![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
Świat: Silvera
|
![]() Powtórze moje pytanie:
Wie ktoś na którym świecie gra najwiecej Gmów albo najeczesciej sie loguja ![]() ![]() ![]() ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() rekin zostal SPRZEDANY
![]() Z nikim nie będę sie żegnać, mamy gg, forum, nadal będę logować się. c ya ![]()
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() I co że sharują? Nawet gdyby nie sharowali to i takby więcej expa bili/biją niż ty. ahh ta zazdrość ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 75+
|
![]() @up
Co z tego ze sharują? Proste... to nie zgodne z prawami tibii Delete konta i NARKA ![]() ![]()
11:45 Sano Dexswin [9]: szukam gildi nie poto zebyscie mnie bronili ale zeby hodzic na potwory i razem expic sam sie umiem bronic xd A i nielibie jak ktos bije moich kumpli wtedy to ja wchodze do akcji ![]() ![]() 14:41 Fajble Odeuer [14]: szukam kogos kto mi pokarze gdzie som mumie w okolicach venory 12:50 Dark Hifi [17]: i have 5 Sudden death -.- 14:49 Hell'Frycek [49]: english please... 14:50 Felpyss [71]: na tua cav da um maker meu |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Druid Poloni
Profesja: Elder Druid
Gildia: On The Edge
Poziom: 49
Poziom mag.: 47
|
![]() @ 2 up
BUahaha wez mnie nie rozsmieszaj bo w mojej wypowiedzi nie bylo ani troche zazdrosci-.- i dalej twierdze ze to nooby i ze nie maja pvp-.- Przykladem moze byc ostatni atak plagena na Dawergo~ ktory mial pz'ta a i tak zdolal uciec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Cytuj:
No więc Gmowie rzadko logują jako GM Char , tylko jako własny char ... A jak się zalogują to tylko dla własnych korzyści ; S Przytoczę koment Xadama : "To report rule violations press CTRL-R. Do NOT message me in private, those messages are most likely to be ignored. Please don't message my friends or relatives with GM matters." A te raporty ... Ofc olewają , więc sądzę że zbanowanie ftp graniczy z cudem ![]() Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 20-08-2007 o 09:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() I co z tego, że nie mają super PvP, ale mają o wiele większe lvle, są w jednej gildii i jeśli jest wojna, albo raczej była z FfU, to FfU mogło ubijać ich w pojedynczych akcjach. Jak było open battle i nawet jak będzie to FTP zawsze wygra bo taka gildia z takimi lvlami zmiata ich jak mrówki. Widzieliście zresztą jak padł Duff. On jeden sam 160 lvl gów..mógł zrobić blocząc przejście. A oni i tak przeszli po nim jak po maśle...musimy się pogodzić, że na razie nie mamy szans z nimi i nie wiem czy kiedyś będziemy mieli.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @Shinhoshu
hahaha wiesz na czym to pvp polega? zaraz po update jak tylko nowe ng wyszlo jak z pipao o moim locie gadalem zapytal czy nie kupie mu ng za forse w tibii bo on nie moze, to jest pvp? ng i atack combo? jak tak to nie mamy o czym gadac, jak mnie ubili lali mnie w 5 czy 6 osob, z tego 1 140+ 2 100+ -.- @co do tego ze duffa ubili wiesz obejrzyj sobie tamten film i policz jakie oni combo mieli to nawet bez bota by padl @down bo to nie do ciebie
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 20-08-2007 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie wiem o co ci chodzi ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() @Up
Wiesz... Jemu chodzi o to ze jak na*******ali sd po 400+ to trudno bylo nie pasc Proste chyba ![]() Zwlaszcza jak nie leczyli go z tylu tylko s*******ali ; S |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() Moze i nie maja rox pvp, ale po co im na takim lvlu? jak z takim lvlem moga robic co chca do tego sa zgrani i jest ich duzo i to im wystarcza zeby panowac na tym servie.
Nas jest malo kazdy sie boi o swojego chara mamy niskie lvle i nie mamy pvp dlatego nie mamy z nimi szans i nie jestesmy ani troche zgrani to jest nasza slabosc i wogole slabosc polakow. Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 20-08-2007 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Poziom: 75+
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
11:45 Sano Dexswin [9]: szukam gildi nie poto zebyscie mnie bronili ale zeby hodzic na potwory i razem expic sam sie umiem bronic xd A i nielibie jak ktos bije moich kumpli wtedy to ja wchodze do akcji ![]() ![]() 14:41 Fajble Odeuer [14]: szukam kogos kto mi pokarze gdzie som mumie w okolicach venory 12:50 Dark Hifi [17]: i have 5 Sudden death -.- 14:49 Hell'Frycek [49]: english please... 14:50 Felpyss [71]: na tua cav da um maker meu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedyna szansa na przetrwanie na tym servie to znalesc sobie very good pro wejsc do ftp academy lub ftp i spokojnie grac
![]() Mozemy tez czekac na new serv pvp tam sie wbic cala ekipa polakow z silvery no i z innych servow zrobic wspolna gildie zaczac ostro pgowac i rzadzic na new servie ![]() Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 20-08-2007 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
fajnie by bylo jakby new sery wyszly w tym tygodniu, byloby jeszcze 2 tyg wakacji mozna by przypgowac ;d
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byloby super , ale to raczej malo prawdopodobne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
|
![]() grac zawsze mozna ale nie duzo bo sql a w tym roku testy mam wiec trza kuc ;d
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak new servy pvp wyjdą w roku szkolnym to mam ich w dup** bo nie mam zamiaru tracić kolejne wakacje na robienie od nowa postaci, chyba, że będę miał swojego kompa i neta ^.-.
Edit: Potus, co do tych GM'ów to Amera, Nova, Antica, Calmera, Secura.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 20-08-2007 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() @Shin~
Ftp maja pvp? ![]() Obejrzyj sobie kilka filmikow shortysa a pozniej to powtorz.. xD Nie mowie ze ja mam dobre pvp czy cos w tym rodzaju ale br(czyt ktos kto nie ma pvp) z kims kto ma pvp nie ma szans.. najlepszym dowodem na to jest shortys ktory ma good pvp i go ganialo 15+ ftp a on mial do tego pz na 10~ minut i nie dosc ze bez problemu przed nimi uciekal to jeszcze ich bil i do tego przezyl.. i tak nie raz bylo.. i oni maja pvp? Btw... Nie sztuka jest ubic lvl 60 majac lvl 140 a widziales jakie byly fragi na tej wojnie? 100~ lvle padaly od 40~ i to tych 40 lvli nie bylo wiecej niz 8~ -.- Br to poprostu nooby i tyle ;] A to ze maja takie lvle to tylko dlatego ze uzywaja bootow i sharuja.. malo jest takich osob co na bocie wbijaja 100 lvle na silverze? co za problem zostawic na caly dzien postac czy noc i tak codziennie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() @kacperka
To idz ustaw se tego bota.. ;o A do tego że maja pvp to nadal myśle ze maja, oglądalem prawie wszystkie filmiki shortysa, i widzialem ta akcje w ank, ale gdyby neylee mu nie pomógl to by nie spierdolil... teraz w sumie to nie ma pvp co to jest trzymac hotkeya na uhu i sdku i klikac tylko atak myszką i wciskac te jebane hotkeye ale i tak ftp to nie nooby, botuja i dobrze robią, a wy to nawet sracie sie bota ustawić a jak ustawicie to caly czas przed monitorem i tylko sie sracie ze padniecie, a oni to za gre uważaja i se stawiaja bota kiedy chcą i jak chcą i nie sraja sie ze ich gm zbanuje albo ktos ujebie... @ktos tam Widziałem jak duff padł, no i co z tego że w tyle osób? ffu samo sie w to wladowało i ich błąd i z tej sytuacji można wyniknąć że ffu wiekszy noob od ftp ;] Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 20-08-2007 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Bota bym mogl ustawic ale dla mnie to nie o to w tej grze chodzi ;S raczej wole miec satysfakcje z mojego lvla.. to nie problem byloby zrobic nawet new chara i wlaczac zeby ciagle gdzies tam expil.. ale nie masz pozniej satysfakcji ze to ty ten lvl zrobiles..
a co do pvp brow.. no tak.. gdyby mu neylee nie pomogl to by go zabili.. no to znaczy ze ze 15 hlvli nie moze zabic 1 40 lvla gdy przyjdzie drugi i mu pomoze o.O Jakby br mieli dobre pvp to taki shortys padalby jeszcze przed tym jakby kogos zabil.. Edit: Co do tego open battle to faktycznie byla nooberska akcja i to byl tylko glupi pomysl Kilalli.. ja od poczatku mowilem ze to glupota tymbardziej ze bylo ich duzo wiecej od nas online.. dlatego wlasnie tam nie poszedlem... a co do tej odwagi to moze i masz racje... Ja na 140~ lvlu balbym sie ustawiac na boota tymardziej takiego co na kazdy msg odpowiada "sorry man i can't talk now" nom ale w sumie jak oni tak wbijali od 1 lvla to moze to i mniejsza strata dla nich.. tymbardziej ze bija to w tyle osob ze jak bedzie deleted to za 2 miechy znowu bedzie 100+... Ale smieszy mnie to ze niby FFU wiekszy noob od FTP bo jak patrze na lvle i na fragi to nie wiem jak to sie stalo ze byl remis ![]() Ostatnio edytowany przez Kacperka - 20-08-2007 o 22:17. |
![]() |
![]() |