|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wieluń / Woj. Łódzkie.
![]() |
![]() Ostatni raz byłem na kolonii we wczesnym dzieciństwie.. Lecz na te wakacje postanowiliśmy z przyjaciółmi pojechać do Bułgarii.
Lecz każdemu, o którym to wspomnimy odpowiada "No to sobie popijecie..".. Nigdy nie rozumiem.. Nie byłem w Bułgarii to nie wiem jak jest..
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 05-05-2006 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Ja tam wole miec wolny czas, wtedy sam sobie go zorganizuje a nie jak na ostatnim obozie ( ze 6 lat temu ) harcerskim wyjeb. mnie z domku o 4 nad ranem i kazali stac w jakims domku i pelnic warte, na ktorej i tak zasnalem - zostalem potem skazany na obieranie ziemniakow, na ktore lalem z gory na dol, za co dostalem kolejna kare, wyszczotkowac kajaki ( bo bylo to kolo jeziora ), na ktore rowniez lalem, Skonczylo sie telefonem do matki i w pierwszy tydzien wrocilem do domu (Chwala Bogu...) a wracajac do tego co napisales. Nie ma takze barow, cywilizacji, ladnych kobiet a przede wszystkim normalnych, cywilizowanych ( czyli ludzi nieumiejacych rozpalic ogniska ani ugotowac obiadu, za to preferujacych wypad do macdonalda ![]()
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 05-05-2006 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() @ up Mialem podobna sytuacje. Pojechalem sobie na oboz z bratem. I 5 min przed wyjazdem dowiedzialem sie, ze to jest oboz plywacki. Myslalem ze wyjde z autobusu i pojde w dluga. Nienawidze plywac. Ale skonczylo sie na srebnym i brazowym medalu :>
Na tym samym obozie, mialem kilka incydentow z obozowiczami ale niestety nie odeslali do domu, a szkoda. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Hmm, kolonie. Dużo rzeczy się robiło. Na treningach było raczej spokojnie, w bursie szkolnej juz mniej... No coż, urazów jako takich nie było, oprocz tego, że pani dostała piłką palantową w głowę. Nieźle było czasami spac na jednym łóżku o szerokosci 1m w piątkę. Na basenie to było kto pierwszy zajmie jacuzzi. w zieloną noc było jako tako, ale chamskie było malowanie lakierem do paznokci po twarzy. Na nieszczęście płci meskiej, na koloniach nikt nie miał zmywacza do paznokci. Ogólnie było OK.
Miłego Dnia.
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No i na obozach napewno można więcej rzeczy robić,nie trzeba słuchać do końca wychowawców.
Pijesz?- Nie pisz!! Ostatnio edytowany przez Iron - 06-05-2006 o 14:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A kogo kreci szorowanie kajakow? -.-' |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
@down: będziesz opiekunem! =P Będzie tuuuuleeeeniieeee na dobranoc? ;> Ostatnio edytowany przez Ryłek - 06-05-2006 o 17:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a ja tylko chcialbym za rok zaprosic wszystkich w wieku 14- lat na jakies nadmorskie kolonie, gdzie prawdopodobnie bedzie "pan wychowawca hoomik" oraz rygorystyczne "RESPECT MY AUTHORITAH!" :>
Ostatnio edytowany przez hoomik - 06-05-2006 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A prosze, szoruj sobie gdzie chcesz. Wiekszosc ludzi jedzie na obozy, zeby sobie odpoczac, a nie szorowac kajaki, skrobac kartofelki etc etc blach blach... Widze, ze bardzo milo spedzasz czas. Zamiast kopac pile to ty skrobiesz ziemniaki, gz. @down Football to tylko przyklad. Szorowanko to dla ciebie odpoczynek od miasta? HAHA ![]() @2 down Dla mnei taki oboz nie jest odpoczyniem. Chyba nigdy nie byles na prawdziwym obozie. Trza wiedziec jak sie bawic -.- Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 06-05-2006 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 06-05-2006 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Siemianowice
Imię: Voodevill
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@EDIT popieram kolesia z sygnaturka Emmy ![]()
Born to fight, die for glory http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=79897 - przeczytaj proszę i daj komentarz Ostatnio edytowany przez prof.Toudi - 06-05-2006 o 18:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
#2 Dla mnie odpoczynkiem jest cały rok, chodzenie do szkoły, siedzenie w domu, spotykanie się z przyjaciółmi, to nie wymaga zbyt dużo wysiłku. Aktywny wypoczynek jest zatem dla mnie swoistym odpoczynkiem od "tego smutnego jak pizda" miasta i dziennej rutyny. Acha, i jeszcze jedno ;>. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 06-05-2006 o 18:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na obozy zazwyczaj jadą osoby z gimnazjum + a na kolonie podstawówa.
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wedłóg mnie obóz od kolonii różni się tym że na obozach nie ma domków tylko namioty (powiedzenie "rozbijać obóz"). Natomiast na koloniach spi sie w domkach/internacie lub innych budynkach. Taka jest według mnie różnica.
@Topic Na jednej z kolonii kumpel z pokoju i jeszcze jakiś typ przechodzili sobie między oknami (na zewnatrz budynku) na 2 pietrze bo do dziewczyn chcieli wejsc i jakiś typ co mieszkał na przeciwko na policje zadzwonił. Opiekunowie ich opie***yli, postraszyli, kazali im sie spakować, ale ostatecznie nic im nie zrobili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
|
![]() Na koloni idzie się zaopatrzyć w niezłą dupe. Gwarantuje Ci że jest to lepsze niż jakieś tam jaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|