--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Ujscie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Herkules Muskulec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 50/50+
Poziom mag.: 3+
![]() |
![]() Mam problem jak mam powalic beho na 14 lvl niewiem.. prosze na piszczie jestem sorciem mam eq scale armor p legi dark helmet dwarven hsield i wand of dragobreath
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() ty jestes jakis dziwny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Najczęściej przed kompem:P
Imię: Damus Sarmii
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 35
Skille: sorc ;p
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Po pierwsze to po co ci powalac beho?nie lepiej se isc expic na orkach albo na dc a nie pisac glupie posty jak beho powalic.Ale odpowiem na pytanie.beho powalisz runami SD albo hmm i musisz miec uhy bo manashield z tego co mi wiadomo jest od 15 lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() up & up up
lol? jak sie nie znacie to co mowicie? co ma eq do bicia beholdera? mocno bije z melee?xD takie eq jak ma wystarczy na te szkielety. bo co sd/hmm? albo uhy? lol? nie ma exury gran? moim n00bcharem zabijem beholdera majac 13 lvl bez uh/sd/ue/summonow -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up masz racje do beho nie trzeba mieć dobrego eq,wystarczą runki.
@up@up Manashield jest od 14 lvlca ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Nom normalnie a jak ty chciales wklepujesz mana shield i jazzda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Olsztyn CiTy
![]() |
![]() a nielepiej dac sobie spokoj z beho jak lepiej isc do thais na cyklopy ?? (beho 20 expa wiecej i loot)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Cytuj:
To zależy jakie beh ma "hity" Raz puści dwa czary innym razem więcej @topic Odpuść sobie. Lepiej pójdź na roty. A jak już chcesz to do metody up&down dobre są fieldy, tylko długo trzeba czekać. ( Nabij wyższy lvl i energy fieldami ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() no nie wiem trudna sprawa ale lepiej idz do carlin na ghule
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Odpowiem dlatego że zadna odpowiedz z góry oprocz tego ze beho nie trzeba zabijac wogóle na tym levelu nie ma sensu.
Na beho też mozna isc zupelnie bez eq co da prawie takie same obraznia. Co do tego sposobu najtaniej i najlepiej jest kupic runke fire field/energy field zejsc do niego, potraktowac go runą wejsc poczekac az ogien minie i tak pare razy aż beholder polegnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Fakt faktem, ze beho to jakis evul pr0 monsters nie nalezy, ale jak mu cos odbije to potrafi wsadzic niezlego combosa xD Ostatnio expiac na dc moim 28lv sorcem wpadlem na beho i w sekunde z prawie full hp spadlo na red o_O
Sd beho rzadko kiedy trafia i najczesciej ta walka wyglada tak, ze beho wyssie ze 30 many i uderzy za 40 z czegos tam. Walczac z nim musisz byc caly czas jak najblizej niego bo on zawsze chce zachowac dystans a jesli mu to uniemozliwiasz to nie bedzie atakowal tak mocno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() wes wyjeba cała mane przed wejsciem
tak na poczatek musisz Miec 0 many wchodzisz podchodisz do beho shielety cie trapuje i krzyczsz "halp halb on befo halc" No moze Ci sie uda Zycze powodzenia... A tak Serio to nie wiem po co na beho ci isc napewno nie up/down |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Beholder (rzadko co prawda, ale jednak) zostawia całkiem niezłe itemki (beho shield, quamire rod, beho eyes, two handed sword), a na takim lvl pewnie to go najbardziej pociąga. Powiadacie że up/down jest do bani, a spójrzmy np. na resp beha koło Kazordoon. Jeśli gościu zainwestuje troche hajsu w manaski i runki to napewno go zabije, a jesli nawet nic nie poleci i to będzie zupełny waste to i tak zostana NIEZAPOMNIANE wrażenia. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Ja tam od 12 albo 13 poziomu walczę z beholderami (fakt że pojedyncze respy) i tylko raz z mi się zdarzyło że z zielonego hp spadłem na "You are dead" od sd Ale nie jestem do końca pewien czy nie miałem wtedy kicka i po prostu nie zauważyłem drugiego sd albo hmm. Ale faktem jest że dla mało doświadczonego maga/druida bez run ewentualnie manasków beho to bardzo trudny przeciwnik, nawet mana shield może zawieść zwłaszcza jeśli zostanie się pozbawionym many. Dlatego na tym poziomie polecam Ci expienie na dc (moje ulubione expowisko), chyba że wolisz orki w Ancient Temple.
A jeśli naprawdę zależy Ci na tym beholderze to poroś jakiegoś kolegę niech pomoże Ci wysłać go przedwcześnie do "Wiekuistego Okulisty".
Dark Throne Ostatnio edytowany przez Trias - 09-08-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
|
![]() bez przesady... ja soluje 1 beho tego kolo kazz sorciem na 13 lvl bez zadnych run itp... wystarczy mi rozdzka, light healing i juz po nim. przede wszystkim wale w beho a nie skeletony..... nawet nie trzeba robic up/down
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Lubasek Xardas
Gildia: .....
Świat: Harmonia
Poziom: 36+
Skille: ...
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() z 14 levelem na beho chcesz isc i jeszcze takie eq poprostu dobijasz mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 45
|
![]() Można spokojnie na 14 levie pokonać beholdera, ale sorcem... Dragonbreathem zadaje się niewielkie obrażenia, więc beho może zabić szybciej ciebie niż ty jego ;]. Przydadzą ci się więc runki ofensywne albo leczące (wedle uznania).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 76/75