|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 50 (zarejestrowanych: 9, gości: 41)
Poprostu Pitbul+, MiodUs, Lord Stel, Dark of the Dead powraca, Broken Heart, Mag Eragon, HaMtArO, customer17 ![]() Hmm... obrazek był ładny:>, mogliby dodać jakiegoś boga Tibii to by była jazda xD. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 27-10-2006 o 19:39. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2006
|
![]() Mnie dziwi sens tego newsa... chyba chca przyciagnac ludzi do kupna Pacca
albo jak byl ostatni UPDATE to mieli takiego lagga na stronce, ze news dopiero teraz wyskoczyl =] |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silkov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polish Syndicate
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
|
![]() po co autor tego newsa aż tak sie rozpisał... przecież wystarczy "kup pacc" :
![]()
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() ee tam chcia na sile wcisnac troche fabuly w gre to im to nie wychodzi, tibia sux
juz nie wkur***** te polaczki co sie wysmiewaja z kogos kto zaczyna dla mnie tam nie ma nic smiesznego a oni z foteli spadaja ze smiechu - to maniacy ;| lepiej pograjcie sobie w cs fifke nba niz wydawac duzo hajsu na pacc z tibia koniec 4ever odradzam granie w to gowno ![]()
Ostatnio edytowany przez grzelu8 - 27-10-2006 o 19:03. |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Beznadziejnie zrobili ferdka jak by to mial by byc boss to 1000x razy lepszy i wywalic w niego setki SD i by zrobili zeby chronilo go tyle stworuw ze mozna sie zesrac i ta wyprawa trwala z 3h
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Morgorath został pokonany już na xanterze, kal-torak(197rp) zabił go solo.
Mam nawed filmik z tego ale niepodam bo niechce bana chyba że ktoś chce. Ostatnio edytowany przez LothGovi - 27-10-2006 o 19:05. Powód: Ort. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Imię: Zorrak Drajdem
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 21/26
Poziom mag.: 38
|
![]() To niby jak to udowodnisz podaj mejla to wtedy wyśle do ciebie pustego by w odpowiedzi wysłał ten niby screen... a i tak za wklejanie linkuw przeciez nie banuja co nie? Pozdro!
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() LothGovi Buheuehe niezly jestes napewno zabil go z samych hmm'ow
![]() Gz za twoja bujna wyobraznie Ostatnio edytowany przez Fellcon - 27-10-2006 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() z Orshabaal TH,pozniej bedzie z Ferembrasa Mag Long,z Morgoratha Bless Shield az nie bedzie czego zdobywac i ludzie przestana grac -.-
p.s mam gdzies filmik z Morgorathem[czy jak to tam sie pisze xP] i z Ferembrusem tez ale ten co to nagrywal padnal na samym koncu ![]()
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 27-10-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Świat: Galana
|
![]() Ale bez sensu news. A i tak Feru i Morg jes są dosyć łatwi do pokonania dla h-lvlów, więc nie długo z 1 pokonanego zrobi się 10, a z 3 zrobi się 30.
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() wow coraz mocniejsze te stworki,jak ogladalem filmik walki z ferumbasem to wiara niezle mu ladowala zeby go kilnać.A lot z niego to byla czapeczka
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() Jezeli to jest pierwszy teser to ja wiem juz... w zimowym update umieszcza na 90% Apocalypse, poniewaz teraz jego kolej. Najpierw na tescie byl Orshabaal potem Morgaroth nastepnie Apocalypse i Verminor. Wiec czas na pana Apokalipse. Tylko pytanie: gdzie on sie pojawi? Czy w istniejacej lokacji, czy moze beda jednak jakies nowe tereny?
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia/Candia
Poziom: XXX
Skille: XXX
Poziom mag.: :D
![]() |
![]() Co do obrazka to evul wypas im wyszedl ale nie moge tego samego powiedziec o bossach XD
Nie spodziewałem sie, ze tego całego morgarotha tak szybko ubija. Co do ferumbrasa, to faktycznie wiekszy problem jest z tymi demonami niz z nim xD
^^(";;")^^ Buuuuuuuuuuuuuuuu! ![]() Ostatnio edytowany przez $Yogi$ - 27-10-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Spotkalem go dzis w podziemiach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinni wymyslec jakiegos bossa a'la WoW rajdy, ze bije się go z 2 godziny i w ogóle, de facto tak jak ktos wyzej pisal, trudniej zabic summony i dojsc do danego bossa niz zabic go samego. Bez sens... Powinni ludzi zachęcic grafiką a nie liczbą potworków -taka moja opinia
![]()
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() mnie zastanawia jedno... dam sobie uciąć dłoń że z ferumbrasa i Morgarotha lecą żadko jakieś naprawde dobre itemki, tylko jakie? Sadze, że co do Morgarotha ludzie mieli pecha, że nic konkretnego nie wypadło. Bo feru~ padł tylko raz więc nie należy wymagać że odrazu wypadnie niewiadomo co.
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Tak wiecej potworkow, ale te same outfity... np. taki orsha ma taki sam outfit jak demon (powinien miec przynajmniej jakas bron w rece) i to sie robi baardzo denne -.- Co do tematu. Kolejny super maSTAH bosiarz, ktory sumuje wiecej niz moze zabic... lol Nom, ale ciezko go ubic to ja w to nie watpie. Prawda jest taka, ze zanim dojdzierz do tego bosa zabraknie ci run ^^. |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Dawno takiej orty nie widzialem!!!!!!1111111111111111111111111111111 |
|
![]() |