|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() ej all
dostałem bana ale mam propozycje niech GRANIE NA EKRANIE NIE BĘDZIE TYLKO NA TIBIA.pl proponuje żeby granie na ekranie było również na forum mojego przyjaciela http://www.tibia26.fora.pl w dziale inne moge patronować na tamtym forum to przedsięwzięcie Kto Idzie Ze Mną ![]() /Choro(drakon) |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Ej mam pomysł może zrobie jeszcze coś dla GNE? Mam zamiar zrobic wybory Miss Wszechświata
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() MAM PROŚBE DO WSzYSTKICH AUTORÓW GNE
za zgodą Sazukiego GNE równolegle będzie prowadzone na www.tibia26.fora.pl w specjalnie stworzonym do tego dziale no więc chodzi o to żeby każdy skopiowal swoj PROGRAM GNE NA TO FORUM i prowadził je równolegle na obu forach oczywiście jeśli ktoś nie wyrazi zgody to jego sprawa ![]() więcej wieści wkrótce Ostatnio edytowany przez Manata - 10-04-2006 o 17:15. |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Hrhrhr... też mogę dołączyć... pw...
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() pisz na gg, mam w profilu...
Przylaczam sie jesli jest miejssce, jesli nie to trudno. Ale chyba mnie do poniedzialku nie bedzie ![]() A CO DO OROSPUS ASSAULT: MIALEM FORMATA, WIEC BEDZIE MI MUSIAL NORAH WSZYSTKO PRZESLAC ITP, A POTEM PSP I PS TRZEBA INSTALOWAC, WIEC TROCHE TO POTRWA ![]()
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() Spoko Baradax juz??
![]() ale to lepiej dla mnie nie bede mial konkurencji ![]() narazie jestem troche zajety.... duzo czasu poswiecam tibi
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Ludzie, ja pierdziele. Co za debilstwo się tu szerzy "I ty Baradaxie, przeciwko mnie?". Połowa ludzi to tu pierwszy raz widzi Painta!!! A reszta co dwadzieścia minut zakłada nowe teamty... Ludzie róbcie Fake'i, nie wielki SPAM forumowy; a te takie "GNE fake'i" to wielki shit bez fabuły i pełno pomocy dla nierobów... Ja wale...
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() Ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja ja jestem chetny!
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia