Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-05-2006, 19:31   #41
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deaf Scream
ja jestem na nie. ma e pvp mi sie nie podobalo. jakby zrobili swioat bez skuli a reszte zostawili to bym sie dlugo nie zastanawail.. a na epvp sa moim zdaniem 3 minusy
1. brak aoli i blesow bodajze
2. exp za ludzi
3. exchousred co 1 sek

gdyby zniesli skulei reszte zostawili bez zmian to bym sie nie zastanawail:>
Po pierwsze tak napisałeś ze w końcu nie wiem czy checsz czy nie chcesz kolejnych swiatow e-pvp. ;/
Po druigie czemu niby nie ma aoli na e pvp?? pierwsze slysze! a exp za ludzi jest taki mizerny a pozatym nikt nie bedzie expic na ludziach

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-05-2006, 21:52   #42
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
Po pierwsze tak napisałeś ze w końcu nie wiem czy checsz czy nie chcesz kolejnych swiatow e-pvp. ;/
Po druigie czemu niby nie ma aoli na e pvp?? pierwsze slysze! a exp za ludzi jest taki mizerny a pozatym nikt nie bedzie expic na ludziach
nie nie chce nowych e pvp... i z tego co pamietam nie ma na e pvp aoli ani blesow. moge sie mylic ale jednak jestem uparty bo kiedys od kumpla tak slyszalem ktory tam poszedl..moze to zmienili pozniej..niewiem.

a exp na ludziach jest nieoplacalny ??? lol...zrobilem sobie tam 14 sorca..i kumpel wracal na hiberne (ja bylem tam rekreacyjnie-odskocznia od najta) i dal mi sie peare razy zabic..w ciagu 10 minut z 14 na 24 wskoczylem....fakt ze byl "hanted forawer" ...i i tak juz by tam nie pogral ale co tam wiec nie mow mi ze sie nie oplaca fakt moze pk to nie bo hunca odrazu..ale jesli ktos gra tylko po to by uitrudniac innym zycie to to mu sie oplaci.

ja bym chcial zeby zrobili swiat bez skuli i tylko bez skuli, reszta moze zostac soule itp ale zeby nie bylo skuli. bo exhousted na 1 sek tez jest troche glupie...powieksza to szanse boterow. a przy 2 sek jest wieksza szansa ze boot mu sie zatnie czy cos
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania