|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Przasadzasz, w podstawówce zabierając się do roboty w kwietniu wyciągnąłem (6 klasa) średnią 4,5, w gim pomimo w ciężSZEJ (nie ciężKIEJ - bo ja się wciąż opi*rdalam) całorocznej pracy jeszcze takiej średniej nie osiągnąłem jeszcze ani razu ;S
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem jak ty, ale jak ja bym zobaczył 2 delikwentów uderzających się w mostek i z "Zidana" to bym pomyślał, że naprawdę się biją.
![]() |
#44 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() omg..zobaczylem w temacie "Tron" a potem "Równouprawnienie" to sie przestraszylem ze jakis swir pisze o tym ze kobiety powinny lac na stojaca :|
Cytuj:
@ripper o rly? ja mam plastyke, muzyke, technike i obowiazkowy niemiecki+obowiazkowe WDŻWR ;o swiat zmierza w dziwna strone
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 11-10-2006 o 15:01. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Dyskusja s(z?)chodzi na inny tor...
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Ogólnie to może poprawie moją poprzednią wypowiedź - gimnazjum napewno jest bardziej stresujące i ważniejsze niż podstawówka, ale dalej ni cholery się nie ucze, i jadę mniej więcej na tych samych ocenach co w podstawówce (piątki, czwórki czasem szóstki). Boje się, że moje wrodzone lenistwo wcale nie zmobilizuje mnie do nauki w liceum... |
|
![]() |
![]() |