|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac
Stan: Niegrający
Imię: Damio Vanhalen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
|
![]() @Sokul
Z czego co pamiętam Tetro~ był twoim kumplem i to on miał mnie ubić.Ja nigdy nikomu nie lizałem dupy w przeciwieństwie do ciebie.Załatw mi invite do NG,pomóż wywalić kolesia z expa itd. Lizałeś mi ostro dupe teraz możesz se cwaniakować.Wszedzie i zawsze zrobisz siebie nooba "Dancing Shadows" ma już ciebie dosyć. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Nieinteresuj sie ;p
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
![]() |
![]() PLease rehost,sciagnolem 3 minuty filmu i jest zarabisty !!!!
Wyskakuje mi jakis blad podczas sciagania... Wrzuccie na Megaupdowland albo cos takiego plz ...;/ Ostatnio edytowany przez Shangel - 07-07-2006 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wspanialy filmik, cos cudownego na co czekalem z waszej strony.
![]() Szkoda tylko ze nie pokazaliscie jak wam Kei Mor zwial ![]() Chociaz... jak mieliscie to pokazac jak tylko go przez chwile widzieliscie, a specjalnie po niego szliscie. ![]() Wiem wiem Impalex przewodzil ekipa to bylo z gory przegrana walka ![]() Amril Mor tutaj... Jedyny kto wie na tym forum kim jestem to Defroy i Kei Mor, bo DS nigdy nie fatygowalo sie zeby mnie ubic ![]() P.S. Mialem farta, bo zamiast Aerama (99 knajta) na scarabach ja mialem byc, ale mi sie net popsul, czy jakos nie moglem grac... ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() wez Defroy schowaj sie do kieszeni, nikt Cie o nic nie prosi wiec zrob cos dla nas wyjdz z tego tematu albo go nie komentuj bo cos w typu "Oooo zobacze co te noobki zrobily" nie jest smieszne lecz zalosne.
To nie moja wina ze nie masz przyjaciol, ah sorry masz ale oni Cie sami zabijaja ![]() Placek jest spoko lubie go :***
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Madreth
Żebyś chciał wiedzieć nigdy nie padłem od człowieka grając "Defroy",a poprostu postać została "odana ![]() Wogóle nic tu wielkiego w tym wszytkim nie ma jak to niektórzy lubią się podniecać z byle gówna.Wow "Dancing Shadows" dla mnie są to nooby ,którzy ubijają innych na expie,w przewadze liczebnej (1vs 20?).Sami przy tym padając o wiele więcej niż ich ofiara.Jaki z tego wniosek..?Uważajcie "Dancing Shadows" na Xerenie !Co tu dużo mówić spotkamy się na nowym bo xereny i tak was wyjebią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Filmik zaje.bisty tak samo jak avatar zalozyciela tematu.
Pozdro ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Świat: Iridia
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Oj defroy naprawde kompromitujesz sie swoimi slowamiXD Jak mzoesz nazywac nas noobami?
![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() To się uśmiałem.. Serio polewke z was mam i będe mieć.Nie wiem kiedy mieliście ze mnie polewke ,mi o tym nic nie wiadomo.Ale wogóle to potrafią tylko polacy w trąciliście się do wojny ,która wam nie była potrzebna i którą ofc przegraliście.Po jakiego grzyba nie wiem , jeszcze z czego co pamietam połowa miała dedy od Xer~ i Mizerona z was.A tak wogóle to wasze pojebane historyjki ,że ja liże dupe
Tetro~ , nawet go nie znałem ,a to twój Sokul kumpel wydał na ciebie wyrok ;p. @ Sokul pytanie za 100pkt. Czemu doszłeś do "Dancing Shadows"? Sokul : Bo Defroy mnie hunted Może tak nie było ![]() I tak w tej wojnie chciałem być neutralny ,ale z gildi nie odchodzi się od tak i jest się znią do końca.I nie płaci się ,tylko ciągnie się do końca ,tak jak to całe "Dancing Shadows" płaciło oprócz Miz~ i Xer~.AbY pózniej sobie popekować lolx2 PS:Jeśli piszecie to kończcie swoią myśl bo cieżko jest zrozumieć wypowiedż typu np.On liże dupe tetrowi muhahah ,ale była z ciebie polewa muahah.I radze wam przestudiować słowo "noob" napewno tam każdy z was się zmieści.Takimi słowami kończe moją wypowiedż.Dzięki wam polska schodzi na PsY? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() ejjjjjj przestancie sie klucic !!!!! w dupie tam defroya zrobcie rehosta plsss chce ogladnac ten zauwielbiam jest banany film pls !!!! dajcie rehosta
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
|
![]() ehhh.Derfoy.czy.jak.Ci.tam.jest....mialem.sie.tu.n ie.wpisywac.bo.po.co.sie.klocic.z.baranem...no.ale .po.prostu.przesadzasz,nazywajac.kogos.noobem.jak. nawet.nie.wiesz.jak.gra..napisz.mi.dlaczego.uwazas z.sie.za.takiego.dobrego.playera?wbiles.jakies.cie kawe.fragi?przyczyniles.sie.do.zwyciestwa.twojej.g uildi?wogole.byles.na.jakims.open?bo.chyba.nigdzie .Cie.tam.nie.widzialem....
co.do.tego.ze.sie.wyplacilismy..to.jakbys.czasem.p oczytal.forum.na.tibia.com. (masz.linka. http://forum.tibia.com/forum/ ...jakbys.nie.mogl.znalezc.ehh)..to.Xeretza.rozkaz al.nam.placic.. Jesli.chodzi.o.akcje.na.Kei.mora~..to.niestety.59. RP.jest.za.wolny.zeby.dogonic.60MS.w.tym.ja.bez.BO H...wkoncu.bysmy.go.zlapali.ale.wolelismy.zabic.ki lka.innych.osob.niz.tracic.czas.na.bieganie.za.jed nym.fragiem... co.do.slow.o.tym.ze.Polska.schodzi.na.psy.to.masz. racje..ale.to.wlasnie.przez.cioty.takie.jak.ty...s zkoda.czasu.na.pisanie.postow.kierowanych.do.Ciebi e... to.bedzie.na.tyle... @do.osob.ktore.ogladnely*****...i.ktorym.on.sie.pod oba: dzieki.za.slowa.uznania..Twórca*****.czyli.ZAQ.cies zy.sie.ze*****.jest.tak.chwalony... pa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Bump Bump Bump Bump Bump
![]() |
#56 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Pie*dol*one z was rzeźniki, szkoda ze tetra nie ubiliście. Film wymiata.
Zyjecie jeszcze na tym servie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |