![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak. <znaczki>
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Grue
No i healing power i dmg power zamienili na jedno - spellpower, ale o tym juz chyba wiesz ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Ja instaluje patcha 2.3.3 i waiting for files to close..
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sprawę mam. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jak to jest z priestami na rajdach? Czy to prawda, że gildie nie biorą shadow na rajdy, tylko holy?
Widzę dużo 80-tek na shadow, dużo ludzi też mówi mi, że priest na rajdach - heal only. Jak to z tym jest? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Shadow - Areny.
Holy - raidy. Disc - Areny i raidy. No nie dziwie się, że na raidy biorą priesta jako heala bo generalnie do tego on służy. A po co brać sp dps jak można wziąć mage'a albo wrl którzy zrobią większy dps. 80 wbity wczoraj :> Teraz tylko farmić honor i czekać na arenki :> http://eu.wowarmory.com/character-sh...on&n=Belzarius @down: No wiesz, tak samo jest z warrem - tylko tank, nigdy nie widziałem warra dpsa... Pewne klasy od samego początku są skazane na określoną rolę w zespole... Ale możesz próbować jako dps może ci się uda ![]() Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-12-2008 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyli jak nie chcę healować, a chcę chodzić na raidy, mogę odłożyć priesta i zakładać nową postać, ta? ><
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wystarczy ,że uzbierasz set pod heal zamienisz talenty do drzewka z holy i lecisz na raidy
![]() ale jeśli chcesz tak bradzo bardzo nie być helerem i chodzić na raidy to załóż inna postać bo nigdzie indziej niż na areny Ciebie nie wezmą w Shadow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwne. War jest bardzo dobrym dpsem, a spriest daje spore buffy dla raidu. Ale imo raidy = no life. Mimo, ze trwaja znacznie krocej niz w tbc. pvp _/
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak w skrócie: nie prawda
![]() http://wowwebstats.com/k13jibmthjsy5?s=108968-136675 (z premedytacją anonimowy wws, nie chce tu robić reklamy gildi) Kill Malygosa, 4k dps shadow priesta, jeśli ktoś uważa, że nie warto brać shadow priesta na rajd to myli się i to bardzo. W healu też prieści u samej góry, ale duży wpływ na to ma specyfika tej walki, duży aoe dmg w rajd, w fazach vortex praktycznie tylko prieści są w stanie skutecznie leczyć.
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 15-12-2008 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 15-12-2008 o 14:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chyba jednak rzeczywiście raidować będę holy, do dmg deala założę np. maga.
Dzięki wszystkim ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwne, blizz zablokowal mi mozliwosc oplacania konta karta. Ktos wie dlaczego? Powiem ze konto oplacalem wlasna karta Visa i 2 rl kumplom ( co podobno i tak nie ma znaczenia) Na stronie wowa dokopalem sie informacji, ze jak probuje sie 3 razy zmienic forme platnosci bezskutecznie, bo blokuja oplacanie konta na 24h. Problem w tym ze nic nie zmienialem na koncie, karta jest wazna jeszcze 3 lata oraz mam wystarczajace srodki na karcie na oplacenie konta.
Edit: Dzwonie do nich przez skype i czekam na polaczenie ![]() Edit: no tak, jak mialem "haka" przez kumpla, to wtedy blizz automatycznie blokuje karte platnicza. Teraz jest odblokowana( czy tam forma platnosci) i moge normalnie placic ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 15-12-2008 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2008
|
![]() Mówię Ci, bez spiritu nie ujedziesz niezależnie od tego czy masz 8k many czy 10k. Im więcej spiritu, tym większe mp5, im większe mp5, tym większa regeneracja many podczas castowania, co SP robi prawie cały czas. A intelectu nie jest "o wiele" więcej, tylko trochę. A dokładniej o 1/3. Oczywiście też racja, że dużo intelectu zawsze powinno się mieć. Mimo to, jak to ktoś kiedyś ujął "Spirit is your mana pool" (co akurat tyczyło się leczącego priesta, ale dam sobie alta skasować, że tyczy się też shadowpriestów! xD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nie zauważyłeś, że kopiuje każdy post?
![]() |
#657 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Gadałem ze sporą ilością SPriestów.
Spirit sux. Lepiej stackować inne rzeczy, spirit sam się napatoczy w odpowiedniej ilości. Unikać gdy możliwe.
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() L.O.L.
Podsunę wam kilka faktów na temat Shadow Priesta w WotLK'u: 1. Jego healing + mana, który odnawia z dpsu został zmniejszony, za to jego DPS został zwiększony. 2. Teraz jego głównymi atrybutami są critical strike rating i spell power - Czemu? Teraz mind flay crituje, to jest raz, a tyle ile mamy crit chance, tyle zwiększony jest dmg z naszych dotów, to jest dwa. 3. SPriest SSIE, ale nie w PVE tylko w PVP. W PVP większość klas sobie z nim poradzi, a przynajmniej teraz kiedy nie ma porządnego resi gearu, bo jestem pewien, że będą trochę lepsi. W PVE jest wręcz wyśmienity porównując do TBC, nie wiem już ile razy słyszałem, że shadow priest był top tu, top tam itp. Prawda jest taka, że shadow prieści zyskali na dpsie, i już nie są takimi popychadłami, jednak bardzo polegają na gearze, więc cudów nie będzie w shit itemach. 4. O spirit nie trzeba się aż tak bardzo martwić, bo w końcu priest teraz ma +spirit z mind blastów, ma skrócony cd na shadowfiendzie i ma też dispersion, trzy silne zdolności, które zapewnią nam manę na całą walkę. A co do _WrD_, to tamten post jest stary i bardziej tyczył się SP w TBC. Ostatnio edytowany przez Vrael - 16-12-2008 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Łaaaa jutro lece po wotlk!
![]() ![]() A tu takie cos na poprawe humoru: http://pl.youtube.com/watch?v=u-jHeP...e=channel_page xD ![]() Bojówka Lecha Poznań sie chowa xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() W chuj trudne te heroici w NR...
A PvP cóż... na mojej grupie ally grzmoci teraz, więc nie wiem jak można uzbierać geara dobrego... Ah no i lack of tanks and healers czyli Gz Blizz, rób więcej klas dps ![]() |
![]() |
![]() |