![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tengu będzie walczyc przeciwko Nizahe, bo to on ich wywalił z serwera. Oni mają dobre stosunki z Russelem, i chyba z Ahazinem. A sam wiem ze Russel chciał Nizahe wywalic z Morgany jakiś czas temu - nawet zbierał już odpowiednie osoby...
|
![]() |
|
![]() |
#602 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Wiesz ile takich przymiarek bylo??? Slyszalem ze Tengu dobrze sie gra na Xerenie. I nie sadze by Russel chcial wywalic Niza ![]() @Down Fajnie, nie??? Ostatnio edytowany przez Vandoz - 30-09-2006 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() @vandoz
Za przeproszeniem, "gówno" wiesz ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 6
|
![]() 1. Tengu nie będzie walczyło o Morganę. Tego akurat jestem pewien. Nie mają tutaj praktycznie nic, tylko Ayman mógłby mieć dobre eq od Aarona (myślę, że zainteresowani wiedzą o kogo chodzi
![]() 2. Russel i Ahazin to koledzy Niza. Nie będą walczyli przeciwko sobie. Hurricane też chyba nie chce wojen... |
![]() |
![]() |
#605 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Didier~ O widzisz! ! ! ! ! TY GOWNO WIESZ xD |
|
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Vaikor wymiata
![]()
#607 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Torp
dziękuje ![]()
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix Ostatnio edytowany przez IceMaster :) - 30-09-2006 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Nie zrokował charów. Są wciąż na mainie ;P
btw. ciekawe ktory ma teraz mlvl na 8 lvlu.. @edit Tibia Forum Message The forum is temporarily closed. ->forum.tibia.com Co jest ? Ostatnio edytowany przez Jaz - 01-10-2006 o 13:21. |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() Vandoz sorry ale sklej wary
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soul of Hestra
Poziom: 68
Skille: 82/85
|
![]() Ok, widze, że toczy się spór o to dlaczego ma być, albo nie być wojny na morganie. Rzucę troche światła na tą spawę. Otóż jak dobrze wiem, życie jest jak telenowela, tibia jest jak życie, to czemu tibia miałaby nie być jak telenowela? Otóż wiele osób zarówno z gildii Niza~ jak i z No Quater Blood Oath czy Huricane, to dobzi kumple. Huricane siedziało na jednym stołku z Nizahe i Ahazinem na tytanii, Victeron jest dobrym kumplem Nizahe... itp, itd. Mógłbym tak wymieniać te wszystkie więzy rodzinne bez końca. Aczkolwiek należy zauważyć, że od pewnego czasu nie ma trwałej gildii sprawującej władze nad servem (coś takiego jak koalicje w polsce
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soul of Hestra
Poziom: 68
Skille: 82/85
|
![]() Reserved. Mile widziane opinie graczy z gildii zaangażowanych w to wszystko.
Ostatnio edytowany przez Soulofhestra - 01-10-2006 o 16:31. Powód: Double Post |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na razie sytuacja na Morganie podoba mi się i moim zdaniem ta wojna niepotrzebna jest... Coraz więcej osób wraca na Morganę, dzisiaj było nawet 405 osób online, czyli tyle ile nie było od długieeeeeego czasu ^^ Jeżeli jednak ta wojna będzie, to postaram się pozostać neutralnym...
|
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
![]() |
![]() Dawno mnie w tym temacie nie było... Sytuacja na Morganie się zmienia, a sytuacja na tym forum ciągle ta sama. Vandoz wie mało, a gada dużo - to co zawsze.
Google. Ostatnio edytowany przez nalog - 01-10-2006 o 18:08. |
![]() |
![]() |
#615 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Rozmawiam czesto z osoba, ktora jest w to jako-tako zamieszana ![]() |
|
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Wiele osob z huntem zapewne dolaczy do rebeliantow.
Jezeli mialbym sie bic, to po anihilatorze ![]() BTW- 18:17 You see Mitzu Dexterius (Level 72). He is an elite knight. Co sie stao ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poklocil sie z kumplem ktory mial jego passy, ten kolega probowal go zrookowac ale nie zdazyl... Po jakims czasie mitzum shackowal i zrookowal tego kolege ;] Ostatnio edytowany przez Caleth - 01-10-2006 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Samek Emberius
Świat: Xerena
Poziom: 91
Skille: 8+/8+
Poziom mag.: 7
|
![]() hmm morgana stala sie spokojnym serverm bez duzej ilosci ludzi z tym samym wiaze sie brak kickow freezow etc a takze brakiem run
![]() My czyli Tengu radzimy sobie doskonale na xerenie przejelismy server jest juz nasz i watpie czy kiedykolwiek i ktokolwiek nam go odbierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ur Osamek/ Samek Emberius
19:13 Osamek: ej Volltio ale twoje pvp wymiata haha 19:13 Evil Gator: haha 19:14 Volltio: nie rozmawiam o tym z wami Co nas nie zabije to wzmocni |
![]() |
![]() |
#619 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak wygląda Xerena TYLKO z Twojego punktu widzenia ![]() Btw. Na Xerenie liczba ludzi online ciągle maleje, a na Morganie wzrasta... |
|
![]() |
![]() |
#620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zreszta Morgana nie wiem w 100% jak teraz wyglada, ale wiem, jak wygladala. Niekoniecznie jestem sklonny wierzyc w poprawe. (To tak, jak wierzyc w poprawe resocjalizowanego wieznia) A na Xerenie wcale nie jest tak zle, imho. |
|
![]() |