Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Konkursy

Notki

Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-10-2005, 19:49   #621
Dementia
Użytkownik forum

Dementia's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Ziemia (taka dziura na prowincji), Europa, Polska, Toruń, centrum Torunia, świątynia Slaanesha...

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Prowincja Łord
Poziom: 666
Dementia ma numer GG 5455433
Pergamin

Dementia dicid: (;p)

Bryndii> Ta miła pani, na moim arcie miala byc w czerni i bieli, uznalam ze bedzie miec w sobie przez to pewien hm.. no cóż urok. Kolory moim jakze skromnym zdaniem, zdewastowalyby swoimi ciezkimi kopytami moje wyobrazenie skonczonego (wlasnie tego) rysunku. Nie wątpie że kolory zdecydowanie wzbogaciłyby moje dzieło, i równiez nie smie watpic, ze masz calkowita racje, lecz taka byla wizja i jej (przynajmniej) postaram się utrzymać (chyba że jakis wprawny trener Neurolingwistycznego Programowania [kto wymysla takie dlugie nazwy??] mi to wyperswaduje...;p )
Tak, czy tez inaczej, dziekuje za rade i klaniam sie nizutko, lamiac sobie przy tym bolesnie kregoslup w paru(nastu) miejscach :}

Blacko> Mange tez mam za sobą, równiez spaczyla moja dlon.. I umysl (tak, tak, to ja przesiaduje godzinami czytajac poraz 100ny Sandman'a ) w ktory nieodwracalnie zostala wcisnieta i zakotwiczona fantastyka, komisky i inne smacze potrawki z indyczka ;p

A co do 'glebi' mojego dziela.. Czyz jej oczy nie wyrazaja powagi, godnej jedynie najdostojniejszego krola, stojacego niczym marmurowy posag nad swym konajacym, jedynym synem, kroty zabil z zimna krwia jedyna osobe zdolna uratowac swiat przez szalencem zbierajacym potezne artefakty, ktore pograza swiat w nieopisanych ciem... [DUP!] Auć! Ale nie krzeslem! NIE! Powiedzialam NIE! [DUP!!] Dobra dobra!.. Do rzeczy! [masuje guzy na glowie]
O czym to ja..? A! Ta glebia! To mieszkaja w niej takie smieszne swiecace rybki.. Dobra! Dobra! Juz nie bede! Ale odlozcie te krzesla!

Ekhem. Czy brak tej glebi (z plywajacymi rybkami [DUP!!!]... ) jest spowodowany brakiem doswiatczenia w mej dloni, czy (osmiorniczkami wygladajacymi jak male plywajace lampki choinkowe... [DUP!!!!]...) samym faktem, ze taki rodzaj cieniowania (zle wplywa na kwiatostan szuflady pelnej kostek do gry..[DUPDUPDUP!].. )...po-prostu...j-uz...ta-k..wygl-ada...? [zatacza sie z bolu i serji wstrzasow wykonanych krzeslami o glowe]

Ah i dlaczego mam az 10 za posta? :3

Ide zmrozic glowe...

-De.

[odchodzi do kuchni i (ledwo) wciska (opuchnieta od guzow) glowe w do zamrazalki...]

[... a w tle leci spokojnie: ]

"I feel the darkness on my shoulder,
The frost is in my heart
(head ;p).
So cold my hair is frozen,
Touching my skin, my flesh."

(Within Temptation - Frozen)

Ostatnio edytowany przez Dementia - 08-10-2005 o 19:53. Powód: No babole strzelam i tyle! ;p
Dementia jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2005, 20:04   #622
Dementia
Użytkownik forum

Dementia's Avatar

Lokacja: Ziemia (taka dziura na prowincji), Europa, Polska, Toruń, centrum Torunia, świątynia Slaanesha...

Domyślny

Dementia dicid from zamrazarka:

[stumionym glosem: ]
Czy ja naprawde nie umiem pisać KRÓTKICH postów? (bez osmiorniczek przypominajacych lampki choinkowe.. [robi zgrabny unik przed lecacym krzeslem] HA! Mam Was! [DUP!!DUP!!DUP!!]... Auć... A mowili na Krav Madze zeby zawsze sie upewniac czy nikogo nie ma z tylu...)

-De.

O! TO jest któtki post! 8D
Dementia jest offline  
stary 08-10-2005, 20:41   #623
Blacko
Użytkownik Forum

Blacko's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@Mancubus
Wg mnie najlepszy jest tomb hunt a zaraz potem crusader quest. Osobiście uważam,że scenka z crusader questa jest lepiej wykonana,ale sam hełm jest tam w zasadzie jedynym "czystym" elementem z Tibii. Postacie kojarzą mi się bardziej z Warhammerem 40k (te księgi,pieczęcie) Mówiąc krótko: tomb hunt jest bardziej na temat

@Dementia
Heheheh(odkłada krzesło), myślę po prostu że wybrana przez ciebie technika okazała się niefortunna Częściowo poradziłaś sobie z przestrzenią (np ręka) ale częściowo niestety nie (np skrót miecza). Myślę że to po prostu kwestia ćwiczeń (tzn na pewno), albo zmiany medium. Powodzenia!
Blacko jest offline  
stary 08-10-2005, 21:04   #624
Dementia
Użytkownik forum

Dementia's Avatar

Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacko
Postacie kojarzą mi się bardziej z Warhammerem 40k (te księgi,pieczęcie) ;)
Tak! Dokładnie Warhammer 40k! A dokładniej to Witch Hunterzy (mrrau 8''} )
Tylko by im wdzianka (tzn. opancerzenie) zmienic i do tla zaprosić Tyranid'e (hohohoo powodzenia ;p) i mozna by pomyslec ze dokladnie TE klimaty :)
---
Cytuj:
@Dementia
Heheheh(odkłada krzesło)
O tak... prawidłowo! :D
---
Cytuj:
myślę po prostu że wybrana przez ciebie technika okazała się niefortunna :)
Dlaczego? (czyt. Po czym to poznajesz?)
---
Cytuj:
Częściowo poradziłaś sobie z przestrzenią (np ręka) ale częściowo niestety nie (np skrót miecza).
To jest bardzo krótki sztylet (z takimi miłymi ząbkami do wybebeszania 8P~~)
---
Cytuj:
Myślę że to po prostu kwestia ćwiczeń (tzn na pewno).
Noo bom jeszcze mloda dziewoja i sporo musze sie nauczyc o tym "(...)...Brutalnym świecie Hallo Kitty (w którym) istnieje tylko wojna!"
---
Cytuj:
albo zmiany medium.
Medium?
---
Cytuj:
Powodzenia! :)
Dziekuje! :3
---
Ah, i dlaczego 10 za posta? :>

-De.

Ostatnio edytowany przez Dementia - 08-10-2005 o 21:07. Powód: No babole strzelam i tyle! ;3
Dementia jest offline  
stary 08-10-2005, 21:24   #625
Blacko
Użytkownik Forum

Blacko's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Medium czyli środek przekazu mówiąc banalnie-narzędzie A 10 za posta gdyz stanowil jakże miłą odmianę od reszty postów w tym temacie (łącznie z moim,heheh) "Oto mój rysunek...", "Oto moje dzieło...", "100% moje...", "Sam z kolegą rysowałem..."
Blacko jest offline  
stary 08-10-2005, 22:49   #626
Mancubus
Użytkownik forum

Mancubus's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: White Wolfs
Świat: Obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Dzieki za odpowiedz.
@ Phil Odaerin : Pracki powstawaly przez poltora tygodnia. Wypadalo po 2-4 dni na pracke po 4-10 godzin dziennie.
@ Adrian15 : Siedze juz ponad rok w 3d. Praktycznie od samego poczatku jeden program - Lightwave.
@ Blacko & Dementia : Licze sie z waszym zdaniem i wybralem Tomb Hunta, choc mnie osobiscie najbardziej podobaja sie bagna Port Hope. Moze dlatego ze tam przesiaduje od wyjscia z rooka
Co do podobienstwa do warhamera 40k. Zgadzam sie w 100% - po prostu kocham ten styl (za duze miecze, zbroje zbyt ciezkie zeby ktos mogl je uniesc, ksiegi w oldschoolowym stylu). Styl ktory uwielbiam to wh40k / swiat DoomTroopera / przegiety Warcraftowy styl / Duze roboty i cycate panienki, tego typu klimaty
I pomyslec ze wychowalem sie na Bolku I Lolku.

Dzieki, jeszcze raz za odpowiedz a teraz ide na browar, w koncu sobota wieczor - pozdrawiam Mancubus
Mancubus jest offline  
stary 08-10-2005, 22:51   #627
SoulflyRED
Użytkownik forum

SoulflyRED's Avatar

Lokacja: Right behind you

Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mancubus
Widze ze coraz wiecej b.dobrych prac przybywa na forum - gratuluje talentu i warsztatu.
Przez ten konkurs sie za bardzo rozkrecilem, ale to wina Tibi. Gdyby miala lepsza grafike nie ruszyla by tak mojej wyobrazni
Przez te poltora tygodnia zrobilem 4 scenki i teraz, nie moge sie zdecydowac ktora wyslac na konkurs.

1)http://mancubus.glogow.org/projects/...met_quest2.jpg
Ja (mag w bluerobie z mieczem dwurecznym, rzucajacy swiatlo po prawej stronie) wraz z kumplem Kalamatriusem (mag z halabarda po lewej) na crusader helmet quescie.
2)http://mancubus.glogow.org/projects/...tomb_hunt2.jpg
Tass z naszej gildi (Knight w Dark Armor + Crusader Helmet + Plate Legi + Medusa Shield ze Spike Swordem) wlasnie pokonal Bonebeasta w Tombach.
3)http://mancubus.glogow.org/projects/...da_swamps1.jpg
Lolik z naszej gildi (Knight Plate arm+steel helmet+2handed sword+plate legsy) przemierza noca bagna na polnoc od PH
4)http://mancubus.glogow.org/projects/...da_Island1.jpg
Kolejny gracz z naszej gildi Ryba zaraz po wyjsciu na maina (Palladyn - scale armor, legion helmet, dwarfen shield, carlin sword) poplynal na Folde.

Dzieki za commenty, mam nadzieje ze to pomoze mi w wyborze. Szkoda ze nie mozna wysylac animacji
Zapomnialbym, co do autentycznosci moj link jak powstawala pracka :
http://www.spinquad.com/forums/showt...1&page=1&pp=15

Wybierz którekolwiek ,np mi się wszystkie jednakowo podobają ^-^
SoulflyRED jest offline  
stary 08-10-2005, 23:37   #628
adrenalinas
Guest

Domyślny

co sądzicie o tym?
http://members.lycos.co.uk/adren1990/tibia.jpg

stary 09-10-2005, 03:48   #629
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Znam mancubusa z RL . Ziom rzucil prace rzeby się zająć grafiką 3D (bo to naprawde lubi) zawsze za***iscie szkicował. Wcześniej wykonał demko dla naszego klanu ( bo przez 4 lata gralismy w CS-a a od 7-8 miechow w tibie ;] ) Wie co mozna zrobic na kompie . Jego prace tworzone w 4 h innym zajely by kilka miechow(mogł co prawda dluzej je randerowac ale jedynie rozdziałka by byla lepsza). Moim zdaniem pod wzgledem prac w 3D jego są najlepsze (widziałem je od poczatku i modele ROX). Ale jak to mowią są gusta i gusciki wiec niech zwyciezy najlepszy.
Hail obsidia, hail rasid from shivera (u was anty rasism and PA so respect for that ) Hail all true rpg style players (i play in rpg 8 years ;])

Szkoda ze to nie jest konkurs na animacje bo tam by dopiero mogł sie popisać ;]
jak ktos chce link do demka z CS-a ;] to napisać do mnie a udostepnie ;]

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 09-10-2005 o 04:00.
pitt6ull jest offline  
stary 09-10-2005, 10:09   #630
misiek_on_lucera
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 09 2005

Imię: Misiekpols
Profesja: Knight
Świat: Lucera
Poziom: 22
Poziom mag.: 4
Domyślny

Skomentujcie mojš pracę:

http://img73.imageshack.us/my.php?image=tibia1zc.jpg

nie za bardzo znam sie na photoshopie i nie pokolorowalem, ale meczylem sie troszke. Rysowałem na wycieczce szkolnej - i pamientalem tylko jak dwarf wyglada Wiem ze nie wygram, ale chce wiedziec co sadzicie o tej pracy. Z gory wszystkim wielkie thx. Hail LUCERA !!
misiek_on_lucera jest offline  
stary 09-10-2005, 10:39   #631
bryndii
Użytkownik Forum

bryndii ma numer GG *******
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adrenalinas
hmm...wiec tak, kreska mnie nie zaciekawila, brak jej zroznicowania, brak takiej glebi ktora wlasnie mogles stworzyc za pomoca kreski i zroznicowania nacisku widoczny brak swiatlocienia co rowniez powoduje ze jest brak glebi, proporcje troshke siadly, perspektywicznie tez niezbyt dobrze,po za tym napis z leksha bardzo nie pasuje,a przyuwaz ze drzewa sa w jednej lini i to troshke śmishnie wyglada, ale sie nie przejmuj to tylko moj komentarz do pracy (ja tylko wyrazam swoje zdanie)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez misiek_on_lucera
Skomentujcie mojš pracę:

http://img73.imageshack.us/my.php?image=tibia1zc.jpg

nie za bardzo znam sie na photoshopie i nie pokolorowalem, ale meczylem sie troszke. Rysowałem na wycieczce szkolnej - i pamientalem tylko jak dwarf wyglada Wiem ze nie wygram, ale chce wiedziec co sadzicie o tej pracy. Z gory wszystkim wielkie thx. Hail LUCERA !![/url]
heh....wiec tak rysunek dobry, lecz brakuje tu mocniejshego cienia, zly kadr poniewaz uciales axe a to psuje efekt , troshke sie gubi, chodzi mi o to ze mogles zroznicowac poerwshy plan, drugi itp.

yours bryndii
bryndii jest offline  
stary 09-10-2005, 10:56   #632
shaya
Guest

Domyślny komentarz

Witam .
Proszę o komentarze dotyczące mojej pracy.
KONKURS

Pozdrawiam
shaya

stary 09-10-2005, 11:02   #633
Segnet
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 09 2005

Domyślny Komentarz

Fajne, fajne tyle, że (na moje oko) ma nie duzy związek z tibią.
Segnet jest offline  
stary 09-10-2005, 11:23   #634
Mic_12
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Zambrów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 56
Skille: 23 dist
Poziom mag.: 0+
Domyślny 2 pytanka

Co to znaczy że ze zwyciężcą skontaktują się przez PW ? Czy to ma znaczenie jeżeli moja postać nazywa się Obi-Wan Master ,a napisałem Obi-wan master ? Z góry dziękuję za odpowiedź na moje pytania.
Mic_12 jest offline  
stary 09-10-2005, 11:32   #635
Windy mimichal / inferna
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Libiąż

Profesja: Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 43
Skille: 79/58
Poziom mag.: 14
Domyślny

A jak podoba sie wam moja praca?
http://img123.imageshack.us/my.php?i...imichal4re.jpg
Tutaj rozdzielczosc pomniejsza dlatego najlepiej zapisas obrazek na dysk.

Ostatnio edytowany przez Windy mimichal / inferna - 09-10-2005 o 11:37.
Windy mimichal / inferna jest offline  
stary 09-10-2005, 12:01   #636
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

widze, że są na forum profesjonalisci, więc mam pytanie ... co sądzicie o mojej pracy? :>

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=397

z góry dziękuję za odpowiedź
zimne_piwo jest offline  
stary 09-10-2005, 12:10   #637
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Anders ma numer GG 5930030
Domyślny Prosze o komentarze...

Jeśli macie chwilkę to prosze o skomentowanie mojej pracy:
http://img357.imageshack.us/img357/6...znyowek2bb.jpg
Z góry wielkie dzięki...
Anders jest offline  
stary 09-10-2005, 12:12   #638
Luiz Fernandez Don Juan
Guest

Dumny odp.

Bardzo mi się podoba i życzę Ci 1 miejsca w konkursie !

stary 09-10-2005, 12:19   #639
Luiz Fernandez Don Juan
Guest

Oczko odp.

A oto link do mojej pracy ... mam nadzieje że się podoba Co o niej sądzicie ?? http://img306.imageshack.us/my.php?i...ibia8ys2sc.jpg
PS.Wszystkim życzę powodzenia

stary 09-10-2005, 12:34   #640
bryndii
Użytkownik Forum

bryndii ma numer GG *******
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shaya
Witam .
Proszę o komentarze dotyczące mojej pracy.
KONKURS

Pozdrawiam
shaya

oooo w koncu ktos sie postaral i dał DP, pracka przejrzysta, ladnie wykonana, tylko ze postac wydaje mi sie taka hmm...."bułkowata", chelm totalnie dziwny :/ w sumie zwiazek z tibia ma tylko to ze to jest knight , ale nie patrzac na to jest git
bryndii jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania