|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: ZabrZe
Stan: Aktywny gracz
Imię: Drazorr
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Solider
Świat: Guardia
Poziom: 54
Skille: .....
Poziom mag.: 50
|
![]() lol kup se sd i zabijesz o ile uzyjesz
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: Ariok Skalpel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
|
![]() Gdybys byl knightem to bys rade dal . Ale sorcem sobie odpusc .
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() up
lol?? jak by byl najtem z takim eq i pewnie skillami max 50/50 to tym bardziej by padl bo pewnie nie mial by uh a exura to za malo ontopic jak bys mial ze 2 manaski to bys mogl metodą up down ale to zalezy od beho tego ja 24 sorcem czasami zaczepiam o beho kolo kazz i raz mi zje 40 many a raz zjadl 400 (bo na ms bylem) więc wiesz
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() mozesz prubować go sposobem up/down. jak cie mocno rypnie to do góry wychodzisz i sie leczysz. nawet niezle kasy leci z niego ale i tak na expa lepiej isc na slimki.Mój rl friendl dednal GS'a 24 druidem runkami LMM. jakim sposobem?? jest taka górka na Pohu(lub przed nim) na którą mozna wejsc parcelami. Kumple mu robili LMM a on wychodził i walił z LMM. Nawet nie pytajcie sie ile czasu dedał GS'a z LMM. Ponad 30 min. LOL
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() Jaszczurek ma racje.Ja swoim 19 knightem z 6 razy zabijalem beho bez problemu na green HP a potem na 20 poszedlem i jak mi za...pare hitow to ledwo ucieklem z redem ale mialem jeszcze mane.Najgorsze ze zabiera mane(dla magicznych postaci)na 13 lvl padniesz bez utamki ...nie
|
![]() |
![]() |