Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-11-2007, 19:52   #581
Pagan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ocelix
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 15?
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek Pokaż post
Dostajesz nominacje - Idiota Tygodnia
Knight się zebrał na wyznania? - Taa może i sorc expi 3 razy szybciej, tyle że 3 razy wolniej zarabia. Poza tym kto czytał newsy odnośnie wyrównania profesji to się ze mną zgodzi, a wszystkich knightów przepraszamy. Naprawdę to iż jestem wierny swojej profie jak ktoś powiedział to już wyczyn, wy wszyscy po letnim upie zaczeliście robić nowe hary, ja expiłem dalej MS'em, szkoda tylko że dostałem po du... cóż raz na wozie raz pod wozem...

Ostatnio edytowany przez Pagan - 17-11-2007 o 20:00.
Pagan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-11-2007, 19:54   #582
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

No to zamieszcze moj 1 komentarz

Tak jak juz duzo ludzi mowilo, to jest TYLKO test server i zmiany na pewno będą !

Wkurzajacy moze byc ten fakt, ze palkowi zniszcza exure vite, no bo 150 hp za 160 many to zal.

Balansacja, balansacją, musi byc, zeby sie wszyscy za duzo nie pluli

moim zdaniem przy upie 8.0 sami ed/ms sie pluli teraz sie pluja ek/rp ; ]

poczekamy, zobaczymy jak to bedzie nie ma sie z gory o co martwic

p.s royal spiry na 3 sqm to totalna porazka, mam nadzieje , ze i to zmienia bo to w ogole nielogiczne heueuheu

pozdro
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline  
stary 17-11-2007, 19:57   #583
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

@bemo

To nie jest rzut oszczepem tylko palladyn w ciezkiej zbroi walczacy wiele dni (24 min w rl life to dzien w tibi) I nie mogacy non stop rzucac w ogole troche realizmu te speary dla pallkow= porazka ;/
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline  
stary 17-11-2007, 19:58   #584
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pagan Pokaż post
Knight się zebrał na wyznania? - Taa może i sorc expi 3 razy szybciej, ale hity jakie daje kina to już przesada. Poza tym kto czytał newsy odnośnie wyrównania profesji to się ze mną zgodzi, a wszystkich knightów przepraszamy. Naprawdę to iż jestem wierny swojej profie jak ktoś powiedział to już wyczyn, wy wszyscy po letnim upie zaczeliście robić nowe hary, ja expiłem dalej MS'em, szkoda tylko że dostałem po du... cóż raz na wozie raz pod wozem...
Nie jestem na tyle ślepy jak ty, aby nie pamietać jak expiło się na h hill 130k/h, quara hell 100k/h, d lair edron 100k/h, tower ven 110k/h, poi dls ~~200k/h...

Poza tym mam 215125215 c setow z hero i 2kk+ w zlocie ze swojego 130 ms. Więć czego płaczesz?
Przed upem sprawdzałem tabele expa, 7.92=2.6kk best exp pala w 1 dzien, i to 230 pal, ryc 5kk, sorc oczywiscie 10kk+ bez waste...
Powiedz mi jeszcze coś mądrego, zaskocz mnie...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline  
stary 17-11-2007, 19:58   #585
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

no tak moze i ja bede stekal ze sux ale zonbaczymy jak to zrobia no nadzieje trzeba jakas miec ^^
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline  
stary 17-11-2007, 20:04   #586
Taziu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków

Skille: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus Pokaż post
ale było to czego nie ma teraz.... mam nadzieje że domyślasz się o co chodzi. a tak btw. tibia skończyła się na 7.4 bo od 7.5 gdzie wprowadzono tiq wszystko zaczelo sie sypac

ps. Grafika w Tibi nie jest najważniejsza

@down
Tak to jest wyczyn i zgodze sie z toba
jezeli sie skonczyla to po co w nia ludzie graja jak niektorzy zala sie placza ze teraz tibia jest glupia to niech nie graja a na forum pisze co innego a i tak beda grac ^^
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex

uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach!

Yours taz
Taziu jest offline  
stary 17-11-2007, 20:06   #587
Stemi Riph
Użytkownik Forum

Stemi Riph's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin

Imię: Stemi Riph
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
Domyślny

@Ktos tam co mnie cytowal
To ze jestem kina nie znaczy ze placze bo ja w tibie juz praktycznie nie gram. Ja gralem w czasach kiedy byly wandy i knight wsumie tez nie byl zbyt silna profesja.
@Ten amator nowoczesnosci
Hmm ale w tibii 7.5 byl klimat. Mowisz o grafice ze byla brzydka, niedlugo tibia bedzie 3D i to bedzie gra w stylu diablo. I bardz dobrze ze kiedys nie bylo takiej grafiki jak teraz, wtedy gra byla duuzo lepsza ale przeciez nie bylo "ruszczek" i sorc byl ujebany ... Mana odnawiala sie 4 razy wolniej ale trzeba bylo jej 4 razy mniej na adva w mlvlu. 4 razy mniej do czarow. Wiec prosze nie mow ze teraz tibia jest lepsza.
stary 17-11-2007, 20:08   #588
Zummer
Użytkownik Forum

Zummer's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec

Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
Domyślny

I jeszcze jedna rzecz, która mnie wnerwia. Nie piszcie tak, że przez pół roku to my (sorce i druty) mieliśmy źle to teraz wy będziecie tak mieli. Tak chyba myśli też CipSoft,a wg. mnie to jest całkowicie złe myślenie. Balansacja to balansacja.
stary 17-11-2007, 20:15   #589
Skowerowypallek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 02 2007

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

LOOL!
Nierozumiem jak PALADIN może bic z mniejszej odległości niż mag to jest pokręcone, zrobili z pallka knighta tylko ze pall złabiej bije.
Ta Exura Vita co bedzie dawac 150hp to jest smieszne, juz bym wolal powrót tibi 7.9 bo wtedy pall bym słaby ale mimo wszystko przypominał paladyna a nie teraz zrobili niewiadomo co
A co do uhów to smieszne, ciekawe jak teraz można bedzie zrobić anihilator chyba na 200lv bedzie sie tam padać.
Skowerowypallek jest offline  
stary 17-11-2007, 20:16   #590
Maragoko
Użytkownik Forum

Maragoko's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2007

Problem Odp

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Cienius-- Pokaż post
@bemo

To nie jest rzut oszczepem tylko palladyn w ciezkiej zbroi walczacy wiele dni (24 min w rl life to dzien w tibi) I nie mogacy non stop rzucac w ogole troche realizmu te speary dla pallkow= porazka ;/
Koleś chyba nigdy nie grałeś paladynem....

Bemo zgadzam się z tobą w zupełności i mam nadzieje że zmienią to że speary mają zasięg na 3 kratki (lol)...

Wbrew pozorom palek na dragach nie zarabia tak dużo jak wszyscy sądzą..

@up
Skowerowypallek no tak koleś teraz niestety tak będzie mag będzie miał większy zasięg visa niż palek z speara n/c co to ma być ??

Ostatnio edytowany przez Maragoko - 17-11-2007 o 20:26.
Maragoko jest offline  
stary 17-11-2007, 20:17   #591
Flipsio
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 11 2007

Profesja: Elder Druid
Domyślny lol

up co do ani. Ani bedzie latwiejsze dla wszystkich profesij potwory nie beda walily combo co zwiekszy szanse kazdego
Flipsio jest offline  
stary 17-11-2007, 20:18   #592
Glon Elriel
Użytkownik Forum

Glon Elriel's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005

Imię: Dys
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Dajcie se siana...Tibia 7.5, poszukajmy...
Nie można kupować run u NPC, broń rzucana łamie się od razu, nie ma wandów i rodów, mana regeneruje się cztery razy wolniej niż teraz, czary zależne od Mlvl'a, stara paskudna grafika, nie ma żadnych nowych outfitów ani addonów, nie ma nowych lodowych wysp, nie ma PoI, nie ma Banuta Dungeons, nie ma Piratów ani Liberty bay, ani dna morskiego, nie ma połowy ataków na miasta...Tak, super, chce tibii 7.5...
To wszytko co mówisz jest prawdą lecz... w Tibia 7.5 była już nie tą samą co 7.4 lub 7.0 etc...Po wprowadzeniu tiq coś sie zepsuło dla wszystkich.
Wiesz dlaczego była ta tibia taka fajna?wszytko to co wymieniłeś to jest ten sekret (brzydka grafa,brak runek etc.)a Dlaczego?
A no... bo dzieciaczką z Pl nie pasowała grafa i hardość gry.. Niedorozwoje z Polski(dzieci m.in) nie psuły klimatu tej tajemnicy tego elementu RPG.Możesz wierzyć lub Nie ale kiedyś kto sie wybił(=50lvl) znał cały serw bez wyjątku... Kiedyś lepsze było stanie pod dp i gadanie o dupie marynie niż expienie taka prawda...
Cu
**Czekający na to aby Cipy zrobiły chociarz 1 serw na starych zasadach (=ver. 7.2 lub Mniejsze)**

Btw.Te siano se w dupe wsadź <bez urazy>

Glon Elriel jest offline  
stary 17-11-2007, 20:18   #593
Adow Adan
Użytkownik Forum

Adow Adan's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie

Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
Adow Adan ma numer GG 7709842
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pagan Pokaż post
Knight się zebrał na wyznania? - Taa może i sorc expi 3 razy szybciej, tyle że 3 razy wolniej zarabia. Poza tym kto czytał newsy odnośnie wyrównania profesji to się ze mną zgodzi, a wszystkich knightów przepraszamy. Naprawdę to iż jestem wierny swojej profie jak ktoś powiedział to już wyczyn, wy wszyscy po letnim upie zaczeliście robić nowe hary, ja expiłem dalej MS'em, szkoda tylko że dostałem po du... cóż raz na wozie raz pod wozem...
PO 1.Hooy z tego ze Knight zarabia więcej jak wam kasa na eq nie potrzebna ... Kupisz Crown Helmeta,B-Roba,Boszki + Demonke i masz
full Mage Set'a.

Po 2. Wy nie musicie expić zeby zarabiać(GFB,SD,HMM/UH,IH,GFB,HMM).

Po 3. Gram Knightem od Końca tibi 7.6 i mnie to Wal. jakie kłopoty zrobią Knightowi bo i tak nim będę grał.
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan

Nie toleruje Noobow z Honery ....

Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."
Adow Adan jest offline  
stary 17-11-2007, 20:18   #594
Taziu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków

Skille: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skowerowypallek Pokaż post
LOOL!
Nierozumiem jak PALADIN może bic z mniejszej odległości niż mag to jest pokręcone, zrobili z pallka knighta tylko ze pall złabiej bije.
Ta Exura Vita co bedzie dawac 150hp to jest smieszne, juz bym wolal powrót tibi 7.9 bo wtedy pall bym słaby ale mimo wszystko przypominał paladyna a nie teraz zrobili niewiadomo co
A co do uhów to smieszne, ciekawe jak teraz można bedzie zrobić anihilator chyba na 200lv bedzie sie tam padać.
Wiesz co to jest test server? tak jak teraz jest to nie znaczy ze tak bedzie... wez sie ogarnij czlowieku

poczekamy zobaczymy a nie placzecie ciagle na kazdej stronie tego tematu -.-

Ja osobiscie Wolalbym zeby sorkow polepszyli z damage tylko tak jak bylo na tibi 7.9 a palkow zostawili tak jak teraz jest i knightow to samo + jakies dodatki
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex

uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach!

Yours taz
Taziu jest offline  
stary 17-11-2007, 20:24   #595
Alkatria
Użytkownik forum

Domyślny

Mam pytanko dowas...
Co byscie doradzili zrobic na tym nowym servie jak wyjdzie na tym update ?
Sorka , Druta ? Palla?
Kim bedzie fajnie sie gralo
Latwo...
Tanio ?
Duze hity doradzicie kogo zorbic...
Alkatria jest offline  
stary 17-11-2007, 20:25   #596
Flipsio
Użytkownik forum

Domyślny ts

dziecko up'a?
jedynie czego chce to to zeby kazdy gral tym kim lubi a nie tym kto szybciej wbija cyferki

Ostatnio edytowany przez Flipsio - 17-11-2007 o 20:26.
Flipsio jest offline  
stary 17-11-2007, 20:26   #597
Alkatria
Użytkownik forum

Domyślny

Hmmm nie mozna zapytac o wasza opnie? odrazu dziecko upa ?
Alkatria jest offline  
stary 17-11-2007, 20:28   #598
Flipsio
Użytkownik forum

Domyślny ts

Opinia: Narazie nie wiadomo "kto bedzie najwiecej bil" to sa narazie testy duzo sie prawdopodobnie jeszcze zmieni
Flipsio jest offline  
stary 17-11-2007, 20:33   #599
Alkatria
Użytkownik forum

Domyślny

Ale jak myslisz ?
Czy sork i drut dzieki tym wsyzstkim spelom itd. bedzie dalej najlepszy czy palek i knight beda tez zajbeisoczy
Neiwiem... kurde niewiem pisze cos bo ma pizzzde w glowei ;/
Alkatria jest offline  
stary 17-11-2007, 20:35   #600
Fazox
Użytkownik Forum

Fazox's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Rzeszów ..:B3:..

Stan: Niegrający
Domyślny

@Alkatria tak ludzie tacy jak Ty ktorzy pytaja sie kim lepiej teraz bedzie sie gralo latwiej expilo itd to dzieci up'a najlepsza prof jest ta ktora daje najwieksza przyjemnosc z gry..
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania