|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze ja nie moge byc GM ale żeby nim być tszeba być turtolem co tszeba zrobic zeby byc turtolem dobże napisalem ??
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Polska
Imię: Onadom
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 17+
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic: Bardzo dobrze że CipSoft rekrutuje nowych ludzi na stanowisko GMa ;D Coraz częsciej widze na trade channel reakcje gmow i banowanie ludzi za pisane glupoty ![]() Ostatnio edytowany przez Modano - 25-07-2006 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thel Heroes
Świat: Obsidia
|
![]() Gram w tibia od 1 roku i nie tylko niezobaczyłem GM ani razu, ale 1 raz widzialem, że kogoś zbanował na game chacie. To chyba TROCHĘ zamało. Oni naprawde zamało robią np. od 2 tygodni na kanale trade jakis gracz reklamuje, podaje adres, i zachęca do odwiedzin na stronie z botem. I co? I nic!
![]() ![]()
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() j/k ... w sumie tak wracając do tematu to powodzenia trzebaby życzyć nowym GM'om i oby początkowy zapał ich nie opuścił ![]() EDIT co do aktywności GM'ów to GM'a na oknie gry widziałem 1-2 w ciągu mojej kariery (1 rok narazie ![]() a jako powiadomienia to wystarczająco dużo ... zauważyłem że np. taki GM Tyrell aka Dillon z Secury to raczej ogranicza się do wyłapywania "przestępców" na kanalach publicznych i nic poza tym :S @down pisałem "j/k"? - pisałem; a co turlte znaczy to wiem a jeśli chcesz być kimś na poziomie a nie pozerem to patrz na swój avatar ;] osobiście no offence i mam nadzieje że ty tez nie?
Ostatnio edytowany przez Ragnar666 - 25-07-2006 o 19:55. |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() No comments !!!
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Im więcej tym lepiej.
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() pewnie i tak nic sie nie zmieni
![]() btw.a GM'a ani razu jeszczenie widzialem ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Moj pierwszy raz z Gm'em wyglądał tak:
Duke Dran: Tp please! GM coś tam: pla pla pla niezgodne ble ble ble ban. Duke Dran: ;o |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Może szanowni Game Masterzy zaczęli by coś robić? Nie można sobie nawet potrenować ani nic bo przyłażą nooby na levelu 10 widzą rotworma i mają podnietę że ktoś z nim walczy i nie zostaną zabici przez potworka !!! Ktoś pisze "mine plz i train,no kill" ale te k**** głupie i tak je zabiją a gm nic !!! kompletnie !!! zmiencie to !!! predko !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() hehe ja dzis dostalem bana na candii... ludzie pisali na trade jakies pierdoly nie zwiazane z handlem ani nic to ich chcialem uciszyc.. napisalem cos raz i akurat dostalem bana.. tamci nie dostali.. tak samo lognolem sie na inny acc reportowalem ludzi ktorzy pisali nie na temat na trade nawet zrobilem liste kogo zareportowalem i ani jedna z tych osob nie dostala bana.. sprawiedliwosc...
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() @ up
No niestety tak jest :/ Ja kiedyś dostałem bana/na bo zamiast napsiac coś do kumpla to przypadkowo na trade dałem, a inne nooby caly czas piszą off topy na trade, np koleś przypadkowo pisze hi na trade to zaraz 10 noobów"elo ziomek"albo "uwielbiam jeść banany** brów"etc. Poprostu przydała by sie "drogówka"tibijska ^^ |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
jak dla mnie to GM jest dosyc ale im sie poprostu niechce i nie maja tego zapalu co na poczatku ![]() GLOSUJCIE NA CLEVISA!!!BEDE NAJLEPRZYM GM ![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Ja niegdy nie widziałem GMa "na żywo", ale niegdyś na Forterze wszedł GM Dazetih, rozdał ok. 20 banów na trade za "używanie znaków specjalnych" i poszedł. Ale szybki był. Na Forterze jest pełno BR (teraz to się juz grać nie da, tak PKują. Zaczynam grać na jakimś non-pvp), bo to amerykański serwer, a BR, jak to BR, wyskakiwali z jakimiś "fuck GM" etc. GM banował po upływie sekundy. Ale było święto. Wszyscy kumple się logowali, żeby zobaczyć GMa
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() "jeszcze wiecej gamemasterow" - przypomina mi to reklame wedlowskich delicji ( teraz wiecej galaretki )... w rzeczywistosci - zmian nie widac
|
![]() |