![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Widzimy że chłopak powiedział że nikt go nie wypędzi z Azury, a kto trzyma ze szwedami poniesie klęske i nie będzie mógł grać na danym świecie. Słowa ostre, ale jak się przekonaliśmy było zupełnie odwrotnie. Drazharm gdyby nie dobre serce członków DoF'u odraz głupota Szwedów że opuścili Silent force bez słowa zostawiając Polskich graczy tkwił by dalej na innym świecie bez możliwości powrotu na Azure. Oczywiście każdy wie jaki Drazharm jest i jak jego konto tu zostanie odbanowane i raczy wejść i zobaczyć co dzieje się na tym forum będzie się odwoływał od tego co powiedziałem powyżej. Ten typ tak ma sam powiedział na forum Azury że kończy z tym światem i nie zamierza tu dalej grać. Został wyśmiany wiadomo ... Sam mówił na początku że nie odejdzie, a kto trzyma ze szwedami skończy marnie. Człowiek się przeliczył i miał się za kozaka który może dużo. Drazharm w tym momencie jest skończony i jak zadrze z DoF'em może się dla niego skończyć to tragicznie. Sami widzicie że jest już w czołówkach ludzi ze straconym expem. Przez padanie oczywiście. Stracił swój level magiczny którym tak się podniecał na Tibi.pl/Newsy. Drazharm, Drazharm, Drazharm zmień sposób bycia bo źle skończysz. Ja obserwuje i widze jak się poniżasz wobec innych, Ty i nie tylko Ty także niektórzy z tego forum.Mam namyśli pewnego członka Deathmetal. Bez obrazy, ale takie śa moje stwierdzenia. Szwedzi ostatnio wydają się sympatyczni, ale "Ludzie Drazharma" specjalnie dają gadki że narazie jest spokojnie później się pogorszy. NIE SĄDZE TO JEDNA WIELKA PROPAGANDA. Fakt faktem sposób bycia szwedów także mi się nie podoba za dużo PA etc. Mamy wybór albo Drazharm który zachwouje się jak dziecko bez kultury osobistej i który myśli że jest najlepszy, albo też szwedzi których PA jest całym życiem. Jedyny mądry w tej wojnie jest Dof i rada dla nich że jak Drazharm będzie próbowal namówić kogoś na przejscie na jego strone, NIE DAJCIE SIĘ! Zrobił straszne świństwo i nie powinno mu sie za to wybaczyć. Pozdrawiam Unknow. |
|
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin City
|
![]() @Azureus
A jak myslisz co sie stanie z Corsem jak Wanted powroci??Myslisz ze odpuszcza, wybacza mu??Znam troche ludzi z Wanted i wiem jacy sa...i mowie ci odrazu nie odpuszcza Corsowi. Dalsze bycie draza nie jest uzaleznione od Dofu~~ a ze maja "zgode" to inna sprawa, teraz toczy sie tylko boj miedzy DeathMetal vs Wanted. Ostatnio edytowany przez kruchy - 09-01-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
![]() |
![]() @kruchy
ja nie oczekuje ze wanted mi odpusci dof odpuscił wanted, dof odpuscił drazowi, ja mu nie odpusciłem wanted probuje powrócic - swe jak narazie gasza ich masslogi sumiennie @Azureus-aka Unknown to co piszesz nie ma nic wspólnego z faktycznym stanem rzeczy @fea_umarth tu jest bład w kwesti ideologi to jest cos tak jak powiedział zordan [kakburk] - " jestem szwedem " Jag är en rosa fisk Jävlar!! EDIT: " 19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej 19:56 Urbexx: co do tego przyjazdu to mozesz sie nas spodziewac " uwielbiam chłopaków z wanted ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 09-01-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |
#585 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Jak juz mowilem chlopaki sie rozkrecaja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Sky
|
![]() Cytuj:
@Cors Po takich pogrozkach, przydalaby Ci sie jakas dobra kuracja "Omki" ![]() Jak cos to msg ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to nie mi kuracja potrzebna
swoja droga to smutne jak niektórym ta gra w głowach miesza |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Rzeszów
|
![]() buahahahahahah Cors i Nosso zle mnie zrozumieliscie, nie mialem zamiaru isc do Academii Wanted, tylko sie pytam z ciekawosci, nie moge ?
@Nosso: Nie musze zatrzymywac dla siebie to ze jestem za Wanted, nikt mi nie zabroni sie wypowiadac na tym forum, tak samo jak i tobie, chyba ze szanowny pan Cors Ent da mi bana. -.- @Cors: Oblokuj jeszcze 1 post Draza, bo mysle ze to za niego on dostal bana a nie za inne ;p
#589 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() szanowny pan cors nie da bana
po prostu wspomni twoj nick na gc kiedy nastepnym razem Zscooby bedzie szukal celow |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() ehh nie mam zamiaru cie blagac o litosc
![]() ![]()
#591 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Sky
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
![]() Na rzeczową wg mnie wypowiedź Azureusa przeczytaliśmy "bardzo rozwiniętą" wypowiedź Corsa :|
Być może oświeci nas, jaki jest faktyczny stan rzeczy, różniący się od wyżej wymienionego :> ? Swoją drogą wypowiedź o odwiedzinach u Corsa była może nieco dziecinna, ale chyba sprawiła, że waga jego pampersa wzrosła o pare kilo ![]() Jak tak dalej pójdzie to Zscooby pół forum będzie musiał powybijać... ![]() Cytuj:
You can kill my body, You can hurt my mind, But you should be sure: You`ll never get my pride! Ostatnio edytowany przez Qba =] - 12-01-2006 o 19:38. |
|
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Muahahaha!Nie bylo mnie na tym forum za dlugo.Zdecydowanie najlepsza wypowiedz nalezy do: "Qba =]".Cors mowiles mi ze nie mam juz hunta a teraz mam placic 20k...Kto wie czemu kiksu dal delete?
|
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No i jak widać sytułacja na Azurze troszke przygasła. Jak narazie nie ma potyczek ani bitew. Każdy expi nie zwracając uwagi na wroga. Czyżby był niedługo rozejm? Tak to wygląda na chwile obecną
![]()
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tym samym ludzie rzucili sie na poh, cave`y i d-lair jak myszy na ser... :/
A tym nie zwrazaniem uwagi na wroga bym nie przesadzał, ale w sumie większość zachowuje się b.beztrosko ![]()
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
|
![]() nuuda......................
|
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Tym lepiej dla Wanted, że nie ma bitew xD... Żart...
Może jednak ta wojna się skończy rozejmem, choć nie sądze by Draz sobie odpuścił z pokazywania swego "boskiego" PvP.... ^_^ |
![]() |
![]() |
#600 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nuda... ale wielu modliło się o tę nudę ![]()