![]() |
#721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W sumie 2giej strony jak sie patrze na kumpli, ktorzy codziennie jaraja i to w sporych ilosciach, to jednak trza stwierdzic ze ziolo ryje gara. Nawet z nim trzeba uwazac.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Żadne odkrycie, ale mało komu się gałka podoba. To już lepiej się pobawić w DXM niż sięgać po to. Zresztą rzeczywiście niewiele wiadomo o skutkach zdrowotnych gałki.
Uprzedzając pytania o DXM; tu jest ładna relacja jednej osoby: https://hyperreal.info/node/6227 A tu bardzo szczegółowe FAQ i nawet nie myśleć o braniu tej substancji bez zapoznania się z nim: http://talk.hyperreal.info/thread/17394 Ostatnio edytowany przez Litawor - 27-01-2009 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby wiekszosc tego zielska pochodziła z normalnych ekologicznych upraw to czemu nie zalegalizować pod scisła kontrola? Ale cóz, skoro obecnie na rynku kraży trawa nasączona eterem i innym gownem to i ja jestem przeciwko legalizacji. A w ogole tempaki zastanowcie sie czemu wszystkie te marsze wolnosci gowno daja w Polsce? Bo to kraj mafii, korupcji i złodziejstwa!
Gdyby zalegalizowali to by każdy mógł se roślinkę posadzić i od razu by spadła sprzedaż fajek i alko. A dilerstwo by straciło główny towar do sprzedaży i zostałaby im tylko amfa... I ogólnie cała władza w Polsce by dostała po dupie. Wiec oni wola zarabiać więcej i zamykać ludzi którzy pomogli im zgromadzić kolejne $$$...Przemyślcie to... i skończcie sie użalać ze wam nie zalegalizowali jeszcze zielska, bo to i tak raczej szybko nie nastąpi... elo @ co do gałki - złe nie jest. Jak nie masz problemu z wątroba to możesz wziąć. Ja zmieliłem wieczorkiem 2 gałki, wypiłem z wodą i nawet fajne fazy miałem. Ale rano to ch*jnia , bo do południa wygładałem jak pospolity ćpun (ahh te zapadłe oczka XD) ... Ostatnio edytowany przez Borin - 27-01-2009 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
No i w Polsce ogólnie wszystko jest robione na opak. Jak eksperci coś zalecą, to parlament i tak zrobi inaczej. Nawet jeśli wcześniej opinię tych ekspertów sam zamówi. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Litawor - 28-01-2009 o 06:27. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nic sie stac nie musi ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Ludzie.Co wy gadacie to gówno już jest w Polsce legalnie"Dopalacze".Osobiście zajarałem tylko 2 razy w życiu(nielicząc tych całych dopalaczy 1 raz) i koniec.Ryje banie z tym gównem nie chcem mieć więcej do czynienia,ale chciałem powiedzieć że to coś jest dostępne w Polsce nazywa się inaczej i jest sprzedawane w sklepach z dopalaczami,ale działa tak samo jak marihuna(i to tylko kawałek tego co tam mają)WIADOMOŚĆ DLA TYCH KTÓRZY PALĄ TO COŚ.JEŚLI UWAŻACIE ŻE TO COŚ NIE SZKODZI,PÓJDŹCIE NA DWORZEC,TAM JEST NA PĘCZKI OSÓB KTÓRE TAK MYŚLAŁY.JEŚLI TO ZOBACZYCIE MAM NADZIEJE ŻE TO ŻUCICIE I ZAANGAŻUJECIE SIĘ TO JAKIEŚ ORGANIZACJII ,KTÓRA POMAGA TAKIM OSOBOM WYJŚĆ NA PROSTOM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@down: cóż, po marihuanę, o której mówi Aplauz, sięgają raczej ludzie młodzi. Młodego żula na dworcu jeszcze nie widziałem i ogólnie często ten dworzec świeci pustkami, chyba, że za 10 minut jest pociąg ; )
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 28-01-2009 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Lasooch Nie wiem akurat jak to jest z opolskim dworcem, ale generalnie ćpunów nie wypatrzysz, bo oni nie mają wypisane na czole, że są ćpunami. Jeśli się stoczyli, to pomyślisz, że to zwykłe alkoholowe żule. Jeśli nie, to w ogóle nic o nich nie pomyślisz. Ostatnio edytowany przez Litawor - 28-01-2009 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Opole to zadupie,zobacz dworzec w warszawie czy wroclawiu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
|
![]() No w Warszawie to ćpuny są na dworcu z pewnością, to przyznaję. Chociaż nigdy tam nie byłem, ale sporo o nich czytałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie wiem jak w Warszawie, we Wrocławiu dość często bywam i w sumie nie widziałem tam ćpunów, inna sprawa, że się nie rozglądałem.
![]() |
![]() |
#733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() To wlasnie to potwierdza, zuli jest duzo ale kazdemu wygladaja na zuli alkoholowych, a w sumie to nie jest pewne, moze akurat sa cpunami.; p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Widze ze wy dalej sobie darowac nie mozecie i sie sprzeczacie na temat FAKTOW
![]() Cytuj:
![]() taka mala reklama troche ale na temat ![]() a co do nnych krajow to chociazby w Czechach.. posiadanie do 10g przy sobie jest legalne + 3 rosliny na osobe w mieszkaniu takze. Skomentowac to? Mysle ze nie trzeba.. przeciez Czechy to kraj cpunow marichuanowychhh....!!!!!!!!oneoneeleven! -.-
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Nie tylko marihuanowych ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
|
![]() Profesor na pewno był dość dobrze zorientowany i jego poglądy nie są rezultatem działań Wolnych Konopi. Zresztą skąd wiesz, że nie pali albo przynajmniej nie palił w młodości?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() @litawor
w skrocie, najpierw wejdz na forum/strone wk i poczytaj troche a dopiero wypowiadaj sie do kogo skierowane sa nasze dzialania i o profesjonalizmie. ad.1 nie wiem czy zauwazyles ironie w tym co napisales i dlaczego potraktowales to zdanie wybiorczo a nie jako calosc o.O ad.2 nie znam dokladnych statystyk.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po edycji: Do kogo skierowane są działania, to wiecie tylko wy sami. Ja natomiast mówię, do kogo trafiają, bo jeśli nie mają żadnego rozgłosu i dowiedzieć się o nich można tylko przez waszą stroną albo hyperreala, to jaki mogą odnieść skutek? A przecież obecnie najważniejsze jest właśnie informowanie ludzi, bo żadna korzystna ustawa nie przejdzie, jeśli większość ludzi ma z narkotykami jedynie skojarzenie "zażywasz - przegrywasz" (swoją drogą ja do dzisiaj mam przed oczami fragmenty jakiegoś filmu antynarkotykowego, który nam puszczali w podstawówce: sceny z cmentarza i inne takie, z których wynikało, że narkotyki to pewna śmierć; mówili nam też, żeby nie brać cukierków ani, uwaga, tatuaży [takich przyklejanych na skórę] od obcych, bo mogą być nasączone narkotykami, żeby nas uzależnić). Poza tym wiadomo, że sam swoich będziesz chwalił. Ja też nie zamierzam za bardzo krytykować, jak już mówiłem, doceniam aktywność i masz rację, że powinienem najpierw przejrzeć forum itp. Jedynie podtrzymuję to, co mówiłem wcześniej, że działa garstka ludzi i ich działalność jest niemal niewidoczna, a w wielu krajach jest pod tym względem inaczej i widać rezultaty. Ostatnio edytowany przez Litawor - 03-02-2009 o 20:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
poniewaz gdyby profesor katedry prawa ktory notabene jest prawnikiem uzywal narkotykow bylby wydalony z uczelni i nie dostalby aplikacji prawniczej, poprostu jest to normlany czlowiek ktory umie czytac badania medyczne ze zrozumieniem |
![]() |
![]() |