|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://rapidshare.de/files/21589245/..._died.JPG.html
http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=178210 Padł na combo ;]
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że wszyscy podniecacie się jego śmiercią. Temat założony dziś po południu, a już się rozrósł na 5 stron.
Za bardzo się przejmujecie czyimś dedem. Idźcie zajmijcie się czymś innym niż graniem w Tibie, bo te 50 godzin w tygodniu możecie przeznaczyc na coś bardziej pożytecznego. Sorry, ale to jest prawda. @Mater Dziecko Neostrady, uzależniony Tibijczyk. Będzie mi żal twoich dzieci =(
![]() Ostatnio edytowany przez Mithgar XX - 29-05-2006 o 00:23. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na tym moim serwerze non-pvp postać 45lvl zrobiłem w tyle czasu, ile ty robiłeś 10. A ty wracaj na swój serwer, gdzie masz 70lvl knighta ( sorry, ale na stronce widzę 8 ![]() Do powiedzenie mam tyle, że połowa tego forum to uzależnione dzieciaki, dla których Tibia to całe życie.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mithgar
Nawet jeśli to co ci do tego? Każdy ma własny rozum i w taki czy inny sposób go wykorzystuje więc odwal się od użytkowników tibi.pl. @Topic Ci panowie pokazali Seromotisowi, że lvl to nie najważniejsza rzecz w tibi : p
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: --
Świat: Kyra
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
Jesteś cio*ą bez szkoły, u mnie w mieście za taką wypowiedź byś miał ryj obity. Jeszcze na świecie non-pvp gdzie grają same nooby, których pvp jest równe 0. Wypier**laj stąd nieudaczniku!! Sapać to sobie możesz staremu, nie obchodzi Cię jego śmierć ?? To wynoś się Szpetny ryju! Ostatnio edytowany przez Sleather - 29-05-2006 o 10:08. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() jak mi zal takich dzieci co sie wypowiadajo na tematy o nonpvp
nie znasz się tyle ci powiem gralem i na pvp i na nonpvp a pvp mam na bank leprze od ciebie na 23 lvl spokojnie na ts ubijalem takich rp jak ty więc wyjdz i najlepiej nie wracaj btw szkoda ze padl no ale to nie jest wazne ze upadnie ale to jak szybko się podniesie |
![]() |