|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy trapisz/trapujesz? | |||
tak, systematycznie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 19.79% |
tak, nawet często |
14 | 14.58% |
tak, rzadko |
28 | 29.17% |
trapiłem, ale teraz trapią mnie wyrzuty sumienia |
4 | 4.17% |
nie trapiłem, ale nie wykluczam że może kiedyś... |
14 | 14.58% |
nigdy nie trapiłem i nie będe trapić |
17 | 17.71% |
Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
![]() |
#42 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 11-08-2006 o 23:03. |
|||
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: W Warszawie
Stan: Rookstayer
Imię: Rookguardian de'Neo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Pandoria
Poziom: 19
Skille: xx/yy
|
![]() Cóż, nie mogę się nie zgodzić z użytkownikiem Pavel Ches.
A co do trapienia, robie to tylko naprawdę nienormalnym ludziom. Jak, np. hunce sobie na minohellu, tu podchodzi jakiś noob i zaczyna mi zabijać potwora. Wtedy taką osobe trapuję. Pewnego razu stoję sobie w mieście, a tu do mnie podchodzi jakiś nob i mówi: "masz coś na sell???", więc ja odpowiadam - Nie. Potem zaczyna mi pisać "sell rapier!!!!!", odpowiadam "no, thanks." Coż... Ciągle za mną chodził i to powtarzał... W końcu do mnie powiedział "NOOB!!!!!!". A ja do niego - Hunted. On się śmieje i pisze "on rook??? hahahah!" - W końcu odszedł. Pewneg razu przyszedł na minohell i wykorzystałem okazje, by go trapnąć. Potem ja mu powiedziałem, że tak się śmiał, że mu hunta dałem na rooku, to masz. ![]() Ostatnio edytowany przez - Neo - - 12-08-2006 o 01:29. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No i?
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Trapy ..hmm... wiem coś o tym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Trapy ..hmm... wiem coś o tym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Witam.
Krótko:
Zatem:
Pozdrawiam. PS. Tak, tak - sam też na swoim koncie mam kilka udanych trapów w mino-hell. Noobstwo i złodziejstwo trzeba tępić. :-> PS2. Co byście powiedzieli na kolejny poradnik jak trapować ludzi? Nie, no nie, żebym to ja go miał pisać, ale... może ktoś inny. :->
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 12-08-2006 o 13:18. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() @Topic:
Ja lubię trapować ludzi i nawet często to robię (w zasadzie to robiłem bo po tym up-date nie da się zrobić mojego ulubionego trapa ![]() Trapuje głownie dla zabawy ale jak się jakis n00b przypląta to takżę zginie z mojej ręki ![]() @Jarassimus Dobry pomysł z tym poradnikiem. Myślę, że najlepiej by było gdyby napisał go: ...Vantage... ponieważ: Ma nie małe doświadczenie w robieniu trapów o czym świadczy jego "sklejka" zdjęć z trapów w mino hell znajdująca sie w "Albumie Rookgaardu". lub... ...Pell... ponieważ: Robi świetne poradniki. lub... Mogli połączyć swoje siły i zrobić razem ten poradnik. ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Masalasa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 150
Poziom mag.: 72
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Ja ZAWSZE staram sie trapowac/blokowac jak tylko widze ze ktos ma ponizej polowy hp blokije kazda postacia niewazne czy Rookslayer czy postac do grania
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() @Xadi
Chętnie bym Ci pokazał to zdjęcie ![]() natrafiłem na ten post a tam było "cuś" takiego: ....... ![]() A tak offtopic. Jak przeglądałem "Album Rookgaardu" zauważyłem, że używasz bota ![]() Czy wiesz, że to nielegalne. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Masalasa
Poziom: 150
Poziom mag.: 72
|
![]() @up
no i co że nielegalen biore to na swoją odpowiedzialność ... wiem co jest dobre a co nie nie potrzbuje twojego gadania ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() A ktoś mi powie dokładnie jak "trapować" ?
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() jak checie odragowac to lepiej wejdzie juz na tego maina zrobcie ten 13 lvl i zabijajcie wszystko ci sie rusza...
bo trudno porownywac wypadniecie z ofiary zuzytego bp lf no rooku z fsem czy cru helmem na mainie. (wiem cos o tym ![]()
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Exiva "Kurt Rookslayer
Imię: Kurt Rookslayer
Gildia: Imperial Army
Świat: Mytchera
|
![]() Oko za oko, ząb za ząb..
No i jeszcze chcialem dodac.. ja na zanerze z 1lvl znalazlem sie w bear room..Żaden rookslayer nie chciał mnie trapnąć.. Są światy na których możesz spkojnie "przemieszczac sie" na roku. A tak nawiasem..na Zanerze rookslayer z najwyzszym lvl to ***i ma 15lvl :) niema tam osob ktore maja 30lvl i sie nudza..i sobie trapuja l-lvli ;) Screen: ![]() Ird to ja.. BRońmy SWEj POLskości |
![]() |
![]() |
#59 | |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
1 Lady Glass 33 1 Neuro'Fuzzy 33 3 Georgech 32 3 Medderin 32 3 Tocallo Herodes 32 6 Chiken on Rookgard 29 7 Xilef Cat on Rookgard 27 8 Daarknness 24 8 Langenoir 24 10 Maktek 23 10 Platinum Diamond 23 info za: www.rookstat.com/Zanera1.html Przypuszczalnie to nie polacy a na przykład br, i grają gdy w Polsce jest noc (nie lubie trapowac br na nebuli bo zawsze exit'a dają, chociaż wypadl bronze amulet z br kiedys) lub są poprostu niekatywni jak np. Neuro'Fuzzy 33 (ostanio zalogowany pod koniec maja). Nie widnieją też na spisach polskich rookstayerów: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79143- ranking l'lvl-i http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48381- ranking rookstayerów Nie widzisz żadnego 30 lvla?? 75 % z nich ma na sumieniu przynajmniej 1 trapniętego, jakoś patrząc się na moje i innych postępowanie nie wierze nam rookstayerom. Noobostwem jest trapic 1 levelowca, chyba że to jest nOOb, osobiście nie trapnąłem nigdy tak niskiego lvl'a. A przy Bear roomie zasadniczo rzadko kto trapi, przejdz się na MINO HELL. Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 17-08-2006 o 10:22. Powód: błędy, błędy |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Exiva "Kurt Rookslayer
Imię: Kurt Rookslayer
Gildia: Imperial Army
Świat: Mytchera
|
![]() Roka robie w dosc szybkim czase i nie zauwazylem kolesi powyzej 15lvla..sorki za wprowadzenie w blad.. =))
|
![]() |