![]() |
#721 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ti Ejcz Eks
Raz przyjazna a raz wroga ;o xD abt wmv* szukalem jednego slowa aby je opisac hmmm niewaskieXD Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 13-09-2007 o 18:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Co do SB przypomina mi się 5 2 dębiec
" jak nie splamić honoru, jak nie sprawić zawodu, jak coś zrobić dla zasady, jak poświęcić sie dla spawy.. u mnie zawsze dumnie choćby w trumnie" to sie moze sprawdzic xd
![]() |
#723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Imię: Kurzepus
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 41
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() omfg 130+ mega^^ mam nadzieję, że będzie warto^^
Edit: ee tam... all dostępne na tibiacams^^ btw, zrobilibyście jakiegos openika, masslodżka albo coś bo nuudnnooo ![]() Ostatnio edytowany przez Kurzep - 13-09-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() up* warto x]
jako ze sie nudze to sie bawie w bombaytv ;p satyryczny filmik o wannabecoolguys from arcania with pro ;p http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a44670ba75143e teraz filmik o Thuygioshok aka felix (sry cinu XD) http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a4207dec4334aa fikmik o moim pro ;o 10k forever ;/ http://www.grapheine.com/bombaytv/in...47d6b4c00d442c o tajnym planie Lamu ! (no offence ofc) http://www.grapheine.com/bombaytv/in...034505af4f80b2 o moim dzikim podrywie http://www.grapheine.com/bombaytv/in...a5bd280d2c7d39 ta wiem filmy zalosne,nasralem offtopem ale chce aby sie tu cos dzialo x0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() Czemu nikt nie pisze o tym co zrobil Boroth ;o?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Bo to śmieć,zresztą napisałem już na tibi.com,bo to dla ogólnej debaty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zbanowany
|
![]() to ten 1 owner nie moze zdobyc od 2 ownera passow ;p?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zbanowany
|
![]() główny owner sie wycofał nie ten drugi który się bił.a główny ma recka tylko no i to jego char jakby nie było
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zbanowany
|
![]() zycie to twary orzech, kazdy orze jak moze. btw boroth chce dojsc do sfory podobno d;i czy moze to jakos wpynac na pozycje sofry w war? i czy on sie juz wyplacil?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zbanowany
|
![]() nie wypłacił i nie sądze by było go stać na wypłacenie,chyba że ukradł troche kasy gildiowej jak mnie nie było,i dostał cash gildiowy.wsumie wszystko u niego możliwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
...a o Borothie to sie nie wypowiadam.
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @pol
a co on mial zrobic jak jest zero akcji, zadnych masslogow itp ? po co mial marnowac chara tylko dlatego ze tobie sie nie chce nic organizowac. ?
![]() |
#733 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#734 |
Zbanowany
|
![]() To nie jest dlatego ze nie chce mi się nic organizowac,ale z przyczyn technicznych czasem się nie da-ot pewnego dnia straciliśmy ventrilo na czas 2 dni.Potem mój kumpel byl w szpitalu,chyba ważniejsze dla mnie jest pojechać do kumpla niż wojna w tibi.Potem byłem na weselu,pozatym jeśli ktoś myślał że wojna się skończy w 5 dni,to chyba się grubo mylił.Pozatym ja jestem na tyle bystry że jak jest szpieg,to szpieguje w taki mało dyskretny sposób (nie wiem jak Wy znajdujecie takich dbeili,którzy tak szpiegują) że odrazu widać że macie contre.Akcje którymi ja dowodziłem mialy 100% skuteczności,ale ludzie nie rozumieją pewnych rzeczy,i choćbym powiedział 10 razy jaki jest plan,ktoś musi spytać "ej robimy coś?"--'.I tak cięzko jest pracować jeśli się nie jest no lifem siedzącym 24/7 przed kompem,a tak się składa że Sb do no lifeów nie należy,i trzeba dopasować godzinę żeby kazdemu pasowało,do tego problemy z ventrilo,i co i róż jakiś debilny szpieg utrudniajacy akcje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pozatym pojecie "marnowanie charA",zawsze mnie to bawi,w tej chwili po updacie dla palków sorcow,chara o podobnych parametrach co lamus moge zrobić w 2-3 miesiace pg,pozatym wielkie marnowanie,jest jedna wojna,bedzie nastepna,jak bede bardzo chcial to itak bede gral na arcani,itak.dobitnie mnie smieszy roztargnienie ludzi nad swoimi tibijskimi postaciami,to tylko gra,niestety wiele osob tego nie rozumie.ot chocby boroth;d Ostatnio edytowany przez Poll - 14-09-2007 o 10:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#737 |
Zbanowany
|
![]() Czlowieku ja Cie nie chce po mojej stronie,chodzi mi o Twoje żałosne zachowanie,a strona nie jest moja,tylko była "twoja" kretynie.
a najazdy jasne ze masz,bo to co jeszcze dopowiadasz i kombinujesz oprócz tego że się wyplaciłeś,odszedłeś powoduje ze jesteś jeszcze bardziej gówno warty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
|
![]() boroth zawsze dbał o swojego hara jak o dziecko wiec mnie to nie dziwi pokazal zachowaniem ze lubi isc na latwizne i nie lubi ryzyka jak cos juz zle idzie jakas mala przeszkoda to unika ja za wszelka cene nawet w tak zalosny sposob. szczerze mowiac gówno mnie to obchodzi bo nie znam cie w rl ale zeby lamusa tak potraktowac ehh.
![]() |
#739 |
Guest
|
![]() lamus byl retired, my bylismy retired, gralismy juz sobie na selenie bo nas jebala ta cala arcania, a tu nagle boroth padl i placze, ze chce wojny, no wiec lamus pomimo tego, ze byl retired zrobil dla niego ta wojne, a tu co? boroth wbiles noz w plecy lamusowi, bo dla ciebie byla ta cala wojna. eh zalosne, tak to dawales grac koszykowi bo sam sie bales i przesiadywales z 14-15 latkami na lawce, a teraz jak boroth wyplacony to ty ciagle grasz.
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140