|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Żagań
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: xerena
Poziom: 94
Poziom mag.: 61
|
![]() kiedys na ---- < niebede reklamowal strony
![]() 120h+ na dragach a 40h na demonach z shoterem | 8 h to byl tygodniowy odpoczynek ![]() btw: venore dragi to nie jest 80k na takim lev co on ma to bil zapewne wszystko DLe etc czyli na 1 rundce na venore drag lair mial 40-50k a rundke robi sie w 20 min przy jego skilach i broni jak strzela jeszcze z runek to zapewne szybciej ![]() sam expilem na tych dragach i sprawdzalem ile czasu mi zajemie rundka po calych dragach mi to zajelo 30 min ;D ale to palkiem bylo, nie bilem DLi ani dragow na skale (za malo miejsca do uciekania [a knight moze to lajtowo bic]) a zrobilem 30k na jednej rundce |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Płock
Imię: Glorofindell
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 31
Skille: 230/0.1
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Powiedzmy ze jest najszybszym knightem w expieniu... Ciekawe czy jest taki dobry w łózku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() @up
Amagad ... ale ty glupi jestes xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() A kogo obchodzi gdzie on expi ??
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() -.- moze sie zaczniecie pytac co je na sniadanie -.- temat ktos odswiezyl czy cos???
![]() |
#47 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() EO sie nie podciera!!
Ryba skad ty mozesz wiedziec z tym swoim smiesznym knighckiem na pewno obrociles cale venore lair LMAO ![]() ja obstawiam DRAGON RATY fajny loot z nich legi magic long double axe i moj kuzyn jest GM'em i mi powiedzial ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Mam pytanie.Ile jeszcze razy powiecie to samo (czyt. behes,wls,hero etc.)?
Btw. Cytuj:
btw2. co je? Prawdopodobie hamy.
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego ludzi obchodzi gdzie expi EO?
Może dlatego, że też by chcieli się dowiedzieć jak można nabić szybko expa. Ten facet jest naprawde maszyną do zabijania potworów i chyba nie jednego ciekawi jakim cholera cudem on tak szybko bije tak masakrycznie wysokie lvle. Więc ludu, pieprznijcie się w łeb i nie piszcie postow: "terefere, mnie to nie obchodzi gdzie expi"/"dajcie sobie spokoj EO to tylko człowiek". Buraki ![]() @topic: EO prawdopodobnie expi na D lair. [wiem wiem juz to ktos pisal, ale to jest moje zdanie]. Opcjonalnie Warlocki. Napewno nie demonia -zalezy mu na exp nie na cash. @Kretyni: Eternal expi na hydrach i czasami na Orc Fortress. Ostatnio chyba przeszedł na rookgaard- widziałem sski. -.-
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Początkujący
Świat: Czekam na nowy.
|
![]() Behemoty.
Gdzieś miałem nawet filmik, jak sobie expi na Behe z Burstów ![]() Nawet niezłe hiciory sadził ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
o czlowieku... umiesz tylko wyzywac innych? widac o eo nic nie wiesz >.< on nie jest debilem i nie expi tylko na d lair chyba no nie? expi na wszystkim co sie da i co jest dobrym expem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() WRL na demonii-100k/h
OF-moze mniej expa/h ale kasa na pewno jest : ) D Lair-druid na 100 levelu wyciaga 40k/h...wieć EO moze 70k/h na pewno nie zadne dwarfy guardy ani zadne elf fortess:|
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Świat: Guardia
|
![]() W depo i na statku! W soboty pod Thais na ratach! A czemu nie ma tematu z kim EO sie spotyka??!!
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Moim zdaniem EO expi na najlepszych tibijskich potworach czyli.... na borsukach bije tam 250k/h i co chwile wypada mu mpa albo jakies inne cacko wiec hunt na borsukach zwraca mu sie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Susz
Stan: Na emeryturze
Imię: swift
|
![]() hahahaa jak ma wiecej runek to warlorki i behe ... dobre.On demony na exurze bloka to po co mu runki na warlorki i behe
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: xedhgyr zezathyn
Profesja: Knight
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
demony są takim dziadostwem że nawet najlepszy tibijczyk niejest w stanie zabić ich bez większego przygotowania(energy ring,mf,uhy...) no i expic to sie zabardzo na nich nieda jedyna zaleta demonów to loot, a konkretnie:e-plate,gl,mms @topic: ja myśle że EO expi na wrl, behe zdają mi się mało prawdopodobne ktoś tutaj napisał że idzie na nie tylko jak ma kase...on ma zawsze kase ![]() a jak nie to idzie, robi 5h lootbagi na dragach i już ma na spory czas
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Czytajac wasze posty robi mi się żal. na całym OF wyciągnie 180k/h na jeden gośc mysli ze demonia to demony... Otóz nie, demonia lub demona to miejsce warlocków - bardzo dobry exp dla wszystkich profesji z duzymi lvlami. Na dragach tez pewnie sobie expi. A co do hydr to moze siedziec jak jakis ziom przywoła 2 dsy i wali z roda/wanda, a EO wali z sova bo dsy przebijają def hydry i EO trafia raz po raz. Tomb, szczególnie Peninsula jest równie dobrym expem dla Knighta (nie wiem ile wyciąga ale napewno ponad 100k/h+) Uzywając GFB/HMM oczywiscie. To tyle, pozdro.
|
![]() |
![]() |