Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-08-2006, 17:56   #41
Misi3Q
Guest

Domyślny : |

Bosh.. ludzie wasze rozmowy to takie pier...nie o szopenie.. bez kitu.. zastanowcie sie nad tym co piszecie... jezeli masz postac w tibi... to sie jej trzymaj a nie wkladasz lapy tam gdzie nie potrza... kazda postac ma wlasnego wlasciciela... i tylko on moze decydowac o jej dalszym rozwoju.. moze sobie ja zdeletowac... kupic pacca... od kogo chce i za ile chce... was to nie powinno za specjalnie interesowac... sry za to.. ale sie czuje jak na straganie... sluchajac rozmow starych bab plotkujacych o kazdym i na kazdy temat.. troche przystopujcie... a jezeli nie pasi komus cos o firmie Droma.. to ryj w podloge i szorowac zebami... bo wasze wypowiedzi napewno nie pomoga jego firmie...
No skonczylem.. jak tak dalej pojdzie to szybko wyladuje w szpitalu przez was... uff moje cisnienie .. xd

~Misi3Q :>

Ostatnio edytowany przez Misi3Q - 30-08-2006 o 18:01.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-08-2006, 17:59   #42
Szaryy
Zbanowany

Szaryy's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Odjebcie sie od Droma !! co wam da to 10 zl jak tu mozna kupic legalnie i pewnie na 100% !!
Myslicie ze forum i stronke macie za free ?

Ostatnio edytowany przez Szaryy - 30-08-2006 o 18:00.
Szaryy jest offline  
stary 30-08-2006, 18:03   #43
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akroma Aow Pokaż post
Jest sporo starych sprawdzaonych sprzedających na alegro i tego nie zaprzeczysz. Wystarczy poszukać. Pozytywy na poziomie kilkuset. Myślisz, że taki ktoś zaryzykuje negatywa i antyreklamę z powodu głupich 80zł?

Pozdrawiam
A teraz taka mała symulacja. Kupujesz Pacca na allegro. Wszystko ładnie, pięknie, wpłacasz pieniądze na konto, nie mija nawet jeden dzień i już cieszysz się z expowania w okolicach Port Hope. Wystawiasz pozytywa sprzedającemu, sam też go dostajesz. Mija tydzień. Osoba, u której dokonałeś zakupu wycofuje tranzakcje. Dostajesz bana. Pojawiaja się smutek, gorycz i żal, że nie kupiłeś pacca w pełni legalnej firmie. Policja jest bezradna, na allegro również nic nie możesz zdziałać. Kilkanaście miesięcy gry poszło w cholere, a wszystko dla kilku złotych.

Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania
Posiadanie mózgu sie kłania
Oxygane jest offline  
stary 30-08-2006, 18:07   #44
Doris>
Guest

Domyślny

Witam.
Cipsoft łamie regulamin! Tak uważam, ponieważ w regulaminie tibi nie było nic o wycofywaniu premium acc! Nie było również nic o tym, że jak się wycofa raz czy więcej pacc to można dostać delete konta! To nie jest uczciwe ze strony Cipsoftu! Jeśli zmienili regulamin to powinien obowiązywać od dnia zmiany a nie rok wstecz!!! A w najgorszym wypadku gracze powinni być ostrzeżeni i dostać bana na 30 dni.
Ale Cipsoft woli wprowadzić coś nowego w regulaminie i skasować konta dla zabawy chyba. Dla nich nie liczą się ludzie tylko pieniądze!

stary 30-08-2006, 18:16   #45
Celoz
Zbanowany

Celoz's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
Celoz ma numer GG 2451090 Celoz ma login Tlenu Celoz@o2.pl
Domyślny

a dla kogo się nie liczą pieniądze? oni mają prawo zmieniać zasady regulaminu...
Celoz jest offline  
stary 30-08-2006, 18:21   #46
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Hehe Panowie ale wy jesteście naiwni. Sposób gościa z Allegro- (nie próbujcie tego w domu) sprzedaje tanio pacc (granica opłacalności=0) ma kartę kredytową zamawia ci pacc ty płacisz (no przeważnie jest odwrotnie czyli ty płacisz i on ci zamawia pacc) no ty się cieszysz wystawiasz sprzedawcy pozytywa on sprzedaje sprzedaje i tak wszyscy są zadowoleni do czasu kiedy gościu nie zadecyduje wycofać kasy. Wszyscy kupujący mają po banie a sprzedający hyhy ucieszoną twarz i pełen portfel (i nic sobie nie może zarzucić w końcu wystawiliście mu xxx pozytywnych komentarzy jest superchruper sprzedawcą ) Oczywiście niektórzy sprzedają normalnie z 2-3zł zyskiem na paccu ale ja bym nie ryzykował. Najlepiej mieć własne konto i kartę (tak mam ja i problem z głowy) w przeciwnym wypadku poprosić starszego kolegę/rodziców zawsze taniej i bezpieczniej. Jeśli nie ma wyjścia lepiej parę zł dorzucić i kupić u Droma bo to jest legalna firma i napewno bez wałków.
jastr jest offline  
stary 30-08-2006, 18:57   #47
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr Pokaż post
Hehe Panowie ale wy jesteście naiwni. Sposób gościa z Allegro- (nie próbujcie tego w domu) sprzedaje tanio pacc (granica opłacalności=0) ma kartę kredytową zamawia ci pacc ty płacisz (no przeważnie jest odwrotnie czyli ty płacisz i on ci zamawia pacc) no ty się cieszysz wystawiasz sprzedawcy pozytywa on sprzedaje sprzedaje i tak wszyscy są zadowoleni do czasu kiedy gościu nie zadecyduje wycofać kasy. Wszyscy kupujący mają po banie a sprzedający hyhy ucieszoną twarz i pełen portfel (i nic sobie nie może zarzucić w końcu wystawiliście mu xxx pozytywnych komentarzy jest superchruper sprzedawcą ) Oczywiście niektórzy sprzedają normalnie z 2-3zł zyskiem na paccu ale ja bym nie ryzykował. Najlepiej mieć własne konto i kartę (tak mam ja i problem z głowy) w przeciwnym wypadku poprosić starszego kolegę/rodziców zawsze taniej i bezpieczniej. Jeśli nie ma wyjścia lepiej parę zł dorzucić i kupić u Droma bo to jest legalna firma i napewno bez wałków.
kupowalem pacca na allegro dwa razy i dwa razy koles mial z tego tylko piwo i nigdy nei wycofal, a doszedl w takkim samym czasie jak u droma, tylko trza wiedziec u kogo kupowac -.-
stary 30-08-2006, 20:01   #48
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karQt Pokaż post
po4
ta strona robi sie barziej komercyjna niz o2.pl
jakies jebane konkursy sms, reklame, kupowanie pacc z 15zl prowizji. wy chcecie pomagać czy zarabiac?
Ja nie wiem co was kurde boli. To, ze Drom znalazl sposob na zarabianie kasy? Byc moze wy sobie z tego jeszcze nie zdajecie sprawy, bo jestescie na urzymaniu starych, ale realny swiat kreci sie wokol REALNYCH pieniedzy. Nie chcesz - nie kupuj. Na tym polega wolny rynek. Idz do kogos lepszego twoim zdaniem. Bo dziecinne gadanie nie zmieni tego, ze to nie TY wpadles na genialny pomysl zarabiania kasy tylko ktos inny.

Cytuj:
jestem ciekaw co wszystkim daje to ze lizą d*** omaderowi reklamując drom i jadac tych co sie do niego przyczepią?!
A co ci misiu daje krytykowanie? Swiadomosc tego, ze ktosc cie wydymal?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 30-08-2006, 20:14   #49
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

@Matek
moze ich boli to ze drom jest uczciwy ? ; s dunno

@Wurzel - jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie.
Dostal delete ze reportowal kolesia ktory na bocie wbil 50 lvl cipsoft mial na to wyjebane. Wurzel postanowil zrobic nowego chara wbil nim na bocie 50 lvl i dal wpis na forum ze on - Wurzel - potrafi wbic 50 lvl na bocie a cipsoft tego nawet nie zauwazyl... ot cala prawda.
De'sH jest offline  
stary 30-08-2006, 20:56   #50
Doris>
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celoz Pokaż post
a dla kogo się nie liczą pieniądze? oni mają prawo zmieniać zasady regulaminu...
I właśnie w tym problem! Większość tak uważa, że w życiu najważniejsze są pieniądze!
Mało jest ludzi uczciwych, którzy na 1 miejscu postawiliby, że ludzie są ważniejsi!

Masz rację mają prawo zmieniać regulamin! Ale powinien wchodzić w życie od dnia zmiany!!! A nie rok lub nawet więcej wstecz!!!

Myślę, że może teraz mnie zrozumiałeś. Tak?

stary 30-08-2006, 21:06   #51
krzint
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 06 2005

Imię: kkk
Poziom: 45
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Powiem tak wielką głupotą jest możliwość wycofywania pacc'a.

Można zrobic coś takiego :
Tworzysz konto (facc) nabijasz kilka leveli i nagle zachciewa ci sie pacc'a.
Robisz 2 konto i z tego konta robisz pacc'a dla 1 konta np. na 360 dni

PO 350 dniach stwerdzasz ze tibia ci sie nudzi i nie chcesz w nią graćnp. po to aby pograć w World of Warcraft. Więc aby odzyskać kaske na abonament w wow'ie wycofywujesz pacc'a odzyskujesz pieniądze a tamten char dostaje bana i cieszysz sie teraz z zabawy z innej gry. I tutaj nie mam pewnosci czy odzyskuje się calą kase za pacc??
krzint jest offline  
stary 30-08-2006, 21:28   #52
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Bo Drom to kanalia jest! Strona powinna być w czerni i bieli, najlepiej na darmowym hostingu. Forum winno być założone w serwisie fora.pl, a Drom powienien przestać się panoszyć. Co mam na myśli? Przede wszystkim zmianę podpisu na "pokornie całuję w pośladeczki i mam nadzieję, że ten pacce, które wam za darmo wysłałem dojdą jak najszybciej ".
Dalej, różne wariacje, pozostawiam to waszym spaczonym MuZgĄ.

PS Jak znam tych podłych drani z tibia.pl oni dalej będą wam organizować konkursy, nadzorować konkurs sms i dawać pewność bezpiecznego zakupu pacc, AAAAA! Będą rozwijać Wiki, organizować konwenty, będą bawić się w różne projektu typu Tibia Earth, nie, nie zniosę tego dłuużej...!

Ostatnio edytowany przez Thero - 30-08-2006 o 21:32.
Thero jest offline  
stary 30-08-2006, 22:51   #53
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Franek z Wąchocka sieje zgroze!
Rybzor jest offline  
stary 30-08-2006, 23:12   #54
Toryfan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Krakow

Stan: Na Emeryturze
Imię: Toryfan
Świat: Solera
Poziom: 66
Poziom mag.: 60
Domyślny Straszne!

To ja mam taki pomysl, kupilem sobie 2x pacc 90dni na chara ktory w tym momencie jest mi do niczego nie potrzebny, rok nie minal wiec moge wycofac wplaty i dostac ponad 180zl z powrotem. Za co zostane ukarany jedynie delatem zrookowanego konta! Potworne! Nikt nie bedzie mnie gonil mimo ze wszystkie namiary na mnie posiada cipsoft ?!

btw: Cipsoft powinien otworzyc rachunek w polskim banku i nikt by nie musial korzystac z posrednikow.
Toryfan jest offline  
stary 30-08-2006, 23:14   #55
krzint
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toryfan Pokaż post
To ja mam taki pomysl, kupilem sobie 2x pacc 90dni na chara ktory w tym momencie jest mi do niczego nie potrzebny, rok nie minal wiec moge wycofac wplaty i dostac ponad 180zl z powrotem. Za co zostane ukarany jedynie delatem zrookowanego konta! Potworne! Nikt nie bedzie mnie gonil mimo ze wszystkie namiary na mnie posiada cipsoft ?!

btw: Cipsoft powinien otworzyc rachunek w polskim banku i nikt by nie musial korzystac z posrednikow.
to samo napsalem tylko w innym stylkp 3 posty wyzej
krzint jest offline  
stary 30-08-2006, 23:19   #56
Toryfan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Krakow

Stan: Na Emeryturze
Imię: Toryfan
Świat: Solera
Poziom: 66
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzint Pokaż post
to samo napsalem tylko w innym stylkp 3 posty wyzej
Chcialem zeby bylo jasniej ;p

btw tez zaczalem grac w WoWa
Toryfan jest offline  
stary 31-08-2006, 05:01   #57
Akroma Aow
Użytkownik forum

Akroma Aow's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane Pokaż post
A teraz taka mała symulacja. Kupujesz Pacca na allegro. Wszystko ładnie, pięknie, wpłacasz pieniądze na konto, nie mija nawet jeden dzień i już cieszysz się z expowania w okolicach Port Hope. Wystawiasz pozytywa sprzedającemu, sam też go dostajesz. Mija tydzień. Osoba, u której dokonałeś zakupu wycofuje tranzakcje. Dostajesz bana. Pojawiaja się smutek, gorycz i żal, że nie kupiłeś pacca w pełni legalnej firmie. Policja jest bezradna, na allegro również nic nie możesz zdziałać. Kilkanaście miesięcy gry poszło w cholere, a wszystko dla kilku złotych.

Posiadanie mózgu sie kłania
Boże, czy ty masz lat 14? "Człowieku" chyba nie bardzo wiesz na jakich zasadach działa alegro. Po drugie moim celem nie było, ani zrobienie reklamy alegro, ani tym bardziej antyreklamy sklepu Droma. Jedynie udokumentowanie faktu , iż zakupując pacca u osoby z 1000 komentarzy ryzykujesz tyle samo co tutaj na tibia.pl. Tyle w tym temacie bo nie ma sensu kłócić się z dzieciakami takimi jak ty

Pozdrawiam
Akroma Aow jest offline  
stary 31-08-2006, 09:17   #58
Akhel Cimirus
Użytkownik Forum

Akhel Cimirus's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006

Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
Akhel Cimirus ma numer GG 6183141
Pytanie może i...

moze i drom robi sobie reklame ale żby kupować pacca na allegro bo tam jest tańszy o 5 zeta??? bez jaj ale allegro to wylęgarnia oszustów i tyle... szkoda tylko ze cipy nie biorą pod uwage że kogoś oszukano... od razu banuja i tyle... niech cofna im kilka lvli i odbiora pacca... po co od razu banuja ???

nie mam pacca, jak cos to kolo grudnia
Akhel Cimirus jest offline  
stary 31-08-2006, 10:05   #59
Muzzores
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów

Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akhel Cimirus Pokaż post
moze i drom robi sobie reklame ale żby kupować pacca na allegro bo tam jest tańszy o 5 zeta??? bez jaj ale allegro to wylęgarnia oszustów i tyle... szkoda tylko ze cipy nie biorą pod uwage że kogoś oszukano... od razu banuja i tyle... niech cofna im kilka lvli i odbiora pacca... po co od razu banuja ???

nie mam pacca, jak cos to kolo grudnia

taa allegro to wylegarnia oszustów , chlopie ALLEGRO to normalny sklep internetowy , w ktorym za oszukanie mozesz wyladawać w SĄdzie, wiec nie moów ze to wylegarnia oszustów matole-.-
Muzzores jest offline  
stary 31-08-2006, 10:51   #60
krzint
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gejko Pokaż post
MUAHAHAHAHAHAHAHAHA

NA ELYSII ODPADL
BAX SHO 170 ROYAL :>>>>>
LAN VEL'VISKO 140 ELITE xDDDDD

MUaAHAHAHahAHaHahahAhaHAhAHahAhahahaHAH

BTW. MatKus TO GEJJJJJJ :>>>>>>

A TIBIA PL TO GOWNO XdDDDDXdXD

I HUJ WAM D U P E xDDDDD

SSAAAJJJCCCIEE E E E E M I M I I I II I PP P P AA LLL E E ee E
Coz za prowokacja ciekawe co go sklonilo do takiej wypowiedzi
krzint jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania