Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-05-2006, 12:32   #41
-Maciek Mur-
Użytkownik Forum

-Maciek Mur-'s Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko

Stan: Niegrający
-Maciek Mur- ma numer GG 3898985
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
ps. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu.
Widać, że ty choć szukałeś to nie znalazłeś... no trudno są i takie przypadki...
Pomysł idiotyczny, wykonanie - to samo.

P.S.- Bardziej zabawne od tego są żarty Majewksiego albo te w familiadzie....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-05-2006, 12:41   #42
Kosmogniotek
Guest

Domyślny

ej bez jaj! to ze typek byl uzalezniony od tibii nei oznacza ze juz macie sie z niego nabijac! a pozatym oni chca zarobic sprzedajac jakeis tantedne koszulki! ja nie moge w lumpexie sa lepsze! -.-

stary 28-05-2006, 12:45   #43
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: From The Darkest Past

Stan: Aktywny gracz
Imię: *******
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nvm
Świat: Berylia
Poziom: 52
Skille: *
Poziom mag.: 50
Domyślny hahah bardzo śmieszne -.-

Super pomysł,to naprawdę bardzo smieszne że maniak dla którego gra była najważniejsza pobił matkę krzesłem.autorowi pomysłu gratuluje głupoty,nie dośc że chyba pochwala takie zachowanie to jeszcze do niego zachęca.co ma prezentować osoba nosząca taka koszulkę?? że ma w dupie wszystko bo musi grać w gierke??
może to jest ironia ale ja tego tak nie odbieram,nie ma się z czego śmiać

Long live the man!To god- quick death!(your god is dead now...)
Satyr jest offline  
stary 28-05-2006, 12:46   #44
tomexx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów

tomexx ma numer GG 3238768
Domyślny Do autorów pomysłu

Drodzy Dr. Omader i Shinjix mowicie ze niektórzy uzytkownicy forum niemają poczucia humoru i ze nikt tego niewezmie na powarznie chyba ze jest idiotą ... ale chcialbym wam zwrocic na jedną rzecz uwage ja wy i mase innych graczy wie ze to zart niewszystkim sie podoba ale ok ... po tym jednak co zrobił TVN wszysc niegrający w tibie zareagują na tą koszulke jak na promowanie gupoty brutalnosci etc... ostatnio jakas grupka graczy nakrecila filmik parodiujący tvn ... i bylo to samo dla niektorych z graczy filmik byl smieszny ale tak naprawde przed resztą ludzi niegraczy kompromitowal społeczestwo tibijskie ... osobiscie uwarzam ze ten pomysl niejest dobry ale kazdy ma wolny wybor czy kupi czy niekupi to jego osobista sprawa... przypomne jeszcze ze niedawno wszyscy gracze sie obruszali jakto przeciez niemozna nas szufladkowac do jednego pudła ludzi którzy biją matke krzesłem za wyłaczenie kompa.... teraz sami sie szufladkujecie ... zawsze uwazalem serwis tibia.pl za coś naprawde pożadnego

jeszcze niedawno pisaliscie w newsie "tibia w mediach"
Dr.Omander
"Szkoda, że media przedstawiają Tibie tylko z złej strony, do tego traktując nas wszystkich jak ćpunów bijących swoje matki krzesłami... Żeby to oni jeszcze wiedzieli co mówią, a walą takie perełki czasami o Tibii, że ja sie za głowę łapie jak ktoś kto ma zero pojęcia o czymś bierze sie za reportaż o tym..."

no nic pozdrawiam i zegnam jeszcze raz radze przemyslec to wszystko
tomexx jest offline  
stary 28-05-2006, 13:10   #45
Arrivald
Użytkownik Forum

Arrivald's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków

Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
Arrivald ma numer GG 3371812
Domyślny

Rotfl, ta koszulka jest swietna Nie kupie sobie takiej z roznych powodow ale pomysl oceniam na bardzo dobry Widac ze wiekszosc ludzi wpisujacych sie w tym temacie ma ogromne poczucie humoru...
stary 28-05-2006, 13:29   #46
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DJ_MATI

Zarabianie na nieszczęściu i chorobie jaką tibia spowodowała u młodego człowieka to nie żart to poprostu świństwo ze strony tibia.pl

...
Zgadzam się.
TIBIA.PL (do Administratorów,pomysłodawców i włascicieli strony) Zachowaliście się jak świnie nabijając się z choroby....
Duzo stracliscie w moich oczach.teraz wiem ze nie jestescie dorosłymi ,powaznymi ludźmi...jesteście pajacami których bawi to ze jakiś sfrostrowany dzieciak natłukł matce.
Zamiast to potępić....to wy go piętnujecie.

tak jak kolega jakiś wczesniej napisał ....bardziej zabawne byłoby produkowanie koszulek z napisem "mój kolega jest knajtem i wali z axa"

a "żarty" i "mądrości" jak to napisał twórca newsa....sa chyba na poziomie dałna. Tylko jakiś głupek moze nabijać się z ludzi chorych,powinnismu wspułczuć temu dzieciakowi...no i jego matce. powinnismy tez współczuc twórcy tego newsa..bo ma chyba jakis niedorozwój czy coś.
Hybryda jest offline  
stary 28-05-2006, 13:31   #47
Fenrir Alasthor
Użytkownik forum

Fenrir Alasthor's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 47
Skille: 79/60
Poziom mag.: 16
Domyślny

Jak na moj gust to komentarze tutaj juz przebijaja samego newsa, jak na blogu Lady Jewell ^^
Fenrir Alasthor jest offline  
stary 28-05-2006, 13:36   #48
rads0n
Użytkownik Forum

rads0n's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur

Profesja: Sorcerer
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
Domyślny

Grafika moze i dobra ale na koszulke sie raczej nie nadaje ;p
stary 28-05-2006, 13:48   #49
diablik22
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 05 2006

Profesja: Knight
Świat: honera
Poziom: 33
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Problem !!!!!

To sie robi chore, zeby jakis koles robil piane z tragedii. Koles ktory pobil swoja mame krzeselkiem!!!Zastanowcie sie za co! Za to ze widziala ze sie uzależnil od komputere i od wirtualnego swiata Tibii. Nie miala wyjscia a tu jakis koles jeszcze na tym probuje zarobic... zalosne !!!!!!!!!!!!!!!!
diablik22 jest offline  
stary 28-05-2006, 13:50   #50
Slawka Wita
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 04 2006

Domyślny Extra!

Super pomysł! Jasne, walmy się krzesłami równo a na pewno zostaniemy docenieni w społeczeństwie :/. Panowie z Tibia.pl powinni iść do więzienia za ten głupi kawał. Wcale mnie nie śmieszy! Na pewno nie kupię tej waszej zakichanej koszulki! Dr. Omader wstydź się i sam idź poszukaj rozumu!!!!!
Slawka Wita jest offline  
stary 28-05-2006, 14:02   #51
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
Zgadzam się.
TIBIA.PL (do Administratorów,pomysłodawców i włascicieli strony) Zachowaliście się jak świnie nabijając się z choroby....
Duzo stracliscie w moich oczach.teraz wiem ze nie jestescie dorosłymi ,powaznymi ludźmi...jesteście pajacami których bawi to ze jakiś sfrostrowany dzieciak natłukł matce.

tak jak kolega jakiś wczesniej napisał ....bardziej zabawne byłoby produkowanie koszulek z napisem "mój kolega jest knajtem i wali z axa"

a "żarty" i "mądrości" jak to napisał twórca newsa....sa chyba na poziomie dałna. Tylko jakiś głupek moze nabijać się z ludzi chorych,powinnismu wspułczuć temu dzieciakowi...no i jego matce. powinnismy tez współczuc twórcy tego newsa..bo ma chyba jakis niedorozwój czy coś.
I co ja mam jeszce tego kolesia poglaskac i pocieszyc?? ^.- jak bym tego kolesia spotkal to najpierw bym go wysmial, a potem bym mu zajebal z krzesla

@up
Taaaa... do wiezienia, jo, jo Ty lepiej idz do psychiatry :*

@topic
Koszulka jest coool ale troche droga P 40 zl za zwykla koszulke :S

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline  
stary 28-05-2006, 14:05   #52
gald rhian
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Tca

Świat: Obsidia
Poziom: 24
Skille: 59/59
Poziom mag.: 4
gald rhian ma numer GG 7434443
Domyślny

Super pomysł! ŁAŁ! Ale to jest genialne! Ale zabawne! HAHA! jesteście żałośni...
stary 28-05-2006, 14:10   #53
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hybryda
Czy to nie jest przypadkiem to samo?

@Slawek Wita : ty masz bonusowy chromosom?

@do wszystkich : ludzie, czy wy widzicie, co piszecie? Tibia.pl NIE chce zarobic na tej "tragedii" (lol). Po prostu cena koszulki to cena materialu + nadruku + przesylki itp. A napis "bronmy tibii krzeslem" ma byc po prostu smieszny...A niektorzy to juz chyba stali sie "homo", bo na "sapiens" nie zasluguja...
stary 28-05-2006, 14:12   #54
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Jak Admin/Modek przyjmuje krytyke innych userów? Każdy użytkownik tego forum zakładając temat ma nadzieje, że zbije on furore i zdobędzie popularność. A kiedy inni userzy go zjadą bluzgami, że jego wypociny to kpina wtedy taki user zaczyna się bronić najbardziej bezsensownymi argumentami. Wy też jesteście tacy sami. Ranga na tym forum o niczym prawie nie świadczy. Bo kiedy innych odpycha od pomysłu "krwawe krzesło vs głowa strudzonej matki" to wy się zasłaniacie sarkazmem, ironią, poczuciem humoru. To niema praktycznie nic wspólnego z tymi 3 stwierdzeniami to jest czysta komercja albo kawał typu faziego z Sezamkowej Ulicy. "I co, i co i co?".

@koszulki
Co do koszulek to podoba mi się ta ostatnia z zielonym smokiem ale wielki napis WWW.TIBIA.PL odrazu wszystko psuje. Reklamy powinny być małe na kołnieżyku.

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline  
stary 28-05-2006, 14:20   #55
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

I co mi z tej koszulki ? koledzy będą się ze mnie nalweać w szkole... LOL
Alanus Lutinum jest offline  
stary 28-05-2006, 14:20   #56
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomexx
teraz sami sie szufladkujecie...
Czy to ze ktos nosi koszulke z napisem "Bede bronil tibii krzeslem" oznacza ze faktycznie to robi? Idz sobie do pierwszego lepszego sklepu z smiesznymi koszulkami... Czy ktos kto nosi koszulke z nadrukiem "Ksieza na ksiezyc!" jest od razu antyklerykalnym wyznawca szatana? Pomysl nad tym co piszesz, koszulki to kolejna forma ekspresji czlowieka, ale ilu ludzi nosi koszulki z jakimis firmowymi nadrukami? Masa. Ilu nosi koszulki ktore sa smieszne i szokujace, przez co przyciagaja uwage? Niewielu, bo niewielu ma odwage do tego.

@Szpicel: Haha... Jakos na ostatnie PW nie byles mi w stanie odpowiedziec. Ogrom faktow przygwozdzil cie?
Zabawne jest to, jak ludzie twojego pokroju sa latwi do przewidzenia, a wrecz podatni na manipulacje.
Kasa? Pfff... Akurat z koszulek mamy marny procent, a bardziej zalezy nam na promowaniu Tibii niz zysku z nich
Wiec tak samo jak ostatnio - zanim zaczniesz cos pisac, sprawdz fakty czlowieku, bo blaznisz sie niemilosiernie. Do tego wszystkiego sluzysz mi tylko jako dowod moich teori, bo jestes tak przewidywalny.
Skoro tak bardzo ci sie nie podobamy to co tu jeszcze robisz? Ciagle uparcie wracasz. A my ciagle, uparcie sie z ciebie smiejemy i z tego co robisz.
Dr. Omader jest offline  
stary 28-05-2006, 14:33   #57
gald rhian
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Tca

Poziom: 24
Skille: 59/59
Poziom mag.: 4
gald rhian ma numer GG 7434443
Domyślny

Promujac wasz pomysl na glownej stronie spodziewaliscie sie jakichs super reakcji "haha smeiszne, kupie!"? Wiele jest glupich koszulek, zenujacych i po prostu glupich nadruków, ale wy chyba powinniscie pomyslec i wiedziec ze nie jestescie jakims koszulka.pl czy innym bardziewiem.
stary 28-05-2006, 14:33   #58
Diego'Odin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Ustka

Gildia: MON
Domyślny

[QUOTE Dr. Omader] Akurat z koszulek mamy marny procent, a bardziej zalezy nam na promowaniu Tibii niz zysku z nich[/quote]

tja a co z tego wynika?
jeśli więcej ludzi będzie grało w tibie więc możliwe założą konto na tibia.pl
możliwe także że tibia mu sie spodoba i będzie chciał kupic Pacc
możliwe też że nie będzie wiedział jak więc istneje szansa że kupi przez tibia.pl

nie wciskaj kitu o bezinteresowności ok?
Diego'Odin jest offline  
stary 28-05-2006, 14:43   #59
Wu'Tang
Guest

Domyślny

Norma to wcale nie to nie był spaczony żart, objaw waszego braku poczucia humoru tylko po prostu lizanie się sponsorowi... (na razie dla marnej kasy ale kto wie może kiedyś...)

stary 28-05-2006, 14:51   #60
Recsio
Użytkownik Forum

Recsio's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na emeryturze
Recsio ma numer GG 3785807
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
ROTFL!!! Hahaha zastanawialem sie ilu znajdzie sie idiotow co to na powaznie potraktuja. Radze panowie wyjsc z domu i poszukac swojego zgubionego poczucia humoru.
Taką masz wymówkę? -.-

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania