![]() |
#641 |
Guest
|
![]() 1. Mnie troche wkurza, kiedy hunce se gs-y na GS-HILL na Darashii - metoda up/down, otwarte okno batlle i runy hmm. Wejść na górkę z gs-em można tylko na ułamek sekundy w celu oddania strzalu z hmm, a jak wiadomo gs summonuje poison spidery i przez to często "nawiną się pod lufe" i mamy stracone strzały - nie ma czasu na wybór celu w battle - często jak się wejdzie, to poison spider jest pierwszy na liście battle i się go zbija.
Ad.1 W trakcie owych huntów na GS HILL czasem zdarza sie, że podbiega jakiś high-lvl sorc i zabija solo na mana shieldzie owego gsa za jednym razem, pomimo próśb leave plz, mine plz , the last one and i leave - ignorują to i szybko zbijają GSa. To właśnie postacie około20-40 lvl powinny mieć pierwszeństwo do GSa bo taki 100lvl sorc to wchodzi na m-shieldzie i szybko bez problemów zbija i jak na jego lvl to exp jest marny a taki 30 lvl to juz jest coś. Może myśle źle ale takie moje zdanie. 2. Kiedy chce się coś kupić, sprzedawca podaje miasto do którego mam sie udać a po przybyciu ignoruje mnie albo mówi sry no sell lub coś podobnego. Nie chodzi o przypadek kiedy sprzedał komuś innemu, tylko kiedy ewidentnie podpuszcza aby ktoś daremnie travelował. 3. Oczywiście noobostwo! Ostatnio edytowany przez Golion Xara - 21-12-2006 o 17:08. |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Guest
|
![]() Nooby i PA, tzn. niewyżyte dzieciaki - maniaki marnujace sobie czas przed tibia.
|
![]() |
![]() |
#644 |
Guest
|
![]() Mnie nooby , z tekstami "leave or die" , "i have 2 char and i am is gm" , "mine" ........etc. Nooby pk'ujące np 8 lvl i z wanda po 3 wchodzi =/ ......
|
![]() |
![]() |
#645 |
Guest
|
![]() 1. Kicków, lagów, freezów itd.
2. PK. 3. PA. 4. Kolejki. 5. Teksty typu: PL? BR? OI itd. 6. Nieznajomość angielskiego niektórych graczy (może większości, nie jestem pewien). 7. Zbyt silnych potworów (np. pająki w drodze do mrocznej katedry). 8. Noobów. 9. GMów. 10. High lvli. 11. Facetów podszywających się za dziewczyny. 12. Żebraków tibijskich. Dlaczego? 1-4. Na pewno wiecie. 5. Jak widzę, gdy ktoś, kogo pierwszy raz widzę, pisze do mnie "hi", "oi", to to mnie bardzo wkurza (a wy mówicie, do kogoś, kogo nie znacie "cześć"?). 6. Przykłady: no have <- powinno być "no, i haven't". 7-8. Wiecie, czemu. 9. Oni bardziej się lenią, aniżeli pracują (może to i dobrze, przynajmniej nooby ich nie blokują). 10. Dlatego, że wg mnie są niemili, wielu z nich to głupi PA (ostatnio natrafiłem na takich debilów), inni jeszcze gorsi PK, co mordują na dzień dobry, mają wszystko w d**** i ciągle się o nich mówi. -.- 11. Za czasów, kiedy grałem starą postacią, natrafiłem na takiego faceta-dziewczynę (w Tibii dziewczyna). Nie wiedziałem najpierw, że to facet, lecz gdy zajrzałem na tibia.com, to patrzę, a tu pisze męskie imię. 12. Nie mówię o graczach w ubraniu żebraka, ale o osobach, które trują cię pytaniami "plx 5 gp", "dasz cos", "zostaniemy kumplami" itd. Nawet jeśli jakiś h-lvl będzie prosił mnie o kasę, to mu nie dam. ![]() Ostatnio edytowany przez Voit - 24-12-2006 o 22:00. Powód: Jeden punkt. |
![]() |
![]() |
#646 |
Guest
|
![]() Wkurzają mnie do bólu ludzie:
1.Robiący PA(będe nazywał ich noobami do końca moich dni ![]() 2.Kradnący loota, wyzywając bez powodu. 3.Ludzie wiecznie zawracający głowę.. |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Świat: Harmonia
|
![]() Rzeczy, które najbardziej mnie wkurzają w Tibii:
~ Kolejki ("Too many players online!") ~ Idioci, szczególnie ci polscy ("twoja stara to...", "dedne cie [?!]") ~ Dyslektycy, dysortograficy, dysgraficy itd. itp. ("muj potwur") ~ PK (szczególnie ci, którzy zabijają za nic [z nudów, dla zabawy, z czystej złośliwości]) ~ Żebracy ("free itens plx!") ~ Złodzieje ~ Kaleczenie języka angielskiego |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() Thiefy, Kicki i ludzie którzy używają zwrtou "chcesz dednąć"- nie cierpie tego, ja zawsze mówie "PADASZ KUR~"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik forum
|
![]() Najbardziej denarwują mnie nooby...!
np. Idziesz se z lootbagiem i tu jeb wychodzi ci 8 lvl i zaczyna ci zabierac tego lootbaga..;/.Albo siedzisz w depo i podchodzi do ciebiał lamus i gada tylko DAJ COś.... Nie nawidze tego!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Z Gaju Druidów
Stan: Początkujący
Imię: Lord Sadzy
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 17
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Mnie najbardzej wkurzają kolejki,nOOby,thiefy i lagi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Guest
|
![]() mnie wkurzają thiefy, i pekery na 10 lvlu! stanie taki przy tobie i napierdziela bez skutku.
I LAGI |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() 1.Mnie wkurzają NOOBY które zabijają potwota kiedy go leje -.-
2. KOLEJKI 3. Soul !! 4. Ludzie którzy muwią że ich wójek pracuje w Cipsofcie i jest GM`em i ma golden helmet -.-
![]() |
#655 |
Użytkownik forum
|
![]() Mnie irytują "4. Ludzie którzy muwią ..."
Tak sobie od dawien dawna czytam ten temacik i nie mogę wyjść z podziwu. 66! stron pełnych uwag co do złych rzeczy w Tibii :-) więc po co gracie? Jest tyle innych fajnych gier on-line. Ja z Tibią zerwałem dawno temu z powodu średniej wieku graczy. To tyle - z niecierpliwością oczekuję następnych postów :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Gniezno
Stan: Początkujący
Imię: Polnocny Bialy Wilk
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 16
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Mnie wnerwiaja Brazylijczycy (jak zwykle tak jak w kazdej grze np w MU lub w EL ) n00by ktore nieznaja ceny przedmiotow i wymsmiewaja sie z twoje oferty , "penery" z wyzszymi lvl wysmiewajacy twoj nick dzis wlasnie takiego spotkalem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Gorzuw wlkp
Imię: moraz dialsca
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie mam jeszcze
Świat: refugia
Poziom: 22
Skille: 19/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() mnie najbardziej wkurzaja kolejki,zebrcy,glupie nicki,kolesie ktorzy z 30 ktoryms lvl bija na takich slabych potworach jak roty,nooby ktorzy potrafia sie tylko wyzywac
aha jeszcze br Ostatnio edytowany przez matikrowapl - 31-12-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Świnoujście
Imię: Silver Maro
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mnie wkurza że zrobili jakieś niszczące się speary i soule...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Znalazł się Anglik >.< Powinno być "no, i don't have" -.-"
Mnie wkurzają lagi, nooby i arogancja h-lvli.