Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-12-2006, 12:17   #661
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Zapytajcie sie Homara ile razy splacal gildie i swoich przyjaciol ile milionow na to stracil.
Steel Enclave placilo, placi i bedzie placic.

Nie lubie takich ludzi jak sa w tej gildi splacaja sie Wanted iles tam razy zamiast zaczac dzialac, jakby sie przeciwstawili to by doszla masa ludzi i skopali by dupy Wanted, ale to tylko gadanie Homar i jego kumple to lamusy hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha hhahahaha.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-12-2006, 12:19   #662
Inverse
Użytkownik Forum

Inverse's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Liverpool

Stan: Usunięty
Domyślny

@up
Signed.
Inverse jest offline  
stary 05-12-2006, 12:45   #663
Saxon
Zbanowany

Saxon's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Cool

Ja bym jednak nie powiedział, że to są lamusy, a że nie chcą w wojnie uczestniczyc to ich sprawa.

PS. a co do lamusów to im dużo brakuje.
Saxon jest offline  
stary 05-12-2006, 13:57   #664
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

No nie wiem. Skoro płaca chyba coś o nich tu świadczy ;]. Co za Honorowy, super nie lamus hehe płaci za możliwośc grania. Jeśli chce się miec spokój na serverze trzeba o to walczyc a nie udawac ze wszystko jest ok. Jak narazie to ta guildia tylko wspomaga ludzi którzy walczą. Więc chyba sami są w to zamieszani...
stary 05-12-2006, 14:39   #665
frances111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
Zapytajcie sie Homara ile razy splacal gildie i swoich przyjaciol ile milionow na to stracil.
Steel Enclave placilo, placi i bedzie placic.

Nie lubie takich ludzi jak sa w tej gildi splacaja sie Wanted iles tam razy zamiast zaczac dzialac, jakby sie przeciwstawili to by doszla masa ludzi i skopali by dupy Wanted, ale to tylko gadanie Homar i jego kumple to lamusy hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha hhahahaha.
z tego co wiem to gildia znajomych z rl i nie chca sie mieszac do zadnych wojen - po prostu chca grac w spokoju.

fakt faktem jest kilku hlvli w tej gildi ale to juz z nimi trzeba gadac.
frances111 jest offline  
stary 05-12-2006, 16:16   #666
Nazgool
Użytkownik Forum

Nazgool's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Powiedzmy, ze wiekszosc DOFo przestanie grac, to kogo bedzie bil Mr. Draz ? Trole pod Ab? Muahahahaha
Nazgool jest offline  
stary 05-12-2006, 17:02   #667
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Najpierw sciagnie paymenty zeby wbic 200lvl a pozniej bedzie tylko zabijal z nudow i sciagal dalej kase.
stary 05-12-2006, 17:34   #668
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
Domyślny

@Eldyn

Lamusie ,nie kumasz ze oni chca pograc jeszcze?
To ze Ty robisz kamikaze rób to sam. Lamao _/
To co Homar robi z kasa jego sprawa. Zazdroscisz ?
Nazywasz innych od lamm a z Ciebie najwieksza

POzdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline  
stary 05-12-2006, 17:55   #669
Dirk Pitt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2006

Domyślny

Satan i Shanoz to nic nieznaczące szczurki, dużo krzyczą nic po za tym. Ich chore brednie i prymitywne posty tego dowodzą. Gdyby nie wojna wanted - dof to by ich tu już nie było (czyt.azura).
stary 05-12-2006, 18:13   #670
Bibibube
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2006

Domyślny

Niektórym to sie już całkiem w głowie poprzewracało... typki pokroju sathana i shanoza chyba zapomnieli ze tibia to gra i kazdy gra na swoj sposob, wy jestescie w niej zlodziejami, dla ktorych liczy sie tylko kasa i podbudowywanie swojego morale ktore cierpi przez wasza nieudolnosc w rl i przez bycie cwaniakami w tej grze chcecie sobie udowodnic ze jestescie cos warci. sa tez ludzie inni niz wy i wyglada na to ze was to boli, ze ktos moze byc normalny, nie trzasacy sie przed komputerem tylko dlatego ze cos idzie nie po jego mysli...
Bibibube jest offline  
stary 05-12-2006, 18:33   #671
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell Pokaż post
No nie wiem. Skoro płaca chyba coś o nich tu świadczy ;]. Co za Honorowy, super nie lamus hehe płaci za możliwośc grania. Jeśli chce się miec spokój na serverze trzeba o to walczyc a nie udawac ze wszystko jest ok. Jak narazie to ta guildia tylko wspomaga ludzi którzy walczą. Więc chyba sami są w to zamieszani...
Nie no ty za to jestes honorowy, wiesz dla nie ktorych to jest tylko gra a nie sposob jak zarobic kase na rlu i spalic sie. To jest ich sprawa ze placa, chca niech placa a ze pozniej tego beda zalowac to nie twoj problem tylko ich, wiec po co im to wytykasz ? Niektorzy w tej grze osiagneli wiecej niz ty, bo zdobyli przyjaciol na ktorych moga liczyc zawsze i wszedzie. A nie okradnie sie wzajemnie i rokowanie ;/ To tyle co chcialem wam powiedziec
tajemniczy111 jest offline  
stary 05-12-2006, 18:55   #672
Bibibube
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2006

Domyślny

jemu po prostu zlosc dupe szarpie ze ich jeszcze nie okradl, tak jak tegax. jeden dzien ich uczciwiej gry jest wiecej wart na tym zrytym serwerze niz cala jego pozal sie boze kariera zlodzieja i nadwornego szczekacza. jakbym mial w tej grze jakas kase to bym mu dal, jak blaznowi, w nagrode za rozbawianie.
Bibibube jest offline  
stary 05-12-2006, 20:55   #673
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

omg, zdobywanie przyjaciol na Tibii, no dobre sobie, moze lepiej czasem wyjsc z domu i poszukac ich "normalnie"; a co do ludzi, ktorzy placa Wanted no to chyba powinni sobie zdawac sprawe, ze to ich wzmacnia, a chyba nikt nie zaprzeczy ze to wlasnie Wanted robi PA na Azurze i "troszke" utrudnia tym zycie innym
Pozdrawiam
Jet

AXE BAHIA!
jet jest offline  
stary 05-12-2006, 20:59   #674
Inverse
Użytkownik Forum

Inverse's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bibibube Pokaż post
jemu po prostu zlosc dupe szarpie ze ich jeszcze nie okradl, tak jak tegax. jeden dzien ich uczciwiej gry jest wiecej wart na tym zrytym serwerze niz cala jego pozal sie boze kariera zlodzieja i nadwornego szczekacza. jakbym mial w tej grze jakas kase to bym mu dal, jak blaznowi, w nagrode za rozbawianie.
ale po pierwsze: nie masz więc stfu...
a po drugie: ludzie mówią że Shanoz i Sathan to szczurki które nic nie mogą? ciekawe... ja jestem innego zdania, każdy ma swoje poglądy, oni płacenie uważają za dyshonor i lamerstwo, niektórzy uważają że grają 'na swój sposób' płacąc... zależy jak kto na to patrzy. W każdym razie oni powiedzieli co myślą o płaceniu <może troche ostrzej niż powinni> a reszta zaraz się rzuca jak jakieś jeb*ne śepy. ehh
Inverse jest offline  
stary 05-12-2006, 21:25   #675
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dirk Pitt Pokaż post
Satan i Shanoz to nic nieznaczące szczurki, dużo krzyczą nic po za tym. Ich chore brednie i prymitywne posty tego dowodzą. Gdyby nie wojna wanted - dof to by ich tu już nie było (czyt.azura).
Co ty w ogóle wiesz. Ja i shanoz jestesmy na wojnie od naszego powstania co prawda na początku tylko Hawek z spółką wpadał. Zresztą jak sugerujesz się na samych postach to ty chyba tutaj nic nie znaczysz noobie. Ja tutaj gram tylko dla wojny. Jak byś nie wiedział to nasze postacie powstały w 3-4 miesiące. Zresztą sram na ciebie ;].
stary 05-12-2006, 23:03   #676
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jet Pokaż post
omg, zdobywanie przyjaciol na Tibii, no dobre sobie, moze lepiej czasem wyjsc z domu i poszukac ich "normalnie"; a co do ludzi, ktorzy placa Wanted no to chyba powinni sobie zdawac sprawe, ze to ich wzmacnia, a chyba nikt nie zaprzeczy ze to wlasnie Wanted robi PA na Azurze i "troszke" utrudnia tym zycie innym
Pozdrawiam
Jet
A co to przez tibie juz nie mozna znalesc przyjaciol ? Wiesz nie wszyscy widza po 2 stronie monitora osobe, ktora mozna zabic/okrasc a wrecz przeciwnie, widza osobe z ktora mozna pogadac, za kumplowac sie, spotkac sie na rlu.
Wiesz co mi sie w tobie podoba najbardziej ? Jak gamm i amen~ bylo w wanted jakos nie przeszkadzalo Ci to ze robili PA, a nagle stajesz sie najwiekszym przeciwnikiem PA. przykre to jest ...
A zreszta co ja bede wypisywal takie rzeczy skoro i tak tego nie zrozumiesz ;/
Teraz sie ciesze, ze dostalem tego hacka na chara bo jak bym mial sie zachowywac tak jak wy to bym predzej pochlastal.
tajemniczy111 jest offline  
stary 05-12-2006, 23:28   #677
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Ludzie zamiast najezdzac na siebie ... Idzcie do klubu w swoim miescie .. pobawcie sie ze znajomymi Tibia to nie wszystko ;d
Drox jest offline  
stary 06-12-2006, 00:30   #678
Inverse
Użytkownik Forum

Inverse's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell Pokaż post
Co ty w ogóle wiesz. Ja i shanoz jestesmy na wojnie od naszego powstania co prawda na początku tylko Hawek z spółką wpadał. Zresztą jak sugerujesz się na samych postach to ty chyba tutaj nic nie znaczysz noobie. Ja tutaj gram tylko dla wojny. Jak byś nie wiedział to nasze postacie powstały w 3-4 miesiące. Zresztą sram na ciebie ;].
Bez przesady... 3, 4 miechy? nie wiem jak Ty ale Shanoza widziałem często moim knajem jak expił na necro na 60 lvlu i to było jeszcze przed moim wyjazdem czyli gdzieś w maju... może wcześniej
Inverse jest offline  
stary 06-12-2006, 00:40   #679
Chullo
Użytkownik forum

Chullo's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inverse Pokaż post
Bez przesady... 3, 4 miechy? nie wiem jak Ty ale Shanoza widziałem często moim knajem jak expił na necro na 60 lvlu i to było jeszcze przed moim wyjazdem czyli gdzieś w maju... może wcześniej
to zle widziales, shanoz w maju to setke juz mial ;]
Chullo jest offline  
stary 06-12-2006, 00:48   #680
Inverse
Użytkownik Forum

Inverse's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chullo Pokaż post
to zle widziales, shanoz w maju to setke juz mial ;]
Napisałem 'może wcześniej jakbyś nie zauważył -.-... fakt faktem, 4 miechów na pewno to wbijanie nie trwało...
Inverse jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania