![]() |
#681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sonthex
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
![]() |
![]() Mnie najbardziej Wkurzaja Takie Nicki jak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Stan: Niegrający
Imię: haha chyba żartujesz
Profesja: Rookstayer
Gildia: lol?
Świat: azura i secura
Skille: 11/12
Poziom mag.: -1
|
![]() co mnie wkurza?
ekhm...... 1.ciągłe lagi na serverach pvp..... 2.... i kolejki na non-pvp (nie wszystkie ale np. na takiej securze po 200 osób wieczorkiem) 3.pk(nie wszyscy) 4.thiefy 5.br?swe? 6.Moja babcia to gm (no comment) -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Darłowo
Imię: Hideki the sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Tibia fun
Poziom: /\
Poziom mag.: 73
|
![]() mnie wkurza:
-jak ide sobie na ulubione expowisko a tam ktos sterczy i wrzeszczy ,,LEAVE NOW ABOUT DIE!!'' przeciez to nie jest jego expowisko!! ![]() -jak ide sobie spokojnie przez miasto,a ktos zauwazy ze mam niski level i od razu mnie bije nie wiediec dlaczego ![]() -LAGI LAGI I JESZCZE RAZ LAGIII!!! ![]() -kiedy ktos kladzie na ziemi jakis drogi item zeby sie pochwalic a ktos podejdzie i mu go zabierze to ten od razu ,,give me about die!!" albo ,,give plx noob" ![]() no chyba to wzystko nie wiem co jeszcze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Guest
|
![]() Wkurza mnie to co tyrgrysków przyprawia o ból głowy:
-"pomoc" przy zabijaniu. -infantylne imiona graczy. Tibia nie zając nie ucieknie, można się nad tym zastanowić. -neandertalski(przekleństwa). Wypadało by trochę ochłonąć, nikt nie wymaga głupkowatych opowiedzi. |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualnie mnie wkurzają:
N00by Ludzie z głupimi nickami PA Ludzie z botami Exp thief(ci którzy zabijają twoje potwory_
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Mnie wkurza w cholere rzeczy.
1. KOLEJKI NA NON PVP. Nie ma to jak czekać pół godziny na zalogowanie się. 2. Debile, które zabiją mojego potworka. 3. Nooby proszące o cokolwiek. 4. NOOBY przez duże B rzucające ci coś na depo gdy coś pokażesz i chcesz na przykład sprzedać. ![]() 5. Debilne nicki of Harmonia, Super Ziom, nicki z imionami, nicki z dopiskiem DRAGON WIELKI, MAŁY, ŚREDNI itp. 6. Debili na 30-40 lvlach expiący na dwarfach. Zwykłych małych dwarfach. I głupie tłumaczenie w stylu "I need cash". ![]() 7. Cholerni hakerzy. 8. Ciągłe pisanie BR? PL? 9. Ludzie blokujący depo i stojący tam po 3 godziny bez celu. ![]() 10. Ludzie z botami. 11. High - lvle uważający się za wspaniałych władców świata. To tak na początek. Ulżyło mi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() 1 nie lubię tych co lurują : dzisiaj czekam na mane w tym czasie przegladam forum ... co jakis czas patrze ile many mam patrze potem a tu ziomek zlurowal 2 soldy ^^ i ded .
2 nie lubię gdy ktos pisze ze seluje itemy ktoś idzie do niego a sie okazuje ze wcale ich niema pisze joke i hahah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Obecnie gram na nonpvp, więc ma spokój z (moim zdaniem) przeklęnstwem Tibii PeKerami. Od kiedy założyłem tą postać gram wyłącznie dla zabawy (kiedyś myślałem o sprzedawaniu postaci, ale to sie nie opłaca). Obecnie najbardziej denerwują mnie osoby, absolutnie pozbawione humoru. Tibia to tylko gra, ale gra z LUDZMI. Dlatego czasem sie przytrafiają sytuacje śmieszne, jak i smutne. Ale najważniejsze, żeby sie z nich cieszyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Mnie przede wszystkim wkurzają kicki/lagi/freezy itp. Póżniej może kolejki na non pvp, choć tylko podczas weekendu i wieczoru piątkowego. Z Pk sobie radze, póki grałem na pvp świecie, choć jak przyszli na mojego knighta(47lvl) 61 ms i 68 rp, gdy sobie spokojnie bloczyłem gsy na bloodherbie i mnie ztrapowali (nie rozumiem radości 2 wyższe lvl zabijają mniejszego o jakieś 15-20lvli. Na szczęście nic z eq im nie poleciało
![]() ![]() Ps Neqromantha jak ty sobie poradziłeś z tym że nie przeliczasz kasy tibiańskiej na rl, ja lubie grać dla radości ale jak wydaje na addony to przeliczam ile kasy bym miał, jak bym nie kupował ![]() Cya i powodzenie w dalszej grze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nędzne updat'y.
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mnie denerwuje styl walki w Tibi który jest monotonny i nudny.
![]() |
#692 |
Guest
|
![]() mnie denerwuje to ze dawna tibia wydawala mi sie ciekawsza
![]() byly najlepsze itemy i wogole bardzo ciekawa w tych czasach troszke sposcila z tonu ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Co mnie wkurza? POLACY!!! Nieznoszę ich!!!
![]() ![]() ![]() To mnie wkurza. Jeżeli wśród tych co to czytają, są jacyś palanci, którzy PKją 8lvli tak o, kradną loota i robią rzeczy, które wymieniłem po wyżej to gnojami dla mnie jesteście co grać z innymi nie potrafią... Tyle na ten temat. Ostatnio edytowany przez Xeremon - 26-03-2007 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Guest
|
![]() Mnie wkurzają N00B-y, straszne nicki i polacy którzy n00bia ten kraj
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2006
|
![]() Mnie wkurza to ze mam bana za cos czego nie zrobilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Mnie wkurzają pk, którzy dla zabawy zabijają niewinnych graczy oraz nooby kradnące loot i wbijające na respy
![]()
![]() |
#698 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: mariuszek amera
Profesja: Knight
Świat: malvera
![]() |
![]() 1.mnie wkurzajom noby kturzy klamiom np. stoje sobie kiedys przed depo i goscu mnie pyta "czy chcerz spike sworda za darmo" (bylem nowym graczem nowym graczem)
ja otpowiadam "tak" i mowi "chodz za mnom" i tu nagle bum jedn cios i pomnie. ![]() 2. do "br" niemam nic ale tylko dwie rzeczy mnie mnie wkurzajom ze jak odpowiem "no" to oni jakies gupoty mi piszom typu: para, oi, itp. lub ze jak odpowiem "no" to mnie deduja. ![]() 3.gupie dedowanie za byle co np. ide sobie kolo thais a tam dwoch polkow stoi i sie pyta "ej ty chcerz w ryja: a ja odpowiedam "ale co ja zrobilem" a on na "to i masz w ryja" i mnie scigajom ale naszczesce ucieklem, lub ide sobie do banku wplacic pienodze a tam pl stoji i mnie rani do czerwonego zycia i muwi " ty h*** napisz balance bo jak nie to cie dedne" napisalem i dawaj kase a mialem 3 k i musialem mu dac ![]() to powinno byc karalne wyrzuceniem z tibji |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mnie wkurzaja tacy jak pan up.
Czlowieku --> www.sjp.pwn.pl Ostatnio edytowany przez Cashtan - 16-08-2007 o 08:39. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Thais
Imię: Lord Dragon of Guardia
Świat: Guardia
Poziom: 114