![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() @UP
Ta masz racje mi tez update sie podoba chciasz tymczasowo nie gram ale mam zamiar isc an new... Mmm...tylko wydaje mi sie ze teraz nikt nie bedzie tam gral sorkiem i drutem bo nooby mysla ze te gwazdki z palka beda mili odrazu i benda za darmo i będą z nimi expic...a z knightem ze odrazu pójdą na demony i im nie bedzą uhy zchodziły... |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Gwarantuje ci ,że kina niewalnie comba większego aniżeli mag na tym samym lvl-u ... niewalnie nawet zbliżonego hitpointsami. Po za tym ,updatem zajmują sie ludzie którzy wiedzą o Tibii 100% razy więcej niż ty będziesz wiedział kiedykolwiek. I jeszcze raz powtarzam ,że na Test Serwerze można zaobserwować pierwsze zmiany co do wyrównywania profesji ,więc jeszcze trochę musimy poczekać z oceną czy update będzie dobry czy nie. Ale i tak pewnie wyjdzie na to ,że większość graczy będzie zadowolona. |
|
![]() |
![]() |
#643 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Rybnik
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
gram w tibie od czasow 7.4 wtedy bardzo ciezko gralo sie postaciami magicznymi...nie bylo rozdzek a runki trzebabylo robic samemu... postacie magiczne z zalozenia mialy byc trudne w prowadzeniu... w tym update ulepszyli was tak ze kazdy kto kupuje pacca to na magiczna.... niedosc ma regularne hity z visa to jeszcze ma rozdzke... a knight? zanim zada takie obrazenia ile czasu musi poswiecic na skillowanie (plus to ze czasem bedzie chmurka) co do druidow...wszyscy lamentujecie ze zabieraja wam-DRUIDOM ale przecierz druid kocha nature nie jest agresywny on kocha pomagac ludziom a sorc to jest agresywna prof i ma czary ofensywne a ty kolego nie zapominaj ze sorc tez ma mega combo...walnie UE+SD manasuje sie i kolejne UE... wiec co tu jest niesprawiedliwe? wszyscy lamentuja bo juz nie bedzie tak latwo co ? wreszcie ktos doceni cale dnie spedzone na skillowaniu |
|
![]() |
![]() |
#644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() |
#645 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Rzygoslav
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Angels
Świat: Trimera
Poziom: 127
Skille: 19/27
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
1.Ty sie powinieneś dobrze zastanowić , porównaj sobie ilośc życia knightów i magów... Jak wyrównują zadawanie obrażen to niech życie też wyrównają bo tak to bez sensu. 2. 10 ek i 200 ek może i zadawał takie same obrażenia z broni ale 200 ek miał duzo wiecej życia , bardzo dobre exori oraz dobre obrażenia z run. Pomyśl co bedzie teraz jak Ci wpadnie 200 ek , bedzie mógł zabić jakiegos 80 ms/ed z łatwością. Magowie bedą bez szans na pvp jak bedą combo dostawać po 500. 3. Zastanowiłem się i dalej nie zmieniłem zdania. Dalej uważam , że bedzie to najgorszy update |
|
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Już wczoraj w szkole zdążyłem się dowiedzieć o TS dla tutorków
![]() ![]() ![]() Ah...nie wiem czy ktos zauwazyl, ale teraz bedzie sie robilo 10 power boltow naraz (moze juz tak wczesniej bylo, ale mi sie nie wydaje ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() a 200 ms nie moze zabic 80 ek ?
![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nie będe komentował Twojej pisowni bo to nic nie pomoże. Od razu przejde do rzeczy. Może druid "kocha nature" ale z tego co napisałeś wynika , że druid nie powinien w ogole bić. Sorc ma mega combo? Nie wiem czy wiesz ale jest taka rzecz która nie pozwala uderzyć 2 czarów na raz. Manasuje sie i kolejne UE? Pokaż mi jak to zrobić gdy np. Cie biją 3 osoby. Widać , że nigdy nie grałeś postacią magiczną z wysokim poziomem doświadczenia. |
|
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() pamietajcie ze ten hit za 800~~ w demca zdarza sie raz na 20-30 hitów prawda?? .. pozatym takie ammo ma zastapic sd czyli mozna sie domyslec ze bedzie dostepne z silnych potworów lub tez za cene zblizoną do sd runek .. wiec nie wiem czemu taka panika na tym forum skoro moze okazac sie ze taki palek wyda 0.5 k na gwiazdke poczym trafi z niej za 50 ;]....
|
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
|
![]() Atak gwiazdek juz zmniejszyli o 1/3
|
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() teraz tak ale na tescie nie ma bata ;>
#652 |
Zbanowany
|
![]() Teraz może ale nie zawsze. Zależy kto gra tym knightem. 200 ED tak łatwo juz nie zabije tego knighta chyba , że ktos nie umie sie uhać. Sorc ma to ułatwienie , że ma UE i może zaskoczyć knighta. Po update 200 ed raczej nie bedzie mógł zabić 80 ek jak zmniejszą obrażenia np. z SD...
|
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to zmiana
![]() zreszta po co wy placzecie. EK i palki juz maja o 15% zmiejszony atak a atak sorcow z sd jest delikatnie podniesiony trzeba pocezkac a nie wy placzecie ze bedize sie zle gralos orcem. Ladna pogoda na dworzu wakacje ida mozna cos innego robic a nie grac w tibie. |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() |
#656 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Poprostu mozesz przestac grac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() ja uważam że sorkowi i drutowi powinni obniżyć dmg max 30%... bo 50% to trochę za dużo,
co do ulepszenia knightów to bardzo dobry pomysł, bo lamy z nich było przeokropne ![]() a co do niektórych wypowiedzi że np. sorc powinien dostawac wiecej hp... punkty za lvl: sorc: 5hp + 30mana + 15cap = 50 knight: 15hp + 5mana + 20cap = 40 sorc dostaje 10 ptk więcej niż knight wiec zamknijcie mordy że sorką trzeba dodać hp bo wcale tak nie jest ! ogólnie powinni zmniejszyć dostawana manę do 20 ! /EDIT lepiej módlcie się żeby nie odjęli tych ptk od many bo tak pyskujecie że na miejscu CripSoft specjalnie bym odjął... Ostatnio edytowany przez Saints - 16-06-2007 o 12:24. |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Rybnik
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 80 MS kontra 200 EK
no bez jaj...przed update jak bylo? 80 MS kontra 80EK byl bez szans...jedno UE i lezy... pamietaj o tym ze czarodzieje maja tez mane ktora moga zuzywac zamiast zycia maja MF ktorych moga uzywac do "leczenia sie mana" wiec co tu jest niesprawiedliwe? to ze teraz czarodziej jest najlepsza prof i nikt jej nieda rady? bo od 15 lvl lata z visem i expi 3 razy szybciej niz knight na tym lvl ktory najpierw musi poswiecic mase czasu na skillowanie teraz bedzie przynajmniej rowno bo czarodzieje beda musieli skiloowac Mlvl co jest bardzo dobry posunieciem pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#660 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Cytuj: