|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do cofnięcia lvlu to bym się grubo zastanowił ;p pożyjemy zobaczymy , mówiłem na każdego przyjdzie kiedyś pora ... padł Spoxster , padnie i Taifun .
czas pokaże na co stać hakreów xDxD
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja dzisiaj shackuje caly Cip soft XDDDDD
a cy spoxsterowi wroca.. ehh mam andzieje.. ale raczje watpie.. pozatym dal deleta z tego co wiem.. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() No wiecie co! Z (prawie)rooka tajfunka De(v/b)ilnego to bym się ucieszył... ale takiej osoby co ładnie duskiness wycina to wstyd się nawet zaśmiać
![]() ![]() "HAIL THE MIGHTY POWER OF THE STAMPED PARCEL! |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przeworsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Onis Felnorius
Profesja: Druid
Gildia: Nitrous
Świat: Furora
Poziom: 29
Skille: 24/26
Poziom mag.: 29
|
![]() Znalem Spoxstera ostatnio do niego dzwonilem gosciu jest zalamany ze ciul zaczal pic dal kuzynkowi chara dopiero co dokupic pacc jest mi go zal
![]() ![]() A jeszcze barrdziej sie zalamal jak dowiedzial sie ze nie odzyska lvl (dostal emaila z cipsoftu) Wiecie co ja wspolczuje spoxsterowi byl moim friend jak dzwonilem do niego gosciu byl nacpany zaczal pic oddal kuzynowi chara a jeszcze nie dawno dokupil pacca a jego stan jeszcze bardziej pogorszylo to ze nie odzyska lvl (email od cipsoftu) Ale moze tez zrobi takie lvl swoim druidem Ostatnio edytowany przez Ashlon - 03-10-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Nemtor nie gral jego charem krecie myślisz ze bil by po 2mln expa Nemtorem i Spoxstreem ? Tak na MC wbijal 2mln expa at dat GZ up Spox pamietasz mnie? Bylsimy razem w Dies Irae Pivek Thor Ostatnio edytowany przez Rolas el'Baq - 17-05-2006 o 12:20. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() szkoda dzieciaka...co do sharingu to nie ma bata na*******al w paru...nikt nie jest kompletnym swirem zeby 2miliony k w jeden dzien wbijac...ludzie na jakim swiecie wy zyjecie....co do wracania leveli to rownie dobrze ja moglbym sie o moje zbanowane postacie ubiegac...bez przesady...nie dawal by passow nie wchodzil w jakies kureskie linki by uniknal hacka i tyle
You can take me to the ghetto land move everything and back Take me from the Echo Side and never bring me back (repeat till end) 30 Aug 2006 +1,004,634 14 122 Cześć suko. Ostatnio edytowany przez Wigget - 12-06-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() LOL to kazdy wie myslisz skad 60 ms mialby w domku kilka mpa i demon helmetow itp. A teraz i HARCESH przestal grac i pocy byl ten hak Spoxtera??
Wspolczucia Spoxter niemartw sie jeszcze wbije kilka lvl i zajebe Taifuna z kumplami z Sunblade |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Wyjdź stąd ... odswieżasz topic z X czasu i jeszcze pieprzysz jak połamany, no prosze Cie ...
/Jojo