|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#7101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nozownik nie podpisałeś się więc nie wiem z kim rozmawiam. Twierdzisz, że tylko Barles I Sauro~ tylko chcieli nas wyje..wywalić z servera. To dlaczego się z nimi połączyliście, i od dawna walczycie razem?
Tutaj macie nagranie, o którym mówiłem. Nie ja nagrywałem, nie pakowałem, więc nie wiem czy jest bezpieczne. Sciągacie na własną odpowiedzialność. http://www.***********.com/395838505.html <----spidyszare
|
![]() |
#7103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Nie bede sie podpisywac bo wiem jak tu moderatorzy sprzedaja ip do pewnych osob
![]() A walczylismy razem [(karste dali retired za nieoddane pieniadze barlesa przez sche'mata) <-- Nie na pacc wal tylko stare czasy...] bo wierzylismy ze kerston nie oleje nas i ze to my mamy racje... tyranie yanka przez imargama i ogolne kozactwo andrzeja... "Nie podoba sie to wyjdz", "Zamknij pizde" no ale pozniej wsumie wyszlo ze yanko jest uzalezniony od prochow i mial dlugi u dillerow, okradl kilka domkow na candi ale czesc oddal. Polaczenie z Pasterzem to byl gwozdz do naszej trumny, czekam na moment kiedy zwidek wyskoczy przeciwko orzechowi, juz konfikt sie zaczol, tera trzeba tylko dolewac oliwy do ognia i zdecydowac komu pomozemy sprzedawcom z vision czy dusk... a wierzcie ze to bedzie ciezki wybor < ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7104 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytanie czy Dusk lub Vision będą się chciały z wami połączyć, skoro obydwie gildie już sprzedaliście (nie wiem jak było dokładnie z Vision, ale nas czyli dusk sprzedaliście). A poza tym to jaki konflikt?
![]() |
#7105 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
sperma z malinkami i ananasem ![]()
![]() |
![]() |
#7108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Winiarnia
Stan: Zbanowany
Imię: Beczka Porzeczka
Profesja: Rookstayer
Gildia: Beczka
Świat: Winarnia
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
btw. Checie uslyszec jak Yubov dzowni do Czipsa/Bena ? ( ostre texty ostrzegam ![]() http://czipsukoks.patrz.pl/
![]() Ostrzeżenie: "Chamstwo, wyzwiska, przekleństwa w całym temacie" - 9 pkt. Ostatnio edytowany przez Vlaaaadek - 29-04-2008 o 15:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: ρĩŏňķĭ
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: FuЯora
Skille: 9/4
|
![]() A ja dziś odbyłem ciekawą rozmowe ;d
17:15 Sir Nowaczek [47]: wylaze 17:15 Sir Nowaczek [47]: ide na ph 17:16 Baymosa [74]: zajete sa 17:16 Sir Nowaczek [47]: co? 17:16 Baymosa [74]: od nas ludzie tam sa 17:16 Sir Nowaczek [47]: ph zajete? 17:16 Baymosa [74]: ta 17:16 Baymosa [74]: na vt widze 17:16 Sir Nowaczek [47]: to expie na main wysepce 17:16 Sir Nowaczek [47]: exura 17:16 Sir Nowaczek [47]: exura 17:17 Baymosa [74]: pepen expi 17:17 Baymosa [74]: na powierzchni 17:17 Sir Nowaczek [47]: to kurwa gdzie ja se mam niby expic? 17:17 Baymosa [74]: wyjebane w to mam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7110 |
Zbanowany
|
![]() hah, musze cos sprawdzic, po to ten spam.
Btw. czym to nagranie odtworzyc? Plik Vrf. Ostatnio edytowany przez $eetho - 29-04-2008 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7111 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sie przez Ventrilo odtwarza.
![]() |
#7113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Poziom: 140
|
![]() 20kk to ile krystalufff ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Cytuj:
Co do wystawiania - ani Pedro, ani Kerston, ani nikt inny nie wiedzieli, że Doman i Sauronuss chcą się dogadac. A dla Dusk to był idealny pretekst, żeby się ich pozbyc. I jest jak jest.
![]() |
![]() |
#7115 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7116 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Banished: permanently because of invalid payment
[CHAR]Belix Sacrum[/CHAR] [CHAR]Valygar Mistrz[/CHAR] [CHAR]Wedelk[/CHAR] + jakies 20 osob na faccu poddaliscie sie czy walicie teraz tylko akcje na facc place ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Permanently, czyli kupią sobie nowego pacca i grają dalej o/ To nie jest until deletion jak miał Barles +)
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7119 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Sche'mat sprzedal kolejna porcje pacc...
Wyjebie kazdego kto jest na tyle glupi zeby mu dac posmakowac 200k... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() Juz wiecie dlaczego WRA polecialo z servera! I polityka Schemata sprawdza sie dalej ! "Okrasc kazdego nawet swojego " !. Powodzenia. Jak bedziecie chcieli opena dajcie znac ;**