![]() |
#6542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arkanium
Świat: Iridia
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
![]() Wiron daj psu bardzo duza kosc za dobrze wykonana robote wybil pol "bongo themu"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdruwki ziomy !
![]() |
#6543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: wlkp
Imię: D-A
Profesja: Royal Paladin
Gildia: bango them
Świat: iridja
Poziom: 40
Skille: 65
Poziom mag.: 11
|
![]() zwruccie uwage ze viron fragowal na tych low lvlach 40~ a nie np. na daksie wrellu czy sewie ... wiec czym tu sie chwalic ...
![]() ![]() pzdr dama pimol adam dax vrel metek nitz i VV ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Viron
moze my zabijamy w 20 100lvl, ale zawsze lapiemy go w trapa i potem dedaczymy. Teraz pomysl ilu debili 100+ jest na iridii, ktorzy dali sie zlapac w trapa? Juz nie mowiac o Tobie i Twoich kumplach z torcy, ktorych dedalismy teoretycznie na otwartej przestrzeni. Cos tu nie halo, pvp mastah, aje? edit: wpadne prawodpodobnie do Gliwic w polowie czerwca, przyjdz Viron to sie napijemy edit2: mam nadzieje ze Rybnik tez zahacze!! ![]()
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 29-05-2008 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() nie chce mi sie tego czytac, chce tylko powiedziec ze jakby mnie viron na daxie sfragowal to bym go zrookowal;\ a no i nie ciesz sie, ze wbijasz unjusty na 30 lewlach i wciskasz hotkeye sd/paralyze jak ktos jest w trapie, bo apokalipsa jest blizsza niz uwazasz.
A no i piszesz ze 100 na 1, a wczoraj was bylo 20, nas 10, z lvlami 3x wiekszymi od nas, JESTES PROOOO vikinga libeeraaa a a _/
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6546 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kurwa, na serio, nie ma nic bardziej jarajacego czlowieka niz upierdolenie jakiegos 100+ lewa na dachu w carlin w nascie osob, gdy cale piedolone carlin blokuje jedyna droge. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6547 |
Użytkownik Forum
|
![]() up ^^
jak chcesz sie wyzalic to pisz chetnie poslucham |
![]() |
![]() |
![]() |
#6548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
![]() Odezwal sie fagas co nie zostal wy**bany z saphiry
![]() ![]() ![]() ![]() podnieca sie ze jest w kool gildi,ma 0 pvp i dawal logi na openach,oh sorry na zadnym nie byles ![]() ![]() pozdro !!
![]() |
#6549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() olo to co dyskutujesz z takimi scierami. jedyne co porafia zrobic to usatwic sie 60 osobami na 1 po czym zabic ją (10-ciu padnie) i dumnie spiewac hymn polski ktorego polowa z was zapewne nie umie.
zrozumcie, ze gra - tibia - jest dla was ZA TRUDNA. zajajęcie sie wiec grami typu tetris jest tutaj niewatpliwie wskazane. wyzalic? to chyba raczej 'w poszukiwaniu za rozumem 99% forum'owiczów iridii' - syzyfowa praca
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() ja tam chcialem tylko powiedziec ze MURLAT wreszcie masz konto ;];];];]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6551 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6552 |
Użytkownik Forum
|
![]() koles kcesz ded?
@gruha teraz nie jest mozliwe ubicie kogos nawet w 5 osob, sorry
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6553 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6554 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6555 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: Rybnik
Imię: Doja'dus
Profesja: Druid
Gildia: Bongo Team<3
Poziom mag.: 50
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
ty za to umisz zabijac jak malo kto lawl 21:10:01 Viking (5516975) widziales rl nestaza foto? http://photos38.nasza-klasa.pl/dev82...0082412750.jpg 21:10:54 Viking (5516975) to ten leniwiec z epoki lodwocowej own3d
Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój, moim honorem zwycięstwo jest więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć. A kiedy mrok otuli świat, gdy cisza nastanie wśród zastygłych ciał, oddam hołd bogom za świętą ich moc, za siłę która pozwala mi trwać. http://www.grapheine.com/bombaytv/in...d8571c901fabd9 Ostatnio edytowany przez Pimol - 29-05-2008 o 21:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Olorion wypierdolil to Cie moze z domu ktos tak jak teraz Murat chce Nezia i uwierz ze predzej Kebaby zmienia server niz my.
"Pożyjemy Albo Nie" "Żołnierze nie umierają oni idą do piekieł żeby sie przegrupowac" "I Kiedy Stanie w ogniu dom uciekaj Bracie stąd bo Strzelają" Ostatnio edytowany przez Rzolniez - 29-05-2008 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6557 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~~~~ 20:44:42
http://img117.imageshack.us/my.php?i...eztytuuoq5.jpg ~~~~~~~ 20:44:45 nezs ~~~~~~~~ 20:44:46 neztas
![]() |
![]() |
![]() |
#6558 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
@Krejzi masz racje! nawet Godhammer kiedys pisal ze nigdy nie padl od Bongo! i co? ded :< @Olo! ja w gimnazjum mialem srednia 5,00 kurwa! a bylo to elitarne gimnazjum dwujezyczne ![]() ![]() ![]() pozdrawiam pimol, vikinga, nitza, VV, daxa, dame, murlata i innych nooobkow
![]() |
![]() |
#6559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Vincento Vampire
Profesja: Paladin
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
![]() hehe witam no wienc pozdruwki w pierwszej kolejnosci dla dzbanoln, Pimol Masterralph a takrze Abdulwisimulacha natomiast nie ma pozdruwki dla blefaw ktury wogole nie umie byc powazny wienc doradzam mu rzeby dalej udawal kretyna bo to ma we krwi bardziej niz ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz 100% powaga, to prawdziwe zdjęcie Neztasa? Wasz szczerze, Shane ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |