|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepszym miastem jest: | |||
Thais |
![]() ![]() ![]() ![]() |
108 | 16.80% |
Carlin |
107 | 16.64% |
Venore |
100 | 15.55% |
Ab' Dendriel |
102 | 15.86% |
Kazordoon |
98 | 15.24% |
Edron |
35 | 5.44% |
Darashia |
19 | 2.95% |
Ankrahmun |
62 | 9.64% |
Port Hope |
12 | 1.87% |
Głosujących: 643. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: ****** *****
Profesja: Elite Knight
Gildia: żal mi czasu na gildie
Świat: Danubia
Poziom: 23
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Dla mnie każde miasto ma swoje uroki ale najbardziej mi pasuje Thais blisko do gory cyców do dragona pod thais,orcow,wild warriora,valkirii itp...tak...miasto największe w tibii,najwięcej wszystkiego,całego zgiełku...lubie tez thais za to,że najwięcej w nim plag (możliwe dlatego ze Cipowie nie lubią Thais
![]() plagi to fajny exp tylko ostroznie zeby nie pasc łupem potworków ![]() 1Thais 2Kazordoon 3Darashia 4Venore 5Ankrahmun 6Carlin 7Ab'Dendriel liste zrobilem wedlug mojego opodobania ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() A ja jestem oburzony. Gram na Pandori. Mieszkam w Ank, jestem obywatelem tego miasta i nawet mam tam domek zbidowany. Chciałem zagłosować na Ank, a tu nawet go nie ma? Jak można było przeoczyć Ank?
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
![]() |
![]() Hmmm... nie wiem czy Ab jest najlepsze ale ja tam mieszkam, jest tam wielu polaków i tyle xD
ofkorz tak zaznaczyłem na sondzie
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Naylepsze maisto yest Amkrahnum, duszo larfów, som draki i fogóle fajnie maisto -.-""..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() ja grałam od początku w thais i się przyzwyczaiłam
co do ab'dendriel- jak w tym labiryncie skosić tą trawę, która blokuje drogę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Thais
++++++ Mount Sternum- dla paladynow rox z sperami i tarcza lurujesz cyca i stoisz w tuneliku na 1 kratke Bagna-sredni spawn bh i ghoula ale niezly exp Fibula-to raj dla palkow dski beholderki rotki itp Ancient temple -------- czasami lurowane m guardy xD ___________ Zastanawiam sie nad pujsciem do kazo na guarady ale niewiem co gdzie jest ![]() Cytuj:
Use machete plx
[86158793346b1e6df7732e1.03229256] Ostatnio edytowany przez mati sorcek - 26-04-2005 o 16:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() nie mam takiego jedynego ulubionego miasta......lubię Thais
![]() ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Ja jestem mieszkańcem Carlin. Ale podobają mi się expowiska w Venore.
Gdzie moge expić w okolicach Venore, żeby nie spotkać GS i jak do tych expowisk dojsć ??? Jestem knightem 18 lvl 55/52 (axe) 3 mlvl |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
![]() |
![]() Thais - Niezly exp dla średnich postaci ,Dużo Pkrów na expowiskach dla low lvl.Power Abusery, średnie polskie zaludnienie.
Carlin - Noob city - przepełnione na maxa ,pełno pkrów ,złodzieji ,exp tylko dla low lvl.Chcoiaż dla średnich też sie coś znajdzie. Ab'Dendriel - Miasto polskich noobów - sami polacy ,małe pkrstwo ,exp dla lvlu 20+ w ogóle nie ma. Kazordoon - Mała liczba ludności (80% to polacy),Dużo expowisk dla lvl 15+ ,20+ i 40+. Venore - Bagna ,trudno sie poruszać bez narzedzi, duże zaludnienie.Exp średni dla kazdego lvla ,tylko 45+ mogą sobie expic na PoHu. Miast dla pacc nie chce mi sie podawac ;P
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Zdecydowanie Kazo.
Exp na soldierach, dużo expa, jeszcze więcej loota(w 2 dnia postacią na 21 lvlu ze skilami 51/50 zarobiłem na loocie 6k) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem najlepszym miastem jest Carlin oraz Ab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Gąbin
Stan: Na Emeryturze
Świat: Danubi
![]() |
![]() Najlepszym miastem według mnie jest oczywiście Carlin ponieważ:
1. Z depo do sklepów i do banku jest bardzo blisko (np. w Venore idziesz sprzedac swoj loot z z hunta i tu podchodzi hlvl i cie zabija i tracisz caly drogocenny loot(nie zawsz) i exp) 2. Jest blisko na Folde(super loot); Ghostland (nieźle szybko tam można exp nabić); jest nie najbliżej ale blisko do zamku koło AB oraz jest blisko do Cyclopów
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja lubię Carlin, ponieważ sklepy są blisko dep i miasto to jest po prostu funkcjonalne, a nie jak np. Venore, gdzie depa szukałem kilka minut
![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thais jest bardzo mile
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Moją pierwszą postacią mieszkałem w Thais. Ale teraz mieszkam w Ab'Dendriel, to miasto wymita, bardzo mi się podoba. Jak tylko zrobie sobię moim knightem 15+lvl przenoszę się do Venore.
1) Ab'Dendriel 2) Venore 3) Kazordoon 4) Thais 5) Carlin |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Dlatego że....
1.Najlepsze expowiska blisko 2.Zawsze jak idzie sie z lootem do miasta jest BH kolo wejścia ![]() 3.Bardze dobre miejsce na GH <wiem bo sam mam gh w kazoo> 4.Pijane dwarfy koło plantacji to świetne miejsce na skillowanie 5.Koło imperatora zawsze możemy sobie dla beki ubić Dwarfa Guarda 6.Droga na statek na Cormaye...można wpaść na soldy a nawet guardy z których jest super exp,loo i kasa 7.Duuuże depo 8.Ciekawa stylizacja miasta 9.Poczujemy sie jak krasnal,ek ![]() 10.Troche piwa troche wódki a zobaczysz krasnolódki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Wybrałem Venore chociaż nie mieszkałem tam od zawsze. Najpierw było thais (server non-pvp) i po 25 lvlu sorcem, Venore. Potem zmieniłem server na Hiberne...tam ryckiem do 30 lvl w kazordoon, calymi dniami tylko Duele z kumplami...=) Bardzo miłe miasto, ale przenioslem się ze względu na dostęp do dragów i wysp dla pacc. Zostałem tam do 65 lvl. Miasto polskich High lvli (Seromontis, Lifely Sorcerer, Benosa of Darkness, Hydecka itp...) Łatwo (Było) kupić runy =) I fajna architektura miasta =), a więc głos na Venore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() a Według mnie najlepszym miastem jest Edron. Expowiska dla high (Demony, herosy), med (Dragi etc) , i low (gobliny, trolle) leveli. Jedyną wadą jest brak "normalnych" sklepów magicznych
![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |