![]() |
#701 |
Guest
|
![]() Glupia wojna przez Tepego Corsa. Zdrajca i tyle polak a ze szwedami trzyma =[... nielubie takich ludzi, tylko non toper widac jak Swe na venore najezdzaja i robia zadyme jeszcze niewidzialem zeby pl na swe najechali ani razu... czy pl az tak cykaja??, jak by mogli juz dawno by swe wojne wdupili ale im sie widocznie niechce -.-...
|
|
![]() |
#702 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Adaskowy
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 17
Skille: 48/46
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Mnie to wkurza, że przed dp chodza osoby ( polacy) pojedynczo np. 13 lvl i wala szwedów...
![]() ps. nie chodzi mi o ofensywę low lvl na h lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Nie wiem czy zauwazyliscie ze ten frag Wanted i tak wyglada troche mizernie przy tym co Vision narobilo.
![]() ![]() ![]() ps. Jakby ktos miel to niech zuci tu jakis filmik ze tej bitwy. Jeszcze jedno, nie wiem dokladnie czy TT walczy takrze przeciwko Wanted. Wszyscy licza fragi Ankina i Matacy a przeciesz oni nie sa w Viosion tylko w TT. Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kokos@ - 14-02-2006 o 13:21. |
![]() |
![]() |
#704 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Wanted vs Vision+TT i DOF vs TT Jak źle powiedziałem to mnie poprawcie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Hehe... wiem, że jest kilka niedociągnięć w tym moim poście, ale robiłem to zaraz po fakcie i nie dokońca wszystko sprawdziłem.
![]() @Nosso Możliwe, że niekoniecznie cała gildia, a tylko kilku członków DoF brało udział we wczorajszych walkach. Przemo się nawet zalogował, żeby wziąć udział w bitwie, a wszyscy wiemy, że ostatnio żadko mu się to zdarza. @kokos Owszem, Wanted ma mniej fragów i teoretycznie Vision prowadzi w statystykach. Pamiętajmy jednak, że to tylko statystyki... ![]() ![]() Pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() A filmik jest?
|
![]() |
![]() |
#707 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazdy wie że POlacy sa nie dopokonania ale szwedzi robią wszystko aby temu zaradzić.Chcialbym żeby ostatecznie wygrali POlacy wojne !!! ~~~~-Trzymam kciuki-~~~~ Ostatnio edytowany przez Raynold - 14-02-2006 o 16:41. Powód: Double post - naucz się edytować |
![]() |
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak to prawda, w Wanted są duże Levele, ale nie okłamujmy się. Dalipi - to jego 1sza wojna, i nie ma wprawy, a ludzie z lv ponizej 100 są łatwymi fragami. Vision i TT od dawna walczą, więc wiedzą co mają robić, a co nie. Brakuje nam zgrania i... DOFu który daje dupy >.< Już dawno powinien się przyłączyć do wojny.
#709 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Jak narazie nie mamy większych powodów żeby dołączyć do wojny, a w ogóle przecież jesteśmy w wojnie tylko nie z Vision a z TT :*
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Fakt... DoF mógłby się przyłączyć do wojny i stanąć po stronie Wanted. Szanse szwedów znacznie by zmalały i może nie byłoby tylu fragów dla Vision.
A dla ciekawskich oto linki do filmików : http://rapidshare.de/files/13129556/WantedVen.rec.html << Dalipi pada... ;/ http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5619 << wczorajsza bitwa Pozdrawiam... ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
|
![]() ~~~~ zaufam ci i postaram scignac sobie ten film ale mam nadzieje ze nie am tam keylogera
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() A mozecie mi wytłumaczyc od początku jak to wszystko sie zaczeło ??
Przez te dni co ostanio sie tak dużo dzieje nie grałem i nie jestem do przodu z newsami ![]() ![]() POzdro all
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() ja ci wytlomacze jak to sie zaczelo
dawno dawno temu za gUrami i lasami .... a zreszta co ja ci bede pisal przeczytaj wszystkie posty od 1 do 72+ nastepne ktore dojda i bedziesz wszystko wiedzial |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
Imię: Jacyna
Gildia: Steel Enclave
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja gram na Azurce jakoś pół roku. Przeczytałam wszystko od początku do końca.
Sama jestem w neutralnej gildii. Nie rozumiem tej całej wojny. Uwarzam że spowodował ją Cors. Ale dlaczego z powodu jednej osoby ma cierpieć tyle osób?? Wracając do Szwedów to też padłam od nich. Na 30 lvlku zabił mnie Xahfear a pomagli mu Manur i Vyldar ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() To nie Cors Ent rozpętał wojne, on jedynie jest po przeciwnej stronie, a czemu? Sami się go o to spytajcie.
Wojna zaczęła sie baaardzo dawno temu, jakieś 2 lata ( miesiąc po tym jak powstała Azura czyjakoś tak, nie jestem do końca pewien ), a jak do niej doszło? Nie wiem, musieli byście spytać najstarszych graczy Azury. Obecnie wojna wygląda następująco: Wanted Vs. Vison & Terrorist Threats , Defenders of Fangorn Vs. Terrorist Threats i musze stwierdzić że ją... przegrywamy. Szwedzi ( tak się mówi o Vision/TT i ich dawnych nazwach ![]() Wiem jedno, jak ten statek pójdzie na dno, ja pójde razem z nim... EDIT Jeśli się gdzieś pomyliłem, to mnie poprawcie.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 15-02-2006 o 10:45. |
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięku Zeus
![]() Ale tak czy innaczej można powiedzieć że ta wojna została wywołana przez jedną osobę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#718 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
No i bardzo dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Witam.
Tak patrze na te wasze "wypowiedzi" i nie moge uwierzyc w to co wypisujecie. Po 1-z tych ludzi co tu sie wypowiadaja moze z-gora 5 osob walczyla i wie jak walczyc na wojnie Po 2-reszta to(bez obrazy) low lvle ktore sa rzadni sensacji i nie wiedza nawet gdzie jest Dragon Lair Po 3-pierwszy raz zobaczyli mnie jako h-lvla w depo albo gdzies obok i teraz "nagle" mysla ze wiedza co sie dzieje wokol nich myslac ze jak mnie widzial czy inne h-lvle to juz moze wyzywac, czy tez jakkolwiek sie wypowiadac na temat tej jak najbardziej "chorej wojnie" I w koncu na sam koniec ludzie skonczylibyscie wywody na temat kto wygra kto przegra jestesmy Polakami i az przykro patrzec ze jestem po 2 stronach z corsem co prawda ja osobiscie nie bede bil mojego kolegi z rl i nie zamierzam ani nie zamierzalem tego robic King regards-Franco De'lago P.S-sorry ze nie ma polskich znakow ale mieszkam teraz w Anglii a tu nie ma polskich keybordow Pozdrawiam all playerow z Azury ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przez Twojego dziadka(bez obrazy dla Dziadka GImliego)
![]() Z tego co Ty pisza to jedna i druga strona uwaza ze to przez jedna osoba. Jedni że to przez Corsa a drudzy że przez Draz~. Wystarczy troche pomyśleć Gimli a nie od razu najeżdżać ![]() Pozdrawiam all Nicola |
![]() |