|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Carlin - Folda i tak do 20 lvl, potem do kazoroon i dwarfy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Po rooku idz do veno.
Kolo elfow masz fajne rotki do 15 lvla, potem amazonki do 20 lvla i Kazz kopalnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() po rooku to raczej idz na maina
![]() ale serio to wg mnie thais szkielety,roty,orki blisko do fibuli a jak masz pacca to idz do kazz down: chodzi mi o to że wyrocznia, w której można wybrać kazz jak wychodzisz z rooka jest w części dla pacc -.-
War is my life... Fight is my life... Tibia is my life... Ostatnio edytowany przez Akhel Cimirus - 04-11-2006 o 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Thais THE BEST!!!
![]() ![]() ![]() Ponieważ jest tak duuzo respów dla l-lvl i m-lvl. L-lvl: -Fiba -Pod thais(orci szkielety) -Niedaleko trolle I to chyba wszystko. M-lvl: -Dragi pod Thais -Mitwin land -Fiba(beho ds dragi) -Cyce w niedalekich gurach lub na połódnie od thais -Bashee na polódnie od thais I to chyba wszystko jeśli nie to poprawcie Cya in Thais ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Ab`dendriel rulez najlepsze miasto idź tam
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Polska :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorcerer Zomin
Profesja: Sorcerer
Gildia: niedlugo bede w De Lobos
Świat: Isara
Poziom: 9+
Skille: po/co?
Poziom mag.: 2+
|
![]() CARLIN RULEZZ do wyboru do koloru
![]() Bogi Ghoule na ghoust land Amazonki Valkirie Witche Skeletony na ghoust land DS'y na goust land Slimy Rotwormy Frost Trolle,Roty,Mino Archery,Mino Magi,Beholdery,Fire elementale,Winter Wolfy,Polar Beery na lodowych wyspach ![]() AAA... wspomnie Ghoust Land jest na zachód od Carlin. @Down hehe zdrajca jak inni XD ja zostaje. Ostatnio edytowany przez Zomin8601 - 07-11-2006 o 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mac Gregor of Celesta
Gildia: Newbie Warriors
Świat: Celesta
Poziom: 24
Skille: 56/50
Poziom mag.: 4
|
![]() JA Zawsze do Carlin nabijam 15 i przechodze do AB!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Już mam się modlić?
A i przy okazji. Nie ma czegoś takiego jak ghoust land, goust land ani Polar Beer (no chyba, że do zamrażalnika włożysz...). I nie muwiłeś tylko pisałeś ![]() @topic Od dziada, pradziada zawsze jestem w Thais. Do innych miast chodzę tylko jeśli mam jakąś sprawę. Tutaj jest wszystko - od ratów, spiderów, trolli i orców przez beholdery i cyklopy po smoki. Czasem spotkasz niezbyt życzliwego PK (no, ja na Isarze ostatnimi czasy takich zabijam hurtowo ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 07-11-2006 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Nie grałem jeszcze sorcem ani druidem, ale dla knighta i palka (moim zdaniem) najlepsze jest Carlin. Można tam bardzo szybko skillować i zdobywać kasę. Na początku można dobrze skillować na rotach, a od skilli m.w. 45 / 45 dla knighta, lub 60 / 45 dla palka można się już przerzucić na slimy. Na slimach można skillować m.w. do 85, potem zaczynają zbyt szybko padać. Co do expienia i kasy, to bardzo blisko jest ghostland. Na Ghoulach i Szkieletonach mżna dość szybko expić, a przy okazji masa Brass i Viking Helmetów wypada. Przy skillach m.w. 50/50 można tam zarobić jakies 2k na godzinę, a z Ghouli dostaje się dużo expa. Zawsze jednak trzba mieć w zapasie trochę many lub mana fluidy, bo jak Scorpion zatruje, to 200hp leci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Najlepiej iść do ankrahmun i tam expić w tombach od 8 poziomu. Początkowo na ghoulach, później w miarę zdobywania poziomów coraz niżej schodzić.
|
![]() |
![]() |