![]() |
#701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() ok spox tylko tak sie spytalem po prostu jestem ciekawy. hbys niedlugo juz jest prawie wszystko gotowe. a tych sorcow za mocno oslabili ja gram sorem wiec troche do dupy no ale to tylko ts jak mowicie raczje to zmienia
|
![]() |
|
![]() |
#702 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca
Stan: Niegrający
Imię: Vidirah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
|
![]() Wybacz dzieciaku, ale istnieje exchausted system i w tym czasie knight z pewnością zdąży użyć ultimate healing rune. Lepiej, żebyś poczytał manual Tibii.
|
![]() |
![]() |
#703 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Mam tu konto od niedawna ,wcześniej tylko wpadałem pooglądać idiotyczne posty jakie niektórzy z użytkowników pisali ,no ale jak poczytałem sobie co ludzie piszą o balansie postaci ... sorry ale nie mogłem sie dłużej powstrzymywać ![]() Ja wiem ,że nie wszyscy muszą od razu wszystko wiedzieć ,ale skoro sie nie znają to po kiego wała to wypisują ? |
|
![]() |
![]() |
#704 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Ale mi szkoda noobow co nic tylko tu spamuja z tekstami typu : dostalem 15 capa na lvl itp, co do balansu postaci to chcialbym obalic pare mitow ktore zostaly juz obalone przez innych uzytkownikow forum ale niestety nikt z noobow nie wzial sobie tego do serca:
po 1. power bolty nie beda kosztowac 6 gp od sztuki po 2. to test server a gm xadam na tutor forum zasugerowal ze balance postaci nie wyszedl w sposob zamierzony po 3. nie chce mi sie wierzyc ze bedzie tak ze knight zacznie bic po 500 a sorc po 100 bo to bylby absurd zwazywszy na to ze Sorcerer z samej definicji to vocation majacy najsilniejsze czary ofensywne i ogolnie jest to postac ktora najmocniej bije (zreszta craban sam napisal o tym na dedykowanym temacie tibia.com) po 4. wiem ze wielu z was drodzy uzytkownicy nie zna angielskiego ale tlumaczenie jest na tibia.pl w dziale newsow ![]() po 5. test server z nazwy oznacza ze cos sie testuje |
![]() |
![]() |
#707 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Żeby nie było ,że jade cały czas off topem to pare faktów: Test Serwer potrwa około 2 tygodnie ,co 24-48h będzie zmieniana siła każdej profesji ,by znaleźć złoty środek. Więc ludzie którzy spodziewali sie update jutro ,na pewno sie zawiodą . |
|
![]() |
![]() |
#708 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
PS. to mój ostatnio post w tym temacie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Heh w zasadzie sorcki są dobre. Byłoby problemem ubić na wysokim lvl solo demona. Co do knightów i palków myślę, że obrażenia zmniejszone +- 30-40% będa dobre za to z tego ataku co sie rzuca bronia zdecydowanie wieksze.
|
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Saints
Wyjdź i nie wracaj. Ew. poprzestań na czytaniu tego tematu. Pisanie inteligentnych rzeczy po prostu przekracza Twoje możliwości. @topic Jak na razie twierdzę, że obrażenia profesji są trochę nie w porządku. Jeśli już chcą ulepszać knight'ów/pallków to powinni zostawić sorków/drutów w spokoju i zająć się tylko tymi pierwszymi. Update sam w sobie nie za bardzo mi się widzi jak na razie. Wg mnie było dobrze, sorc/druid - mała ilość hp, potężny dmg, palladyn - całkiem niezłe obrażenia i większa ilość hp oraz knight - słabe obrażenia, ale pod względem obrony - forteca. Jeśli ktokolwiek z Was brał kiedyś udział w wojnie, wie, że bitew nie wygrywa się samymi sorcami. Ktoś musi te sdki zbierać na siebie i chronić resztę, aby sd power mógł działać, więc nie mówcie, że rycerze są bezużyteczni. Co do expienia knightem. Czy aby na pewno jest tak źle? Rycerz na warlockach na demonie potrafi też ładne wyniki osiągać. Ma mniejsze waste'y i istnieje mniejsze prawdopodobieństwo, że się poskłada na combo od wrl. Podsumowując. Wg mnie, CIPowie niech zajmują się dodawaniem nowych itemów, czarów, potworów, map, a całą fizykę gry zostawią w spokoju, ew. niech dokonują lekkie korekty. Takich update'ów ja bym chciał i sądzę, że takie by wszystkim najbardziej pasowały. Pozdrawiam Piaty~ |
![]() |
![]() |
#711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Sir Manti
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() lol niech zostawia juz te hity knighta juz obnizyli o 15% i starczy , niedlugo tak obniza ze beda takie jak przed update i znowu przy skilu 76 bede mial rata na 3 hity z dragon lance , bo albo nie trafi albo trafi za 1 bezsens . sorkowi/drutowi niech juz dodadza te 10% do hitow i starczy i niech wkoncu zaladuja ten update!!
/\ Up - lol dobrze wlasine ze palkowie i knighci beda mieli duze hity a nie ze sork na pvp na 70 lvl moze ubic sobie 100 lvl knight a knight jak go bije to sie prawie nie przebija , sork walil przez dlugi czas wiecej od knight/palka i niech teraz to zmienia , bo sork moze sobie na spokoj wbic lvl dziennie na hydrach, dl , dragach itp a knight jak by chcial bic to musialby wastowac uhy !! Ostatnio edytowany przez maciejd14 - 16-06-2007 o 15:13. Powód: dupa |
![]() |
![]() |
#712 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() PS. Zmien nick i wiek bo zrobiles z siebie de*** w poprzednich postach! |
|
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Tak... i tak knight nadal wali mniej od magow... Wiec nie narzekaj kolejny noobie. Jak nie wiesz po ile sie kim wali to nie pier...
#714 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Porównując 150 MS i 150 EK ,widać wyraźne różnice w praktycznie każdym aspekcie gry i to na korzyść maga. Balans profesji jest jak najbardziej na miejscu i jest potrzebny tej grze. Co do wojen ... hum ... przytoczy ci pewną sytuacje : Jak wiadomo na Aldorze jest wojna ,na jednym z OB(open battle przyp. red.:S) ,kilku z graczy ,którzy mają rycka zostali odesłani na noob chary ,bo nimi wiecej na takim OB mogli zdziałać ... |
|
![]() |
![]() |
#715 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Nevir - 16-06-2007 o 15:56. |
|
![]() |
![]() |
#716 |
Guest
|
![]() NIech to wyrownaja moze lepsze solowki beda na wojnie
|
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() To chcecie zeby knajt/pal zadawal takie obrażenie jak sorc teraz ?? Wyobrażam to sobie MAX PG . Jednym z celow tego upd jest to żeby zmiejszyć szybkosc z jaka zdobywany jest exp przez druta i sorca .
|
![]() |
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Zwidek on Furora
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 8
|
![]() hahahah nie mogę ze śmiechu wy jesteście tak bezmyślnie i co z tego ze 200 master zabijał 80 knighta? KURWA ALE PATRZCIE ILE CZASU GRA TEN 80 KNIGHT A ILE TEN 200 MASTER WY BEZ MOZGI TEN I PATRZCIE ILE JEST LVLI ROZNICY -.-
|
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() może ktoś napisać do czego potrzebne są te lodowe klocki ??
#720 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|