|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() dawno tu nie pisalem
![]() ciezko jest trafic 200 jak sie ma 70 skila, raczej to nie mozliwe. to co napisal (@ up) Vil tez ciezko mi uwierzyc, aby walnac kolo 200 chociaz nie mialem nigdy distu 100 anie 170 lvl ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() Pan założyciel tematu jest bajkopisarzem nie lada.
Przy 97 distance testując broń, która ma 5 atk więcej od boltów, czyli throwing stars, doszedłem do max hita 198. Max hit z bolta, który zrobiłem przy skillu tym samym lub mniejszym o 1, to 178. A pan 70+ dist i hity za 206 i nie robiący screenów bo 3 dragi solował....to żyje w swoim własnym, różowym świecie ![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Crox De'Stroy
Gildia: bez ;p
Świat: Morgana
Poziom: 16
Skille: 50/35
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() to zdeka niemozliwe zebyś szkieleta bral na 10 strzałów na 70 discie,ja na 40 bralem go na 1-2.A co do hitów to zalezy w co walisz np w beho walisz za 69 a w draga za 24(chociaz ja walnalem beho za 7~a draga za 67
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() co do skeletona to mozliwe jak najabardziej, dzisaj expilem strzalami 9 co za cholera mnie podkusila) to w najgorszym razie zuzylem 11 strzal na 1 solda, w tym polowa byla nie trafionych, a znowu w nastepnego wale 110 ze strzaly o.0
BTW to kiedys wszyscy plakali ze pall to jest imba i wogle za mocny, a tak naprawde jest uposledzony ze wzgledu na kusze z atakiem 30 ;// to jest niewiele wiecej niz serpent sword ( ta wyobrazcie sobie ze 100lvlowy knight z serpentem biega), niby sa power bolty ale ich cena jest astronomiczna a do tego sa rzadkie, jak dla mnie CIPy powinni zwiekszyc atak kuszy do conajmniej 35, lub dodac nowa kuszę z dmg 40 (45? tylko zeby wtedy droga byla jak GS albo D lance) lub dac mozliwosc kupienia power boltow w sklepie PS: jaka jest akutalna cena pw?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 31-07-2006 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
1. posiada broń dystansowa, dzięki temu może unikać kontaktu z przeciwnikiem 2. jak napisał już wcześniej @Gremlin "Atak broni dystansowych wydaje sie wiekszy tylko dlatego ze zawsze trafiamy potwora". Dla przykładu powiem, że jak chodzę knightem na hunty z moim kuplem pallem, to ja czuję się przy nim raczej trochę upośledzony, np. zanim ja dobiegne do mino mage'a juz mam żółty pasek, a on potrafi go zabić bez straty hp. Mamy takie same lvl'e i bardzo zbliżone skille. btw. @Argest Fog odświeżyłeś temat z maja ![]()
Regulamin forum - Bardzo fajny artykuł, przeczytaj koniecznie zanim coś napiszesz. ![]() Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 01-08-2006 o 00:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cena pojedynczych PB oscyluje w granicach setek gp. Oplacalne jak c***.
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Cytuj:
Bo jak ktos do ciebie pisze w pierwszych postach a ty dalej nie rozumiesz to pojechali ciebie zebys nastepnym razem glupich rzeczy tu nie pisal . Wiec sie nie dziw huehuehu
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
2: PvM only PS: omfg teraz atak maja bolty a mowie o sytuacji gdyby powstalaby kusza ktora mialaby wiekszy dmg ale potrzebowalaby tych samych boltow
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Września
Imię: Sir Coraxi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 115
|
![]() Heh...co Ty myslisz ze na 71 discie bedziesz walic za 150+????? Ja mam palka na 80 distancie i wiem dobzre jak jest na 65-75 discie draga bilem za 50-110+ dopiero teraz odczulem wyrazna róznice hitów bo teraz z boltów wale nawet za 150, a z gwiazdek nawet czasem 170+ wejdzie wiec doskiluj to 75+ a sam zobaczysz co jest grane
![]() ...:::HAIL LUCERA:::... CYA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Słodki Boże, koleś. Nie szpanuj angielskim, jak go nie znasz za dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2006
Lokacja: Pwo
Stan: Zbanowany
Imię: Sir Kwasik
Profesja: Elder Druid
Gildia: niepotrzebna
Świat: Danka
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Ja wiem co to znaczy miec palka
na 13 lvlu 70 dista 25lvl 75 dista 30 lvl 80 dista i pozostaje exp juz nigdy w zyciu nie bedziesz musial skillowac palek jest dobry jesli masz dobrego dista pokarze kilka fotek moich jak hitowalemna tombie |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() fajnie by bylo gdyby byla jakas lepsza kusza np Power Coss Bow
lepsza cienciwa mozna bardziej naciagnac i bełt leci szybciej, dalej, mocniej! cipy mogliby cos takiego zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Problem w tym, że zaletą palka nie mają być duże hity z boltów/arrowów, tylko częstotliwość trafiania, szybkość treningu, walka na dystans i stosunkowo duża ilość hp względem dmg (sd). Taka kusza byłaby jawnie bez sensu, bo to knight ma bić z melee dużo, jako iż trafia rzadziej, wolniej trenuje, a bronie są trudniejsze to zdobycia.
|
![]() |
![]() |