasz na tym forum?Sam widzisz jezeli troche myslisz ze to nie ma sensu. A jesli chodzi o tematy z new serwami to byly ich juz dziesiatki. Modki tego forum dbaja o to aby byl tu jeszcze jakis porzadek i usuwaja te tematy i zarazem posty typu "mam 10 lvl skille 30/10 dalej rosna wezcie mnie do gildi zabijemy innych plx" Przez tego typu nagadywanie zbija sie watek od glownego tematu czyli filmiku Achillesa. Tak wiec skonczmy tutaj temat new serwow itp bo nam go zamkna i bedzie po zabawie. Arte nie odpisuj juz na to bo chyba all wszystko wyjasnilem i na pewno juz ci nei odpisze bo szkoda mi postow na ciebie. sry za bledy ale ide na obiad, potem poprawie ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faktycznie twoj poglad jest ciekawy Wald, nie zamierzam Cie krytykowac. Ale nie siadzisz ze grupa ludzi nie powinna "rzadzic" serverem? Jest to troche niesprawiedliwe... Wolna amerykanka tez nie jest dobra, ale dam ci moj przyklad... Siedze sobie od restartu na Necro przychodzi jakis palant i mowi "I was here first leave" dodajmy ze przychodzi o 12 czyli pare dobrych godzin po ss. Zabijam go poniewaz nie chce wyjsc. Potem przylatuja jego koledzy z najlepszej gildi na servie i mowia mi ze mam mu zaplacic, bo zabijem go bezpodstawnie. Tak faktycznie super gdy na servie "rzadzi" grupa zgranych przyjaciol...
Dodam ze jest to sytuacja z Kyry -.-
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
A potem pisze "Co do nowych serwów"- czyli odnosze sie nie tylko do polaków ale i tez do SWE ,Br jak to ujełeś, tylko do tego co sie dzieje na nowych serwach... Btw Achilles straszna lipa z tym hackiem , ale musiałes jakos "zawinić" bo chyba nie było tak że hacker sobie wszedł na tibie, wpisał "na pałe" jakies passy i akurat dostał sie na twoje konto -.- ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
Człowieku ja to pisałem na samych faktach, a nie że tak mi się podoba ![]() Enjoy |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arte moze i masz racje, ale co by zmienilo gdyby np. Infestusi rzadzili Kyra? Bylo by to samo... -.- nie mozna mowic ze jak polacy rzadza to serv jest stracony... Obojetnie kto rzadzi i jest idiota zniszczy server...
"Realia zawijam w bletki by uciec przed tym problemem, Gdzie czas nakreca pieniadz, pieniadz nakreca scieme." Ostatnio edytowany przez Gitovoru - 13-04-2006 o 10:56. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: Szyder'ca
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 31
Skille: slabe;/
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() hemmm zapomnialem co to za moooza bo jest zaj*****a !! hehhe
![]() ![]() btw w wakacje new servy dochadza.. nie martw sie podbijesz je!! |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja juz nie gram w tibie.
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() mozna prosic o tytul piosenki lecacej w trakcie filmu albo wrzuc kto na rapidshara jak macie plx
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Pliz o tytuł piosenki !!
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() zmotywowales mnie Achilles i postanowilem zrobic palka
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Szkoda...
![]() Achilles, byłeś jedną z niewielu uczciwych i fajnych osób na Kyrze.Tym bardziej mi Cię żal.Trudno.Mam nadzieję że motywacji na następnego chara Ci nie zabraknie.Do zobaczenia na new servie ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Yovx
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 52
Skille: 15/22
Poziom mag.: 45
|
![]() Żebyś wiedział że mu nie zabrakło
![]() ![]() Ale uwież że idziemu mu zajebiscie ![]()
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() A na jakim świecie gra ?
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Ostróda
Imię: Agladar'lee
Świat: Berylia
Poziom: 52
Poziom mag.: 57
|
![]() przykre to stary naprawde.... filmik zrobiony moze bez atrakcji ale muzyka (i problem ktory cie dotknal) oddaje kilmat, jest adekwatna do sytucji jaka cie spotkala. ciezko opisac ale jest poprostu mistrzowsko wybrana.Naprawde 1 liga! Nie znam cie ale ruszyla mnie ta "opowiesc" zrobione (szczerze GIT) ladnie!! pozdro
(rzadko sie tu udzielam ale to naprawde mi sie spodobalo pozdrawiam) p.s powodzonka na nowych serwach!! nie rezygnuj takich jak ty jest malo !!!! |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nightwish- Wishmaster
|
![]() |