|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech wszystko ładnie i pięknie tyle że ten restart
![]() ![]() ![]() A było już tak pięknie ![]()
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() ja was nie rozumiem(chodzi mi o faccow)przeciez badz co badz jak sie pacci wyniosa do nowego miasta to sie zwolnia zawsze troche expowiska wiec to tez jest dobre dla nas a nie wy tylko marudzic potraficie
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() I co dobo ??!! Zastanow sie nadtym co mowie bo wcale takie glupie jak ja to to nie jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Tibia już działa ale nie ma update
![]() Elder druid 23 lvl 33 m lvl Danubia :evil:
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Nie no ja nie wytrzymam.. Jak mozna byc takimi (cenzura)....Niedosc ze w ogole ktos zaczyna gadac o rzeczach takich jak "czego ten update dla paccow tylko a my facce biedaki jestesmy nic dla nas nie zrobia", padaja odpowiedzi, to co 2-3 posty leci to samo. No qfa zesrajcie sie jeszcze ojoj biedaki o was niepomysla jeszcze ktos wyskoczyl z nierownouprawnieniem.... no szlak mnie trafia jak takie cos czytam no (cenzura) mac!
I od razu mowie ze ja tez mam Facc, zebyscie zaraz nie pomysleli, ze ja mam pacca i sie wymadrzam. Czy wy nie rozumiecie, ze to jest ich PRACA, tak jak idziesz pracowac np. w sklepie oni tez pracuja nie jest to zwykla praca, ale jednak sposob na zycie. Znalo sie kilka dobrych osob na kompach, wpadli na pomysl, udal sie, pomysleli, ze w ten sposob moga zarabiac na zycie i tyle. Tak samo pracuja jak wszyscy inni. KONIEC KROPKA Troche szkoda, ze nie jestem moderatorem, ale w takiej chwili to wam nie zazdroszcze naprawde... Hmm.. pomyslcie sobie ze tibia dla faccow to jakby demo, da sie grac, ale nie ma wszystkich opcji, podoba sie to "kupujesz" ta gre i masz pelna wersje. A zeby nie wyskoczyli mi zaraz czego nie ma pacca na zawsze to juz mowie: NIE OPLACA SIE, wiekszosc ludzi miala by juz pacca i praktycznie tylko nowi nie mieliby go i CIPy nie zarabialiby na utrzymanie serwow i siebie samych.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Świat: Arcania
|
![]() Corey i Zygfryd dobrze mowia jako jedni z nielicznych (posiadaczy facca)wykazali sie rozumem i nie darli mordy ze czemu nie ma dla faccow wiec moze i inni by sie uspokoili a paccowie tez nie powinni sie wywyzszac bo wcale lepsi nie sa moge sie zalozyc ze w wielu przypdkach facc wklada w gre 3 razy wiecej wysilku niz pacc a efekt jest podobny
![]() ![]()
#48 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Mialem przez was duzo roboty z oczyszczeniem tego tematu. Wywalilem wszystkie glupie posty dotyczace tej klutni facc vs. pacc.
A teraz posypia sie nie mile dla niektorych slowa z mojego posta dlatego prosze ludzi ponizej 13roku zycia o nie czytanie tego. Czy wy jestescie tępi czy jacy? Ludzie wezcie troche pomyslcie przeciez czlonkowie Cipsoft to firma jak kazda inna ONI KURVA MUSZA Z CZEGOS ZYC! Zakodujcie sobie to w tych swoich łbach! Cytuj:
Zycie jest brutalne i tak bedzie, bo zycie to nie bajka i kto ma kase ten jest pan i ma wieksze przywileje i korzysci niz ten co nie ma... Co wy do jasnej cholery macie do tych Cipow? Nie podoba sie to.... albo sami sie za programowanie zabierzcie i zobaczymy czy nie zmienicie zdania po napisaniu jakiegos programu ktory jest bardziej skomplikowny od kalkulatora. Jesli myslicie ze w zyciu wszystko za darmo dostaniecie, albo co smieszniejsze ze sami wszystkim za darmo wszystko bedziecie dawac no to zucze szerokiej drogi i powodzenia bo bedzie wam potrzebne. Dobra a teraz musze wam podac przyklad z Tibi moze to do was dotrze: Podchodzi do was 8lvl i mowi: "Please can u give me some free items. I am new..." (zauwazcie ze to nie n00b i nie sapmuj "frai itans plxplxplx...) Co robicie? No w maksymalnym przyplywie dobroci dacie mu jakiegos scale armora, brass legsy i longsworda. Nie dacie mu Swojego kochanego fire sworda czy crown armora na ktory tak dlugo i ciezko pracowaliscie. No i slusznie bo napracowaliscie sie na te przedmioty. Ale zachowaliscie sie fair bo daliscie mu jakies itemy wam nie potrzebne bo ladnie prosil i nie zachowywal sie jak debil. A co robi CipSoft? Wlasnie dokladnie to samo. Daje wam bardzo duzo! Daje wam dostep do calego maina, macie nawet warlocki(to ze wiekszosc facc kupi se pacc zanim beda zdolni do polowania na warlocki to inna historia)! Mozecie bez ograniczen nabijac poziomy na main i nikt wam nie przeszkadza za to ze facc jestescie(poza paroma debilami). A tym co placa CipSoft moze dac wiecej. Ciezko pracowali zeby zrobic te gre taka jaka jest i dlatego nalezy im sie za to kasa. A pacc placi i dostaje wiecej i jest to jak i w zyciu jak i w tibi calkowicie normalne tylko widze ze niektore osoby z forum cyrki odwalaja i chca bana chyba.... Tym razem nikogo nie zbanowalem a kandydatow bylo kilku(Tom89 czy jakos tak jest tego najblizej). I jezeli jeszcze raz mi ktos napisze ze to do dupy ze facc nic nie dostaje dostanie bana boi na moj gust to i tak facc duzo ma. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Administrator
|
![]() A teraz zeby nie bylo ze Dr. Omader zly i tylko ludzi potrafi opieprzac to zapraszam znowu do artykulu. Dodalem nowa mapke calej tibi. Teraz mozecie zobaczyc jak nowy teren wyglada w porownaniu do reszty Tibii.
>>>CLICK<<< I pare odpowiedzi bo do niektorych zwykle pismo nie dociera: Tak! Nowy teren bedzie TYLKO DLA PACC! Nie! NIE WIADOMO KIEDY BEDZIE UPDATE! Bedzie kiedy bedzie i nie wczesniej nie pozniej! CipSoft nie podal daty dlatego prosze nie pisac jakis plotek kiedy bedzie bo bede te posty wywalal odrazu! I przysiegam! Nastepny kto o to zapyta dostaje bezterminowego bana! (tak Dobo tez dostaniesz bo wiem ze cie korci zeby zapytac -.-"" ) |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ale skoro maja byc te buty do chodzenia po wodzie. tO CHYBA BEDZIE MOZNA SIE TAM DOSTAC XD
|
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Ale shit czlowiek gra w tibie robia updata i co ....nic tylko dla PACC . Ludzie czy swiat gier MMORPG musi sie posuwac tak szybko nie wytrzymam World of Warcraft The Matrix Online Warhammer Online wszystko wychodzi doslownie za pare dni nie wspominajac o Star Wars Galaxis czlowiek nie ma sie na co zdecydowac ja na 100% kupuje w listopadzie MxO i myslalem zeby sobie tez Pacca fundnac ale teraz to juz niewiem
![]() AH wszystko sie platne robi jakos to bedzie koniec zanudzania. 8) Super artykul Graty dla tworcy Pozdro calej ekipie tibi.pl i milej pracy zycze!!! |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Stan: Tutor
Imię: --------------
Profesja: Druid
Gildia: -------------
Świat: Saphira
|
![]() ![]() ![]() @Kamilek@ |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Cytuj:
I ma Chol(cenzura)a RACJE |
|
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Cytuj:
TOBIE TEZ PRZYZNAJE RACJE teraz do noobow jak pisze ze dla pacc to dla pacc zrozumcie to w koncu bo sie Dr.Omader meczy !!!!!!!! |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Prosze o pomoc : po wejściu nowej wersji tibi 727 nie moge sie zalogowac z powodu braku połączenia "cannot conection" . Jak mam z tego wybrnąć????
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() W pewnym sensie to cipowie maja racje powinni umilac zycie pacc by miec wiecej siana ale oprocz tego moze by powiekszli maina 8) albo ghostland a nie abdate tylko dla pacc Jednak mysle za na ich miejscu zrobil bym tak samo
![]() ![]()
#58 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#59 |
Administrator
|
![]() @Żuk leśny:
wywal tibie, sciagnij z tibia.com instalke, zainstaluj i moze to cos pomoze. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() >>>Dr. Omader
Dzięki, jednak tak wcześniej już robiłem i nie pomagało. Zrobiłem reinstall Windowsa i pomogło ![]() |