![]() |
#601 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: miasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: XXX
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: 80+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Chodzi o to idioto ze taki widakey probuje kase uciulac z niczego winnych graczy na nizszych o wiele lvl bojac ise wyskoczyc na kogos mocnieszego
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() on przynajmniej ma mozliwosc zarabiania
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() Cytuj:
Reason: Fikał do Ancient Sorcererr'a i noob chara Widakeya, tyle. Prośba, nie masz o czymś pojęcia to nie zgrywaj kozaka na forum, bo ci to nie wychodzi. x)
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#607 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: miasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: XXX
Poziom: 60+
Skille: 80+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Co Ty gadasz o zgrywaniu kozaka?? to ze przedstawiam suche fakty? a to ze fikal do noob chara to nie bez powodu pewnie..zreszta zalosne...taki widakey robi noob chara drazni wszystkich wokol a pozniej hunci glownym charem..no tak gowniany sposob na zarobek jak sie boi isc na hunta ,gdyz peka ze ktos z okhrany sie lognie
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:30 Widakey [112]: mam znajomych w siedlcach
On chce do mnie wpasc i mnie pobic ![]() Widakey wez sie nie kompromituj bo szkoda mi ciebie i 1/2 Forum to potwierdzi ![]() A co mowia o tobie ze sie boisz expic to chyba prawda ^.- Bo wy cwaniacy jestescie jak polowa Unit online i wtedy bijecie z tych nbiy waszych sd ^^ a jak rano widzialem Seqa 0 Unit online to nawet nie zatakowal tylko Utani gran Hurek i spieprzyl i to cala prawda o was Dupolizaki Unitu ^.- Ostatnio edytowany przez Master Vilum - 04-10-2006 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#609 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Nie expie bo mi na to szkoła nie pozwala a pozatem mi sie nie chce 3. Weź se duel z Seqiem na jakimś niebotowym Otsie i sie przekonamy 4. Nie wyskakuj z tekstami , że zabijesz mi koleżanke bo mi sie nigdy nie wypłącisz 5. 19:30 Master Vilum [79]: mam kumpli w warszawie - też tak umiem ![]() 6. Do pieca =)
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() @ Vilum
Ty mowisz, ze szczuru taki frajer etc, a spojrz na siebie. ile osob z okhrany ma na ciebie passy? sam na tsie przyznales ze versa nie zabiles "a kto?", "nie wazne" To co sie tak do niego rzucasz? Sam badz wporzadku. Nazywasz ich "dupolizkami unitu", co tam dupolizku emzy'iego? ![]() Pozdro tgk/praga/mkt
#611 |
Guest
|
![]() Dawno nie zpoglądałem i widze...
@Lockhart~ "Cry me a river" Jeśli masz sie wyplacić u mnie masz payment 60k~ nie mniej 1. Nie było szkoda hajsu na zapłate Fummlanowi za zabójstow > : D 2. Oddałem bohy Ale chyba je spowrotem dostane. 3. Dobra rada: póki nie zobacze pieniązkó zainkasowanych do mojego sprytnego depo nie radze wychodzić z pz ![]() @Vilum~ 1. Byłeś skończony 2. Jesteś skończony 3. Mam hunted od Okrhana Respect \,,,/ Signed Cieply kocyk~ |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Dodam ze "Sękaty" nie bral udzialu w akcji bo expil.
Vilum jak widzisz ja mam inne zajecie niz z samego rana isc expic. Jezeli ty miales problem z ukonczeniem szkoly zawodowej i do niej nie chodziles tylko o*******es sie calymi dniami w domu to tak jest. Aha i taki kozak jestes bo wyskoczyles z Genkotsu? Trzeba bylo po ss gonic mnie na wrl ciekawe czy bys dozyl @Lockhartopodobni~: Mam w dupie co mowicie o mnie / znajomych Czesc dzieci neostrady (aka legatos czy huj wie co) sieja popeline zeby "Sękaty" wyszedl na zlego czlowieka. Az zal br sciska w dupie jak patrze na wasze przyjebane posty.
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Vilum te 1/2 Forum to zakompleksione polaczki które nigdy nawet nie miały 50 lvl a jak miały to teraz drą mordy typu " a unit jest zły bo mnie zabił "
To duzo swiaczy o tobie jak takimi ludzimi sie bronisz ^^ |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przytulmy Viluma
![]() Tak widze ze rozmowa o paymentach to tak: 1. Dla Lockharta 50k 2. Dla Marriona 200k 3. Dla Viluma 1000k xDDDDDDDDD
#615 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty chyba sie z glupim przez sciane macales lol i mam tobie placic ? Hahahahaha o boze nigdy nikomu nie zaplace ale jak wy lubiecie placic to zaplaccie Unitowi za pro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak boje sie twojego smrodu
#619 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@vidakey, seq "wole polskiego gówno w polu, niż fiołki w neapolu" ![]() tak więc hail okhrana! btw. all providerzy unitów thx za loot ^^ hehe lista się powieksza, fragi rosną ![]()
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |