![]() |
#622 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() WSZYSTKO DLA PACC GRRRRRRRRRRR NOWE TERANY UBRANKA MONSTERY WSZYSTKO dla pacc a najbardziej nienawidze nobów co satja za toba rzucaja za siebie parcele ze go nie wypchniesz i mówi: "pay or never go"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Mnie wkurzają ludzie, którzy trzymają pod swoją ochroną noobów...
Zabijesz kogoś kto ci zabrał loot i musisz później płacić... ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhobar Stoneheart
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 41
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Osobiscie nie lubie kilku rzeczy:
1-PK-erów 2-Thiefy 3-Dluuuugiego skillowania dla knighta 4-Noobów którzy bronia sie h lvlami -.- 5-HAKERÓW (raz sie nabralem,drugi raz tego nie zrobie) 6-Dupków którzy wywalaja cie z expowiska wzywajac Br(swoich kumpli z hlvlami -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Mnie w tibii wkurza: 1. Gdy jest zajęty exp, a koleś odrazu do mnie wyskakuje z tekstem "leave or dead" -.- 2. Ludzie krzyczący "PLZ FREE ITEMS", albo "FREE ITEMS HERE!!!11!!", albo "DAJE D*PY ZA 5GP(oczywiście 5gp to tylko przykład)", albo "PAY OR DEAD" itp. 3. H-lvl, podniecające się swoim lvl i myślący, że wszystko im można. Chroniący noobów, którzy im płacą, lub są ich RL'ami. -.- 4. Że prawie wszystko co najlepsze jest dla PACC. 5. Że z update na update tibia staje się (niestety) coraz gorsza (Ale to tylko moje zdanie, nie musicie odrazu na mnie blugać, jeśli myślicie inaczej). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Pyrlandia
Imię: Mori Irild
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: :)
Poziom mag.: 21
|
![]() przykre jest to ze sa frajerzy ktorzy specjalnie blokuja bys padl po czym zgarniaja to co z ciebie wyleci pare dni temu bedac w kopalni ciagnalem za soba guarda i nagle zjawila sie jakas ciota ktora zaczela mnie blokowac co doprowadzilo do tego ze padlem
![]() takich to tylko wieszac za jajka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A wandy i rody to jak na mój gust są przegięte...coraz częściej widze 9 sorcerer'a idącego na ghostland (na zachód od carlin). Powinne być wprowadzone od 25 lvl'a najsłabszy a dalej co 8 lvl'i lepsze...bo dobija mnie kiedy widze jak 13 sorc pyka 18 knighta jak mu się tam podoba Ostatnio edytowany przez Ametystowec - 11-12-2006 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Skiluje sobie radosnie pod carlin.
![]() ale co to? NOOB!!! ![]() Wjdzie zabije ci głównego Slima i lipa ![]() Aż mi sie grac w Tibie odechciewa przez takich ludzi ![]() Nie wiem co im to daje..
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: CHEŁM
|
![]() A mnie najbardziej denerwują 2 rzeczy. Mianowicie to, że traci się tak wiele przy dedzie oraz to, że w Tibię gra tyle ludzi niedorozwiniętych i niedojrzałych, którzy w ogóle nie powinni korzystać z internetu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kiedyś gdy szukałem Gildii to minęło wiele czasu zanim znalazłem taką ze średnią wieku powyżej 16 lat. Oczywiście nie chce niczego uogólniać ale mnie najbardziej denerwują w wielkim skrócie "dzieci" - nie mają co robić tylko nabijają level(każdemu przyjemność daje co innego), najgorzej jest jak zaczynają udawać że coś znaczą na danym serwerze. Ja osobiście przed ludźmi z najwyższym levelem, skillami itp. nie czuję żadnego respektu gdyż level + skille to tylko czas włożony w ich zdobycie i nic więcej. Natomiast bardzo szanuje ludzi którzy szukają w Tibii czegoś nowego questy/ rare items, zakładają gildie poszukiwaczy. Jakby nie patrzeć Tibia to gra jak każda inna i musi się dostosowywać do potrzeb graczy i niestety z powodu niskiej średniej "wieku" moim zdaniem poziom troszkę opada np. Powstają nowe questy - wszystko wydaje się być fajne tylko dlaczego ich poziom trudności(w sensie logicznym) jest niziutki. Quest na taki przedmiot jak Boots of Waterwalking(możliwe błędy w pisowni) został znaleziony w przciągu 2-3 dni na test serwerze. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najbardziej wkurzaja mnie gildie.Np.ide sobie a tu patrze idzie jakas 8 i pk zabijam huja a zaraz jaki wysokolevelowiec pisze ze zabilem tego czy tamtego goscia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() Mnie wkurza to ze na mainlandzie mozna sie bic i jak typ ma jakies bohy czy cos i sie dowie jak pekowicz bo go zaraz dednie i bo jest blad ale nawet dobrze bo jak ktos ukradnie rzeczy to go mozna zabic mnie juz tak zabili i mi wypdaly to kazdego pyknelem zrobil sie rsa le to nic........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() no walsnie jakis 100 elite knight se idzie walnie xori i nie zyjesz a potem wolasz kolege i zabija go a potem jakis Ethernal Olivion mowi że go zabiles i raz z explo i znowu ded bo byl w gildi typ i to jest wada dla mnie w tibi albo jakis 5 latek se wchodzi na konto brata co ma np.50 lvl i 50 mlvl i pyka z exevo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Imię: Dragon partykus
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
|
![]() chyba wszystkich wkurzają nOOby wybijające potworki na expie, głupie nicki cos tam jeszcze, cos tam jeszcze, dzieci i inne
co do tego ostatniego to znam kilka osób poniżej 15 które umieją się zachować ale znam również takich co sie nie umieją zachować, np. mój kumpel miał 20 lvl bez eq bo runki robił ktos się lał i jeden powiedzial noob jak ten moj kumpel przechodzil a on taki odwazny zaczal krzyczec do tego goscia: "do mnie??" i oczywiscie go dedli bo dp blokowali(ci tez mnie wkurzają), albo np. dzis sobie skilluje moim knightem(dzis zaczalem) pozbieralem raty 5 ich bylo a tu ku%^$# podchodzi jakis 8 druid i mi je wybija mowie no kill a ten dalej a teraz nie zabije go bo bym go wogule nie trafial no i cały wkurzony bo bym mógł sobie troche przedszkołą wyskilowac z 5-6 lvl shieldingu ale trudno sie mowi pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie osobiście najbardziej wkurza nooby kture tylko stoją na respie i myślą że zaraz się poawi no i se poexpią a ty se wchodzisz i patrzysz że jakiś ped** stoi i se jaja robi z ciebie bo nie możesz zabic choćby buga na rooku no i jeszcze ci "panowie" kturzy myślą że są bogami i się wymądrzają no " że ja jestem pan spadaj stąd " albo ci kturzy ciągle bluzgają no i to wszystko
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Rookgaard xd
Imię: Igus Rookhearth
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ready to Fight
Świat: Morgana
Poziom: 15+
Skille: 18/20
|
![]() Mnie najbardziej denerwuje grafa- no i te nOObki co się kolegami stawiają
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
XDDD ty masz 7 lat? Ostatnio edytowany przez Knoland! - 19-12-2006 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Myśle, ze pewnie to co wiekszosc ludzi... NooBOSTWO innych, szpanowanie h-lvli, pokazy sily h-lvli na mniejszych lvlach (PA), kozaczenie noobow i jescze takie tam inne rzeczy... ;d
![]() |