|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Bahuahuhuahu! Lepszej muzy nie słyszałem, to po prostu wygrywa! Zgrywam to na koma i jutro zapuszcze w szkole ;D Bedzie niezla polewka ^^
![]() Gzgzgz!! Wiecej takich xD
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() "Mama na Tibie narzeka, krzesło bo lewej stronie w razie czego, Tibie krzesłem obronie!"
Genialnie wyszło ^^ |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Taboret
Taboret v.2 Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Respekt, zią
Dobre xD Coś jak Przystankersi |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() OWN3D!
Sasasasasasasasasa....(mi nup pliks?) ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Buehehe. Nie ma co, dobre xD
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
|
![]() haha wymiatasz stary super
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapodaj tekst, ziooooom!
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
![]() |
![]() ,,Na tibie miliony się wydawało" hehe (chyba starych zł
![]() ![]()
#50 |
Zbanowany
|
![]() Double post, crash przeglądarki, srry.
Ostatnio edytowany przez Gallar - 26-05-2006 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Edit: ominąłem cenzure, ale mam nadzieje ze modki wybaczą - tekst niezbyt z cenzurką wyglądał.. Ostatnio edytowany przez Gallar - 26-05-2006 o 12:23. |
||
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyrąbiste!! Wszystkim kumplom linka wysłalem i chociaz, ze oni nie wiedza co to Tibia, spadali z krzesel! Trzeba miec leb, zeby takie cudo zrobic..
Respekt dla ciebie
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Aż mnie zatkało... MORE PLAX!!111oneoneone.
Świetne ![]() Powodzenia. Widać, że jesteś na bieżąco. Z krzesłem nie rozwaliło. Popieram. @down: To, że lubisz metal nie znaczy, że inne typy muzyki musisz krytykować. Może komuś się podoba. I co Ci do tego? To jest forum do wyrażania swoich opinii (nie obrażających innych) więc piszę co chce. I nie jestem biedronką... (no chyba, że nie widzisz różnicy, ale to nie moja sprawa tylko twojego nauczyciela od biologii...).
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 27-05-2006 o 13:47. |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Może i bez związku.. ale nie mogłem się powstrzymać. Ostatnio edytowany przez Descartes - 27-05-2006 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Stary RESPEKT
wyslal bym cie na eurovizje xD 1 miejsce gwarantowane
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Ja wcale nie krytykuje. Zobacz sobie na moj wczesniejszy post. Ja tylko mowie, ze caly temat to "ale super!!! swietne!!! daj wiecej!!!". ;-) PS. Troszke dystansu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() skad miales bit?
edit : w sumie mialem nie komentowac ale spox, troche siedze w tego typu muzyce i musze powiedziec ze niektore rymy sa naprawde spoko wszystko sie klei i nagle jakis syf ;/ takie przerywane to jets musial bys to podciagnąc , spróbuje zrobic swoją wersje ale o wojnie na jakims swiecie nie wiem jeszcze na jakim mysle ze bedzie to o isarze bo tam najdluzej siedzialem. popytam ziomkow o fakty nie plotki i zklece cos POzdro ziąąą xDxD Ostatnio edytowany przez drut - 27-05-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() bo tibia ma dwie strony a ja jestem ostro popierodlony bo czas przelewam i na matke sie gniewam , ludzie wyrwijcie mnei z nałogu tak ty mi pomóz j*eba:*ny pierogu , Mówisz : walic pekerów chciales , na rl kosci im rachowac juz jechales ale cos w tobie powiedziało nie ,bo kumpel ryja drze. Tak wmawiaj sobie ze to moja zasługa , przed nami jeszcze droga długa.
małolacie zagubiony nie licz na żadna pomoc z mej strony sam zes sie w to wlazł , płomien nadzieji juz nam zgasł, skąd mogłem wiedziec co ci powiedziec, taka była jedna z mozliwości nie wymyśliłem zadnych nowości, poprostu co tu poczać kolego z podwórka nie lepsza od tego jest rurka? Fifka, wlaisz zielone i masz pieniądze roztrfonione. SPinasz dupe , m level , skile , levele leca jak szalone to wszystko nie wydaje ci sie pokręcone? Spójż w lustro , Widzisz rh na głowie? Znajdujesz sie w glebokim rowie. NIe boj nic rzuce ci drabine, pomocną line bo znamy sie od lat jestes mi blizszy niz brat. Ostatnio edytowany przez drut - 27-05-2006 o 23:40. |
![]() |