|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 165
|
![]() Facc: na 100% zrobią jakieś nowe expowisko, jakieś nowe czary, jakieś nowe itemy, kilka potworów z Pacclandu na pewno zawita też do Facclandu itd itp...
Jasne że Facce dostaną mniej, ale nie trzeba odrazu gadać że nie dostaną NIC ![]() Zmiany w grze: Jakby się nic nie zmieniało przez te wszystkie lata to byśmy sobie wszyscy powydłubywali z nudów oczy (co wytrwalsi klawiaturą)... musi sie coś zmieniać, żeby przerwać rutynę, utrudnić warunki, zmusić noobków i nienoobków to RUSZENIA GŁOWĄ i przystosowania się do nowych sytuacji ![]() Banuta: No, a z Banutą właśnie tak jest... trzeba się przystosować i oswoić z tym buszem żeby cokolwiek Expa, kaski z tego mieć... trzeba Ruszyć Głową... poza tym wprowadza to troche człowieka w klimat RPG, jak ktoś chce tylko liczyć expa to może sobie podarować... /// jedyne co złe w banucie to to że nie ma żadnych mocnych Itemów tylko same deco... ![]() Apropo serwerów: moja propozycja jest następująca: trzeba nam noob-pvp ![]() ![]() Co ja to chciałem powiedzieć jeszcze... mocniejsza odmiana rotworma? występująca tam gdzie zwykłe rotki? wnioski są dwa i zaczynają się od litery "U": 1) U**pili low-lvl knightów którzy zwykli skillować na rotkach (teraz nie będzie to takie bezpiecznie bo Cie padlinorobal nadzieje na rogi jak pójdziesz po cherbate) oraz: 2) U**pili low-lvl sorców i drutów którzy zwykli expić na rotach (patrz wyżej) // i znów... przedstawiciele owych profesji zostają zmuszeni do RUSZENIA GŁOWĄ ..."mamo, czy to nie boli?" Ostatnio edytowany przez nepton - 28-06-2006 o 19:33. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Deren Arathor
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Roty Rox ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kleosin
Imię: Onea Xia
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 21/29
Poziom mag.: 41
![]() ![]() |
![]() Szczerze mowiac myslalem ze to jakis nowy potwor a nie rotworm, jakas silniejsza odmiana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Wszystko cacy ale zawsze jest to ale.
![]() Co do tych padlinowormów to raczej nie będzie tak jak pisze nepton. Oczywiście to jest możliwe ale albo będą to osobne expowiska, albo mieszane ale tylko cześciowo. Oby. ![]() Przyda się to... to... każdy prawie tak pisze. A ja bym wolał jakby ulepszyli jakoś porządnie grafikę zwłaszcza potworki i itemy . Wciąż tylko robią coś z tymi rotwormami. Pozdro. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() a mi sie tam niepodobaja te nowe roty, starsze byly lepsze, te to takie przygarbione i wogole nie fajne
![]() PS: te padlinorobaki to wygladaja jak mamuty XD Ostatnio edytowany przez diablo62 - 28-06-2006 o 19:40. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Fercarth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Royal Angles
Poziom: 138
|
![]() Całkiem fajne, mam nadzieję, że ten skeleton z sska na tibia.mx to jakis nowy potwór a nie przerobiony ds. Podoba mi się też wykończenie terenów, widać, że Cip'y starają się aby były one atrakcyjne i przyciągały uwagę. W sumie zmiany są na razie w grafice i tyle wiemy, mam nadzieję, że dojdą nowe questy, jakieś fajniejsze niż idź > zabij > otwórz szkrzynkę > zgarnij nagrodę.
POdobno mają też być piraci, no a jak są piraci to MUSZĄ mieć zakopany skarb ![]() ![]() Pozdro.
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cip Soft w przeszlosci pisal posty o ulepszaniu kazdej voc~ i tak od zawsze
palladyn byl best pozniej ulepszyli sorcow dajac im mfy i power regeneracji czy sadzicie ze ulepsza knighta? Jesli nie to knight zostanie 2 profesja pod wzgledem expienia ... czym samym da monstrualna do granic mozliwosci moc sorcom :S 1. Sorcerer , Druid 2. Knight 3. Palladyn |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() SS spx ja mam tylko jedna prosbe oby z piratow lecial podobny loot do guardow i zeby dawaly podobny exp wtedy bedzie cacy.Moze zrobia cos takiego ze tych "nowych" rotow niebedzie dalo sie wylinowac bo wygladaja jak prosto z ziemi
![]()
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: NEBULA !
|
![]() Fajnie, fajnie tylko kiedy wyjdą nowe światy ??
![]() @ Down Omg.... bez komentarza... Ostatnio edytowany przez Krzaq Ziomal - 28-06-2006 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Deren Arathor
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @up a poco ci nowy świat?? jak chcesz pokazać jaki jesteś dobry w tibie to wbijaj na amere i przebij Eternala, ewentualnie Hiberna i Seromontis czeka. Ostatnio edytowany przez tadel - 28-06-2006 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() Łee.. jak dla mnie te nowe roty paskudnie wyglądaja.
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() ewentualnie Furora ( Polski server bez przemocy) i tam przegon Imargama !
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Vonihidilix
Gildia: Time to die
Świat: Menera
|
![]() Ktoś pisał że Banuta jest fajna i żeby tam expić trzeba myśleć... Otóż tak, sama Banuta aż taka zła nie jest, na Dworcach też o dziwo się da zarobić. Ale najgorsze są te Lizardy... Kiepski loot, i w dodatku te Snakecharmery biegające po powierzchni to już wogóle porażka. A Cipom raczej chodziło o to żeby ludzie mieli z tych expowisk pożytek i tam expili, a nie żeby to był teren dla rpg itd.
Co do niusa Tikuanda update (sierpień 2005! nie mylić z grudniowym...) to była klęska Cipsoftu głównie dlatego że umieszczyli tam tylko nowe potworki, teraz raczej dali też stare dobre lubiane + nowe i ten update powinen być przynajmniej lepszy od tamtego które było dnem, a jak wiadomo od dna się można już tylko odbić...
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Poziom: 165
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do Sorców/Drutów... chyba najlepszym miejscem jakie znam są Hyrdy (dla wysokich lvli)... tam można wbić 2KK expa dziennie z palcem w nosie... to daje ogromne możliwość do LVLowania... i teraz pozostaje Knightom Pallkom tylko liczyć na to, że też dostaną jakieś potworki (specjalnie przygotowane pod jakąś profesję do szybkiego expienia) ... wszystko jest możliwe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() nareszcie roty nie beda wygladaly jak chodzace sloneczka ;p
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Świebodzice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tarantallegra
Gildia: Slayers of Eternity
Świat: Luminera
Poziom: 63
Skille: 15/23
Poziom mag.: 55
|
![]() no no, nowe skele i roty, bedzie ciekawie. CIPowie już ładnie pokazują.
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |