|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
LoL ?? Minimalny hit z SD to okolo 160 (pvm) i okolo 80 (pvp) wiec zabicie na afk kogoś to zaden problem. pozatym 1400/20=70 ![]() @topic moim Skull hunterem (28 RP ) jednego dnia knight 42 lvl, MS 35 lvl, knight 39 lvl. loot niewarty wspomnienia
The art of liquidation. Little bike, why can't you swim? ;[ - EJJ, ska du ha taxi ti tempel? huauhauhuauhauhua Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 17-11-2006 o 11:52. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() a ja moim harem gaszek sorker-pox(gram tez na nebuli)padlem na 28 knighcie
i pszyszlem tam jeszce raz (to bylo na ghost landrzie)i widze jak gosc afk i go Zabilem wypadlo knight armor i skull staff ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Moj best to 50 ek (afk) + sorc 30 lvl (jeszcze bardziej afk
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 27 pallkiem podczas nabijania bana, zabiłem 40 MS na afk... loot cienki, bp z runkami, i p ammy ;> ale i tak się sprzedało xD
A drugi to 10 druidem 18 sorca (Sorc-Tępiciel? ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Sieradz
Stan: Zbanowany
Imię: Aldonka / Juggler~
Profesja: Paladin
Świat: Azura/Nebula
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() moze nie pk ale jak mialem 1 postac 16 druid to pamietam jak chodzilem na orc wariory pod thais tam jak zchodzi sie na beholdery... to w te warriory walilem z Fire Fieldow i czekalem az sie upiecza
![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
Świat: Julera
|
![]() Hmm ciesza mnie wasze "besty" no , ale czy jest cos piekniejszego od zabicia 130 Ek (Rydder [Julera] ) na afku noob charem ( 9 lvl Sorcerer, nie bylo jeszcze souli ... wtedy sie dalo jeszcze robic hmm na 9 lvl :S ). Idiota (jak by nie patrzec) afkowal kolo carlin :S akurat mialem farta
![]() ![]()
______________________________________________ ¨˜”°º•Ide za nimi bo oni ida za mna!•º°”˜ ¨˜”°º•Wiesz jak to sie nazywa?•º°”˜ ¨˜”°º•To lojalnosc.•º°”˜ © Nov 18 2005, 20:43:44 CET Killed at Level 130 by Abieqo. © ~ 03:46 You see 28 crystal coins. ~ ~ They weigh 2.80 oz. ~ xx Jest Tylko Jeden Klub, Ktory Szanuje xx xx Jest Nim Wisla Krakow xx Ostatnio edytowany przez Abieqo - 01-01-2007 o 03:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Pacera
![]() |
![]() Gratulacje Abieqo! Być zapamiętanym przez Brazylijczyków nie wyzywająć ich na Trade to jest coś! Mój rekord PK to 25 minut po wyjściu z Rooka na Shiverze Red Skull. Już nie ma tej postaci
![]()