|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Wroclaw
Imię: Boskie Piskle
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 53
Skille: 91/92
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja juz sie nie wypowiadam w tym temacie, bo nie ma sensu nerwow sobie szarpac, pw zostal wyslany do Admina z prosba o przywroceniu mojego tematu, bo procz rippera i MayGyvera to jednak 3 osoby w moim temacie potrafily odpisac pozytywnie....
Milego kasowania tematow... |
![]() |
|
![]() |
#42 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#43 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a do ktorego administratora?
#44 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A tak swoją drogą - Pisklak - jeśli dorbze rozumiem tój temat to wrzuć go do tórczości - tam się nie może dzieciak rpzyczepić, za to co zrobiłeś Cytuj:
Poza tym chłopak może mieć dysortografie Cytuj:
Cytuj:
umysłowo
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziekuje eerion, ze chociaz Ty wstawiles sie za mna, gdyz niczemu nie zawinilem... Niestety ta niesprawiedliwosc ktora jest w zyciu, codziennym, w tibii, takze i tu sie ukazuje...
|
![]() |
![]() |
#46 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Pisklal:
Świata nie uleczysz, niesprawiedliwości nie zwyciężyć, ale to nie powód, żeby z nnią nie walczyc i się jej poddawać Wprawdzie góra nie lubi takich ludzi, ale co mnie oni obchodzą. Ja się nie dam jakimś dzieciakom z obsesją na pkcie władzy ty też się nie daj
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() Staram sie... Oby wiecej takich ludzi jak Eerion! Dziekuje Ci raz jeszcze, jednak sa dobzi ludzie na tym swiecie. Pozdrawiam...
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Eerion: zadziwiasz mnie, oO.
![]() |
![]() |
#49 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() eerion grabisz sobie
masz zastrzezenia d pracy moderatora? zglos do admina albo zmien forum
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() Haha... grabi sobie bo mowi prawde? Wiedze ze lubisz jak ludzie tancza jak im zagrasz, wiec powodzenia. Jesli traktujesz w zyciu ludzi tak samo jak tu to mozesz byc pewny ze w koncu trafisz na kogos kto Ciebie zrobi i wtedy smiac bedziemy sie my!...
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() A jaki jest tytul tematu? ;] Jezeli nie mozna w nim pisac zastrzezen do m.in. twojej pracy, to czemu jeszcze nie zostal skasowany?
#52 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Grabie? mam prawo wyrazic swoje zdanie, jeżeli nie zawiera pewnych zwrotów i w mniej lub bardziej oczywisty sposób obraża kogoś lub coś (np. wierzenia, itd) Ja nic takiego nie robie, więc się nie czepiaj. A mnie nie przyskrzynicie - w końcu nie ma ze mną tak łatwo - inaczje już dawno miałbym bana @Lasooch: Nie peirwszy raz mowie prawde. @Pisklak: Dzięki za wsparcie. Dobry człowiek potrafi pomóć drugiemu, zamiast na niego najeżdżać Widać kto tutaj "dorósł" a kto nie. May - userzy to nie są zabawki. Nie są też zwierzętami. Są ludzie którzy nie są dupolizami na tym świecie - taka prawda. I nie wazne jaką pozycję będziesz zajmował musisz sie z nimi liczyć. Bo to racy jak my prowadzą lud na władze. A tacy jak wy zazwyczaj mają problemy @up: Dokładnie! Mam prawo mówić co myślę i co uważam na ten temat!
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 05-10-2006 o 23:29. |
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Pisklak prawda jest taka ze twoj temat to sie nadaje na bloga, a nie na forum tibia.pl.
To ze dzial nazywa sie o wszystkim i o niczym nie znaczy ze mozna tu dawac KAZDY temat. Zaluje ze wywalilem temat Scora, w ktorym to Scor zalil sie bodajze smierdzacymi stopami i czymstam jeszcze, argumentujac zalozenie tematu w OWIONie tym ze to jest wlasnie o wszystkim i o niczym. Temat byl oczywistym zartem i mial pokazac wszystkim ze ten dzial jednak do wszystkiego nie jest. Co do tego tematu to od takich rzeczy jest dzial tibia.pl - bledy, opinie, sugestie, a dodatkowo jak ktos uwaza ze zostal pokrzywdzony przez modka to moze napisac do Bosala, Matkusa lub do mnie. Jesli PW bedzie madrze napisane, to na pewno kazdy z nas przyjrzy sie sprawie ![]() PS. eerion: znowu okresu dostales? ![]() eerion juz tak ma, przez jakis czas wchodzi modkom w tylek, a potem jest przeciw nim, zeby chwile pozniej znowu wchodzic w tylek... I tak odkad pamietam... ![]() Jak komus sie podobaja historie milosne to kupcie sobie bravo czy cos gdzie takie rzeczy sa. Fakt ze jest to slodkie, ale to forum.tibia.pl a nie forum bravo ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 05-10-2006 o 23:32. |
![]() |