|
|
#641 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
|
Ale 70 - sie nie liczy :<
|
|
|
|
|
|
#644 |
|
Użytkownik Forum
|
Dodam jutro fragi, bo idę spać.
Btw. 40:10 to już chyba ostatni dzwonek dla ttt |
|
|
|
|
|
#645 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
|
Jeszcze to:
[CHAR]Elprimito[/CHAR] Jun 25 2007, 00:24:35 CEST Killed at Level 107 by [CHAR]Dalacin Crawler[/CHAR] |
|
|
|
|
|
#646 |
|
Guest
|
Wiecie co wam powiem... trzeba usunąc ten temat bo robi sie juz bez sensu wogle, gdy czytam te posty od TTT to az smiac mi sie chce..
jakie oni bzdury wypisuja... |
|
|
|
#647 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
no dobra 8 :> nie w formie byłem xD
|
|
|
#648 |
|
Użytkownik forum
|
Spokojnie, nie ma się co ekscytować to dopiero początek
Jeszcze wszystko może się wydarzyć ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#649 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
|
poczatek konca chyba
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
|
|
|
|
#650 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
@Notop
Wygraliście bitwę ale nie wojnę (na dzień dzisiejszy). Póki TTT ma wolę walki to musicie być ostrożni, prawda ? . Fortuna kołem się toczy. |
|
|
|
|
|
#651 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
|
W tym sęk że Lindlay , Arcash i Tiuso ciągle siedzą w domku lindlaya i z niego nie wychodzą. Niby takie słowa że "dni dpft są już policzone" a TTT to same dupy , 40:10 w fragach , na open battle TTT nie może sobie z dpft poradzić więc o jakiej wojnie my tu muwimy? chyba dpft miażdzy zapowiedzi arcymocnych TTT od których co chwile ktoś odchodzi.
PS. PO WOJNIE ARCASH , TIUSO , LINDLAY I LESZCZU MAJA HUNTA 4 EVER bo FOSFIK juz ma od wojny z Beach.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Użytkownik forum
|
Chciałem przytoczyć pewien tekst : "ta i 7k robi mass invita -.- , moze im to cos da ale watpie , raczej bedzie wiekszy chaos niz teraz jest u nich. ale to ich sprawa" to słowa MEDIVHA jescze z wojny z 7k hahah i kto to mówi hahha "-.-" << jaki zły a wy co robicie niedość ze gidlie dupolizy do was doszły to jescze wy zrekrtowaliście noobów do was Thouri i spółka :S jestescie żałośni skoro jestescie takie kozaki np. Xefuron bo pękli hahha ale żal to wyskoczcie z nimi solo DPFT vs TTT bez dupolizów i zobaczymy co sie stanie a nie podniecacie cie FRAGAMI :S jak was bylo z 3 razy wiecej mówie o gildiach dupolizach :S jesteście żałośni w sumie ciesze sie że już nie gram na Arcani i czekam na nowy WORLD bo z wami to żenada grać na tym samym servie :S BB NOOBS DPFT SUX
|
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nie widze zadnej pouczajacej, lub preciwstawnej riposty z Twojej strony w stosunku do mojej odpowiedzi ... Skad w ogole masz takie informacje, ze sie nie wyplaca ? Moze masz jakiegos vice leadra w dpft or smth ? |
|
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Idz na nowy serwer, moze przebijesz sie poza 30 lvl. |
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
Użytkownik forum
|
Pajac :S
bo co prawde mówie jesteś żałosny i powiedz sobie to szczerze :S noobie taka prawda przynajmniej ja swój lvl wbilem uczciwie a nie tak jak ty zmieniałes liste na Hydry :S NOOB NOOB NOOB Damoon GZ MAN zostaw tych ****i samych bez ciebie odrazu im kopara opadnie ;S bo sami nic nie potrafią zrobic cioty tylko DUPOLIZY im pomgają :S |
|
|
|
|
|
#657 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
a ty tutaj sie wcale nie pucujesz do TTT caly czas "wyzywajac tyh fszystkih zuyh i wogule" co to pomagaja DPFT
|
|
|
|
|
|
#658 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
@Kendran
Wiesz co to jest interpunkcja? Kazda inna gildia mogla dolaczyc do TTT, nie moja wina, ze nie maja poparcia na serwie. |
|
|
|
|
|
#659 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: pod schodami
|
@Kendran
Żal mi ciebie szczerze mówiąc. "Dupolizy" pomagają DPFT bo nie chcą aby TTT rządziło servem bo by z każdego paymenta ściągali, aby ponieść straty z powodu war. Każdy kto bierze udział w war ma swój własny interes. Jeśli jesteś niezadowolony z rządów dpft i chcesz pomóc TTT to dołącz do nich, nikt ci nie zabrania... Btw. można wiedzieć jaki lvl miałeś na tym servie ? <pytam z ciekawości> A to co wyżej napisałem to jest jedynie indywidualne MOJE zdanie. Ostatnio edytowany przez Pumba - 25-06-2007 o 17:36. |
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
Cytuj:
![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
|
|
|