Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-08-2006, 10:19   #41
Soryan
Użytkownik Forum

Soryan's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 11
Skille: 30/26
Domyślny

O Jasiu...........

Ciekawe ile bys tam zarobił..
POdbil bys tym cala tibie...
Same najlpesze Eq i itemki Pełnoi ksay w dp ale byłby to hamski zut..
DLatego bardzdzo dobrz ze to usunęli
Soryan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-08-2006, 10:51   #42
GeneralBot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Poziom mag.: 15
Domyślny

no masz racje byla by taka Tibijska Inflacja moj brat jak gral w kala to byly dwa haki raz ze najlepsze talizmany koles se dublowal i sprzedawal tanio i kazdy mial ich po pare tysiecy a normalnie wypada jak MPA i drugi raz jak wszyscy mieli trade haka to admini wzieli ze trade dostepne od 230 lvl a najwyzszy lvl w kalu to 70+ chyba
GeneralBot jest offline  
stary 06-08-2006, 12:51   #43
FORCE
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 60/46
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frost Yeti
Mój kumpel z reala mówił mi że dzienki temu bogatemu npc zyskał 240k. ale potem wszystko stracił . Co do tego pomysłu żeby wysłać innej postaci na koncie to wydaje mi sie że wszystkie postacie były czyszczone. Ptasia grypa niech tego szpiega dopadnie . Lagi ja też mam i najbardziej nielubie tych co niby sie ruszyłem a zostałem w miejscu. I HAATE IT.

__________________________________________________ ______________

HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL

O kurde!!! Co za kre**n wysyła czarne pieniądze na chara na tym samym koncie .... Robisz noob charka 8 lvl nim zarabiasz i wysyłasz na swojego głównego ..... ale na jednym koncie to robią tylko lolki....
FORCE jest offline  
stary 06-08-2006, 17:59   #44
FellanK
Guest

Domyślny

To byl npc w ab ten co sie sprzedaje bronie itd...za brass helmeta dawal bp full kasy ale jaja byly zucalem kase po dp a low lvl biegaly i krzyczaly "Plx give me"ablo "Free itans??" pozniej sie wlogowalem i patrze w dp nie ma kasy zginelo 600k.I tez padlem 2 razy przez kicki na naowych wyspach i to jescze od TOADA....omg ;P

stary 06-08-2006, 19:05   #45
Frost Yeti
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Kazordoon

Świat: Silvera
Poziom: 12
Skille: 43/38
Poziom mag.: 1
Frost Yeti ma numer GG 4515018
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FORCE
O kurde!!! Co za kre**n wysyła czarne pieniądze na chara na tym samym koncie .... Robisz noob charka 8 lvl nim zarabiasz i wysyłasz na swojego głównego ..... ale na jednym koncie to robią tylko lolki....
Posłuchaj mnie pal***ie. Jeśli juz by usuwali z dp kase to chyba by przeszukali konto aby odszukac inne konta na tym samym kompie nie.

I NIE OBRAŻAJ MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (dziecko jedno )
Frost Yeti jest offline  
stary 07-08-2006, 10:38   #46
Nuper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2004

Domyślny

Ja tez mysle ze wysylanie kasy na postac z innego konta nic by nie dalo.Oni raczej nie tyle maja zapis rozmowy z npc co raczej zapis czynnosci jakie wykonuja tibijczycy(nie wszystkich,jak mysle,czynnosci,nie starczyloby im miejsca na dyskach ;p),ale tylko jakies 1-2 dni wstecz.Nie doszliby moze na jakie konta sie loguje osoba z danego kompa(ip sie zmienia bardzo czesto) ale doszliby komu wyslal parcel z kasa ;p.Slowem-jesli im sie chce,wszystko wykryja,ale zapewne to troche pracochlonne.Oczywiscie to tylko podejrzenia.

Ostatnio edytowany przez Nuper - 07-08-2006 o 13:25.
Nuper jest offline  
stary 07-08-2006, 22:08   #47
Frost Yeti
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Kazordoon

Świat: Silvera
Poziom: 12
Skille: 43/38
Poziom mag.: 1
Frost Yeti ma numer GG 4515018
Domyślny

powiem jedno . nuper ma racje
Frost Yeti jest offline  
stary 09-08-2006, 07:23   #48
Pandaray
Użytkownik Forum

Pandaray's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Trimera
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
Domyślny

Nieee mi to sie wydaje ze cipsoft poprostu usunol wszystkie pieniadze od tego npc moze one jakos sie roznia ;] inny kod albo cos w tym rodzaju i stad wiedzieli jakie to byly ;p xDDD nie wiem.A przez kicki padlem na guardach ;//Powiem jeszcze ze tak mowicie "o ja dobrze ze zglosili ten bug..." a zaloze sie ze jak bys go odkryl to bys nie wyszedl z tego sklepu -.-mowie o wszystkich graczach a zglosil tego buga pewnie jakis gm oni tez przeciez graja i maja swoje chary co nie ??
pozdro
W sumie sam nie wiem co z tym resetem.Sam nigdy czegos takiego nie mialem przy kicku,ale...Coz,slyszalem o jednym ktory uzywal winxp i mu przez to nawet lodowka i telewizor przestaly dzialac ;p.(no dobra,to zart).Ale zdarzaja sie dziwne rzeczy.A tak wogole to
AMIGA RULEZ!!!
Pandaray jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania