|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Powiem tak, nie popieram. Nie dalej e-sport będzie e-sportem. Skoro też mają medale, dyplomy, to nie zrobi to im żadnej różnicy. Z drugiej strony, np. gra w CS'a nie jest jedynie bieganie i strzelanie..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Widze, ze wszyscy uwazaja, ze sportowiem musi byc swietnie przygotowany fizycznie, przynajmniej raz na tydzien biegac w pol-maratonie i nie moze wygladac jak lamus?
To rozumiem, ze zawodnikow sumo nie mozna nazwac sportowcami? Otyli, ledwo sie ruszaja, ani razu nie podniosa sie na drazku a ich jedyny trenin opiera sie na zarciu. A co najsmieszniejsze, przed kazdym pojedynkiem modla sie do jakiegos smiesznego bozka. Rozumiem takze, ze zawodnik uprawiajacy lotnictow sportowe nie jest sportowcem? Przeciez on sie tam WOGOLE nie rusza;] Zero treningu fizycznego. A wszelkiego rodzaju sporty samochodowe? Formula 1 np? Jezeli trzeba tam myslec to nie wiecej niz na turnieju takiego CSa;] Jezeli uczestniczymy w jakims turnieju gry komputerowej to j Jezeli ludzie grajacy w zoske, chinczyka czy badmintona moga byc nazywani sportowcami dlaczego nie gracze CS i innych gier komputerowych? Tworzycie tutaj jakies smieszne steretypy, ze gracz nie moze byc sportowcem;]
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Dokladnie to co napisal Matek. Co rozni gracza komputerowego od szachisty? Obaj musza myslec, na biezaco analizowac ruchy przeciwnika, to naprawde nie jest latwe. Inna sprawa, ze 80% graczy gra w gry raczej bez jako takiego myslenia.
No i jeszcze denerwuja mnie ludzie (patrz, np. Dobo), ktorzy gracza/informatyka/czy kogos kto komputer traktuje jako hobby widza TYLKO jako lamusa w okularach. Otoz jednym z moich glownych zainteresowan jest komputer, ale nie przeszkadza mi to np. codziennie plywac, grac w kosza czy cwiczyc. Ogolem: LOL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 25-06-2006 o 20:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() a co do topicu, najbardziej mnie wkurza to, że np. majać 2 miejsce w wojewódzkim konkursie CS,a nie można iść z dyplomem do budy i dostać zato punkty do zachowania lub czegoś innego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Niech e-sport pozostanie e-sportem, a sport sportem. Niech gracze CS'a pozostana e-sportowcami, a np. piłkarze sportowcami. IMHO nie powinno mieszać się świata wirtualnego do świata fizycznego.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() 80% osób wypowiadających sie w tym temacie nie przeczytało petycji.Autorowi petycji chodzi o to aby rząd wspomógł polski e sport tak jak się dzieje w wielu krajach zachodnio europejskich ,a nie zeby ludzie porównywali go z piłką nożną albo skokami narciarskimi.Gwarantuje wam że wymiatacze w cs star crafta częściej wychodzą na dwór od was...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Sport ma rozwijać, moim zdaniem.
Nazwanie pochylonego nad klawiaturą gościa, żywiącego się fast foodami, w grubych okularach sportowcem to dla mnie pomyłka. Powiedzmy szczerze- żeby coś osiągnąć w pro-gamingu trzeba spędzać przed komputerem kilka, kilkanaście godzin dziennie. A to na pewno nie rozwija :S
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jak najbardziej popieram
![]() Zastanawiam sie tylko, jak chca rozwiazac problem ewentualnej olimpiady w przyszlosci. Kto by decydowal jakie gry by sie wliczaly a jakie nie? ![]() @dobo: Jak ja lubie ludzi ktorzy popieraja swoje stereotypy gow.niana wiedza. ![]() Ktos kto chce byc pr0 gamerem nie moze jesc caly dzien fast foodow, popijajac je cola, bo by nie byl w stanie wystarczajaco sie skupic na turnieju, aby go wygrac. Profesjonalny gracze czesto uprawiaja jakies sporty i zdrowo sie odrzywiaja aby utrzymac swoj mozg w dobrej formie. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 25-06-2006 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak juz wspomniano - e-sport to e-sport. 10 letni dzieciak katujacy cs'a kiedy tylko moze nie jest sportowcem i juz. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 25-06-2006 o 21:30. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
BTW, na samym czytaniu i nauce (mowie o dziedzinach komputerowych) przy komputerze w roku szkolnym spedzam zwykle conajmniej 3 godzinki, co IMO wcale malo nie jest. Mimo to nie jestem sflaczaly, nie nosze na oczach denek od butelek, i nie jestem uposledzony fizycznie. Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() Czy kazdego 10 latka kopiącego pilke nazwiecie pilkarzem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
2. Możliwe, że masz racje, ja jednak sądze że w Polsce zaowocuje to wiekszą ilością uzależniony od komputera dzieciaków mówiących o sobie "sportowiec". Pozatym już widze następną petycje - "CS na maturze", "Wychowanie Sportowe - klasyczny WF albo e-gaming, do wyboru" ;-) 3. Nie rysuj bani. @Styku Mówiłem tylko że nie jesteś uzależniony :-) Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 25-06-2006 o 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Matek: amen
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#57 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 26-06-2006 o 09:11. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() vil ja na kompie mam baaardzo duzo koreaniskich vodow z sc moge dac ci linki ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
A dieta? Wpieprzanie masy tluszczy i jeszcze wiekszej ilosci weglowodanow... to samobojstwo nie dieta;] Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#60 | ||
Administrator
|
![]() Cytuj: