|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
![]() A odnośnioe deserta - ja się zwerbowałem z jednym typem na deserta - teraz gdy tylko on znajdzie ekpię chętną do pójścia to idziemy tam razem , a w nagrodę dostaję zwykle kilkaset boltów (od niego , a on co dostaje od reszty to nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Pujsc na desert quest (albo vocatons Quest jak wolicie) nie jest trudno-gadacie z kolegami, ktorzy maja go zrobionego, prosicie ich i ida z wami.
Ogromny offtop sie zrobil ale nic to ![]() Edite: zle napisalem, teraz jest dobrze.
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 21-08-2006 o 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Kazordoon :P
Stan: Początkujący
Imię: Dangerous Archangel
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: low
Skille: train
![]() |
![]() tak ja szukalem prawie 2 tygodnie pala
![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Łazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aldora Pall
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 26
Skille: 65/55
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Fakt, malo palkow jest bardzo... Ja juz raz poszedlem na deserta, dali mi pozniej 500gp. Ale trzeba uwazac z kim sie idzie, zeby na miejscu sie nie okazalo ze jednym z ekipy jest kolega reszty ktory ma high lvl i moglby nas pozniej dednac. Podstawa to informacja
![]() |
![]() |
![]() |