Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-02-2006, 20:09   #721
kokos@
Użytkownik Forum

kokos@'s Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
kokos@ ma numer GG 4043610
Domyślny

Po 1 Czy ja muwie cos ze walczylem?

Po 2 Wiem gdzie jest Dragon lair bo juz tam expilem i i ten komentarz nie byl potrzebny.

Po 3 Nic takiego nie powiedzialem ani nikogo nie wyzwalem w zadnym moim poscie, wiec po co te zarzuty?

Ostatnio edytowany przez kokos@ - 15-02-2006 o 20:16.
kokos@ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-02-2006, 20:21   #722
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jacyna15
Nie przez Twojego dziadka(bez obrazy dla Dziadka GImliego)
Z tego co Ty pisza to jedna i druga strona uwaza ze to przez jedna osoba.
Jedni że to przez Corsa a drudzy że przez Draz~. Wystarczy troche pomyśleć Gimli a nie od razu najeżdżać

Pozdrawiam all
Nicola
Kto tak pisze? 20 lvle ktore wrzeszcza "Hail Poland!"? Ta wojna nie jest przez konkretna osobe, jest, bo zawsze byla i bedzie.
stary 15-02-2006, 20:42   #723
Franco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk

Profesja: Brak (Rookgaard)
Franco ma numer GG 5046234
Domyślny omg-banned for him

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kokos@
Po 1 Czy ja muwie cos ze walczylem?

Po 2 Wiem gdzie jest Dragon lair bo juz tam expilem i i ten komentarz nie byl potrzebny.

Po 3 Nic takiego nie powiedzialem ani nikogo nie wyzwalem w zadnym moim poscie, wiec po co te zarzuty?

Czlowieku pokaz gdzie ja cie wymienilem w moim poscie to dam ci 200k a tak piszesz cos czego nie moge zrozumiec-insultnolem cie w moim poscie-jesli nie rozumiesz co ludzie pisza to prosze nie wypowiadaj sie wogole na zadne tematy bo az wstyd ze Polak a nie rozumie co czyta wiec sorry stary albo wroc do 4 klasy i naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skasuj te konto lub tez popros jakiegos admina na tym servie zeby ci konto skasowali bo masakra co ty wogole wypisujesz-tak zeby ci dosrac na koniec to lvl ktory ty posiadasz to ja mam moim noob charem
Franco jest offline  
stary 15-02-2006, 22:13   #724
Jacyna15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
Domyślny Franco ma racje

Franco przyznam Ci racje zawsze uwarznie czytałam posty i nic o tym ziomku niewspominałeś wybacz mu moze niezauważył.
Jacyna15 jest offline  
stary 15-02-2006, 22:28   #725
Saxon
Zbanowany

Saxon's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Cool

Moim zdaniem franco jest pierwszą osobą która dobrze zna się na temacie i wie co pisze.Wypowiada sie na temat nie nie robi jkiś afer na tym forum.

~~~~ ps.~~~~
kokos:-.-zanim coś napiszesz dobrze to przemyśl a potem wyslij na widoczność forum, bo jak sie czyta takie (za przeproszeniem *******y jakie ty wygadyjesz)to z krzesla można spaść więc radze ci zanim coś napiszesz dobrze to przemyśl.!!!
~~!bez obrazy!~~
~~~~ ~~~~ ................... ~~~~ ~~~~
Saxon jest offline  
stary 15-02-2006, 22:35   #726
Melon
Użytkownik Forum

Melon's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Sulechów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Melon
Domyślny

zal mi was wszystkich
Melon jest offline  
stary 15-02-2006, 23:31   #727
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
Po 1-z tych ludzi co tu sie wypowiadaja moze z-gora 5 osob walczyla i wie jak walczyc na wojnie
Nie chce, zeby temat skonczyl na klotni ale nie moge sie powstrzymac od zadania tego pytania. A mianowicie, Franco po czym to poznales? Po postach na forum? A i niech sie wypowiadaja Ci co nie walczyli, jesli pisza glupoty to sami wychodza na debili.

Cytuj:
Po 2-reszta to(bez obrazy) low lvle ktore sa rzadni sensacji i nie wiedza nawet gdzie jest Dragon Lair
A co ma piernik do wiatraka? Nie kazdy musi wiedziec gdzie sa dragi zeby wypowiedziec sie na forum w danym temacie ktory akurat z d lair nie ma nic zwiazanego.

Cytuj:
Po 3-pierwszy raz zobaczyli mnie jako h-lvla w depo albo gdzies obok i teraz "nagle" mysla ze wiedza co sie dzieje wokol nich myslac ze jak mnie widzial czy inne h-lvle to juz moze wyzywac, czy tez jakkolwiek sie wypowiadac na temat tej jak najbardziej "chorej wojnie"
rotfl, juz na pewno ludzie pedza sie pisac na forum o wojnie bo zobaczyli jakiegos high lvla w dp, dolujace. Forum jest po to aby WYMIENIAC opinie, w tym i o wojnie. Nie mozna zabronic nikomu wyrazania wlasnego zdania, aight? Inna sprawa jest to, ze jesli sie nic nie wie na dany temat to lepiej sie w ogole nie wypowiadac ale jesli chca to czemu nie?

Cytuj:
I w koncu na sam koniec ludzie skonczylibyscie wywody na temat kto wygra kto przegra
Od tego kto wygra a kto przegra zalezy przyszlosc azury wiec nie dyskutowanie o tym jest raczej awykonalne. =)

Czytajac Twoje posty odnioslem wrazenie, ze jedyne po czym klasyfikujesz ludzi to ich lvl w tibii.

Skoro juz zebralem sie do napisania posta to jedziemy dalej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jacyna
Franco przyznam Ci racje zawsze uwarznie czytałam posty i nic o tym ziomku niewspominałeś wybacz mu moze niezauważył.
Przepiekny przyklad podlizywania sie. Moze nawet dostaniesz fri itana.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxon
Moim zdaniem franco jest pierwszą osobą która dobrze zna się na temacie i wie co pisze.Wypowiada sie na temat nie nie robi jkiś afer na tym forum.
Franco sie zna na temacie bo jest wmieszany razem z reszta Wanted i Vision w ta wojne. Bylo juz kilka osob ktore znaja sie na temacie trzeba tylko przeczytac uwaznie wszystkie posty.

@topic
Osobiscie jestem za Vision, glownie dlatego, poniewaz denerwuja mnie mowiace zle o Szwedach (rozumiem niech insultuja sobie graczy, zawsze mozna dac ignora, ale wskakiwanie na czyjas rodzine tylko dlatego bo ma wyzszy lvl i wieksze umiejetnosci w tibii jest po prostu gowniarskie) teksty tych durnych polaczkow stojacych 24/7 pod dp . Z jakiej kvrwa paki oni sie tak rzucaja do Szwedow skoro SAMI NIE SA LEPSI?
Phew.. Tacy z nich patrioci jak ze mnie PGer w tibii.
Rankor jest offline  
stary 15-02-2006, 23:51   #728
Neverblood
Użytkownik Forum

Neverblood's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: In your nightmare

Domyślny lol

patrikozz nigdy nie grales na azurze ale juz wiesz co,kto,kiedy i za co .. n/c gz dla Ciebie ^^ ja gralem dlugo na azurze i powiem Ci ze napewno nie jest to najlepszy serw w tibii ;S wiadomo kazdy serw ma swoje prawa i do nich trzeba sie przyzwyczaic ale azurze daleko do najlepszych .. mimo to respect dla tych ktorzy tam graja
stary 16-02-2006, 07:31   #729
Zwieshu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice

Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
Problem

Boze! Musze to napisac
Szkonczcie gadac cos na temat wojny jak niewiecie ani polowy z jej zdarzenie <gram na azurce od okolo 20 miehcow a sie nie wypowiadam durnymi postami>
i skonczcie lizad d*pe innym typu " Franco przyznaje ci racje wybacz mu" zalosne to jest piszecie same bezsensowne zeczy "wojna przez 1 osobe" bo wyszles z roka tygzien temu i wszystko wiesz dobze ze nie piszecie jeszce tutaj "free itans plx jestem z polski "
Zwieshu jest offline  
stary 16-02-2006, 12:22   #730
Tretogorczyk
Użytkownik Forum

Tretogorczyk's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2004

Domyślny

@Rankor
Doskonaly post ; ) Trafiles w samo sedno. Nie moge zgodzic sie tylko z Twoja opinia dotyczaca Vision. Zgoda - polaczki z pl'dendriel, ktorzy krzycza "WOJNA ZA POLSKE IDZIEMY BIC SWE NUBUF!11" to jakas paranoja. Co ma Polska i patriotyzm do walki w Tibii ? Ciezko zniesc tych wszystkich polaczkow, ktorzy "dla ojczyzny" chca ginac i poswiecac sie... Szkoda tylko, ze ich patriotyczne nastawianie nie nakazuje im chociaz w minimalnym stopniu probowac nauczyc sie zasad pisowni. Ciekawe ilu z nich potrafi zaspiewac "Rote"?
A teraz moze cos o tych wszystkich swe, ktorzy sa tak znienawidzeni ? Przeciez wszyscy jestesmy tacy sami - szwedzi rowniez lapia jakies takie dziwne "fazy" - rasizm, nacjonalizm...

@Franco
Jedyna roznica miedzy Toba, a ludzmi, ktorzy "maja lvl jak Twoj noob char", polega na tym, ze Ty masz tego 120 royala i uczestniczysz w tej wojnie, co sprawia, ze Twoja wiedza jest naturalnie wieksza od wiedzy osob nie uczestniczacych w tej wojnie. Tylko, ze "mlodziez azury" tez ma prawo interesowac sie wojna, ktora w jakims stopniu rowniez i ich dotyczy.
W ogole Twoj post - co to ma byc ? Wez Ty sie zastanow nad tym co piszesz ; ) Bez obrazy, naturalnie.

@Saxon, Jacyna15
n/c

Ostatnio edytowany przez Tretogorczyk - 16-02-2006 o 12:23.
Tretogorczyk jest offline  
stary 16-02-2006, 12:26   #731
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwieshu
Boze! Musze to napisac
Szkonczcie gadac cos na temat wojny jak niewiecie ani polowy z jej zdarzenie <gram na azurce od okolo 20 miehcow a sie nie wypowiadam durnymi postami>
i skonczcie lizad d*pe innym typu " Franco przyznaje ci racje wybacz mu" zalosne to jest piszecie same bezsensowne zeczy "wojna przez 1 osobe" bo wyszles z roka tygzien temu i wszystko wiesz dobze ze nie piszecie jeszce tutaj "free itans plx jestem z polski "

Hehe... Ktoś już wyżej tłumaczył, że nawet jeśli nie wiedzą to nikt im nie może zabronić wypowiadania się na tym forum. W końcu po to ono jest. Powiedziałeś wszystko co było powiedziane lub jest oczywiste, czyli nie wniosłeś nic do tematu. Ba! W twoim poście jest tyle błędów, że sam z siebie zrobiłeś durnia, który nie umie poprawnie przekazać tego co myśli. xD To, że grasz 20 miechów na Azurze i się nie wypowiadasz na ten temat - kogo to obchodzi? Twój wybór... . Ja gram też koło tego, a staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje.

Pozdrawiam...
jed jest offline  
stary 16-02-2006, 14:35   #732
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Londyn

Imię: Drazharm
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Poziom: 168
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tretogorczyk
@Rankor
Doskonaly post ; ) Trafiles w samo sedno. Nie moge zgodzic sie tylko z Twoja opinia dotyczaca Vision. Zgoda - polaczki z pl'dendriel, ktorzy krzycza "WOJNA ZA POLSKE IDZIEMY BIC SWE NUBUF!11" to jakas paranoja. Co ma Polska i patriotyzm do walki w Tibii ? Ciezko zniesc tych wszystkich polaczkow, ktorzy "dla ojczyzny" chca ginac i poswiecac sie... Szkoda tylko, ze ich patriotyczne nastawianie nie nakazuje im chociaz w minimalnym stopniu probowac nauczyc sie zasad pisowni. Ciekawe ilu z nich potrafi zaspiewac "Rote"?
A teraz moze cos o tych wszystkich swe, ktorzy sa tak znienawidzeni ? Przeciez wszyscy jestesmy tacy sami - szwedzi rowniez lapia jakies takie dziwne "fazy" - rasizm, nacjonalizm...

@Franco
Jedyna roznica miedzy Toba, a ludzmi, ktorzy "maja lvl jak Twoj noob char", polega na tym, ze Ty masz tego 120 royala i uczestniczysz w tej wojnie, co sprawia, ze Twoja wiedza jest naturalnie wieksza od wiedzy osob nie uczestniczacych w tej wojnie. Tylko, ze "mlodziez azury" tez ma prawo interesowac sie wojna, ktora w jakims stopniu rowniez i ich dotyczy.
W ogole Twoj post - co to ma byc ? Wez Ty sie zastanow nad tym co piszesz ; ) Bez obrazy, naturalnie.

@Saxon, Jacyna15
n/c
nie zaspiewam roty -.-

franco nie uczestniczy w wojnie jak narazie. ani razu go nie bylo na bitwie dot tej pory.
Drazharm jest offline  
stary 16-02-2006, 14:50   #733
TheThunder
Użytkownik Forum

TheThunder's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adaskowy
Mnie to wkurza, że przed dp chodza osoby ( polacy) pojedynczo np. 13 lvl i wala szwedów... Taką małą ofensywę na szwedów mogą zrobic również low lvl, zeby się zorganizowac tylko, mi się udało raz zrobić jedną małą grupkę było 10 osób ponad głównie prawie 20 lvl'e i ze 3 praiwe 30 lvl'i. I nawet ładnie było, akurat trafili mi się tacy ludzie co nei boją się skulla miec...

ps. nie chodzi mi o ofensywę low lvl na h lvl
Buahahhaha, lol, rzadzisz dla mnie
co z tego ze newbie sobie zrobi skulla (+ krzyknie: WALCZMY ZA OJCZYZNE! <co nie ma nic wspolnego z Tibia) jak i tak nikogo nie zabije tylko jeszcze sam padnie, a ponadto zszarga opinie o Polakach (juz i tak mamy nie najlepsza wiec po co ja psuc bardziej?) ...
Btw ciebie wkurza to ze chodza 13lvle i bija jak to powiedziales Szwedow, a sam jakies grupowe wyskoki 20+lvli chcesz na nich robic? rotfl

Jak juz chcecie cos napisac, to przemyslcie 2-3 razy
stary 16-02-2006, 15:14   #734
Zwieshu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jed
Hehe... Ktoś już wyżej tłumaczył, że nawet jeśli nie wiedzą to nikt im nie może zabronić wypowiadania się na tym forum. W końcu po to ono jest. Powiedziałeś wszystko co było powiedziane lub jest oczywiste, czyli nie wniosłeś nic do tematu. Ba! W twoim poście jest tyle błędów, że sam z siebie zrobiłeś durnia, który nie umie poprawnie przekazać tego co myśli. xD To, że grasz 20 miechów na Azurze i się nie wypowiadasz na ten temat - kogo to obchodzi? Twój wybór... . Ja gram też koło tego, a staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje.

Pozdrawiam...
wlasnie widze jak aktywnie uczestniczysz w dyskusji ma ona temat NOWA WOJNA a komentaz do mojego postu zeczywiscie sie do tego odnosi... ale przynajmiej zaszpanowales ze potrafisz znalezc bledy ortograficzne za***isty jestes twoja aktywnosc jest ponad przeciatna gz 4u

Niepozdrawiam
Zwieshu jest offline  
stary 16-02-2006, 15:30   #735
kokos@
Użytkownik Forum

kokos@'s Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Druid
kokos@ ma numer GG 4043610
Domyślny

Cytuj:
Czlowieku pokaz gdzie ja cie wymienilem w moim poscie to dam ci 200k a tak piszesz cos czego nie moge zrozumiec-insultnolem cie w moim poscie-jesli nie rozumiesz co ludzie pisza to prosze nie wypowiadaj sie wogole na zadne tematy bo az wstyd ze Polak a nie rozumie co czyta wiec sorry stary albo wroc do 4 klasy i naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skasuj te konto lub tez popros jakiegos admina na tym servie zeby ci konto skasowali bo masakra co ty wogole wypisujesz-tak zeby ci dosrac na koniec to lvl ktory ty posiadasz to ja mam moim noob charem

Dobra moze i nie wspomniales ale pisales ze kilka osob sie zna na tej wojnie i z tego co z twojego posta zrozumialem to to ze niby tylko oni sie moga na ten temat wypowiadac, wiec poczulkem sie urazony
wiec ci napisalem ze nie jestem noobem Nie musisz osrazu z geba do mnie skakac.
stary 16-02-2006, 15:35   #736
TheThunder
Użytkownik Forum

TheThunder's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwieshu
wlasnie widze jak aktywnie uczestniczysz w dyskusji ma ona temat NOWA WOJNA a komentaz do mojego postu zeczywiscie sie do tego odnosi... ale przynajmiej zaszpanowales ze potrafisz znalezc bledy ortograficzne za***isty jestes twoja aktywnosc jest ponad przeciatna gz 4u

Niepozdrawiam
Po 1 ... poczytaj wszystko od 1szej strony, a dopiero pozniej sie wypowiadaj
Po 2 ... przemysl to co piszesz, bo takie bzdury ze szok :\
Po 3 ... wojna bez ciebie - wojna przegrana
Po 4 ... skumaj sie z Adaskowym (Hail Adaskowy! ) i idzcie bic razem Szwedow
Po 5 ... rzeczywiscie sie pisze, a nie zeczywiscie ;p
stary 16-02-2006, 15:37   #737
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

... A dekoral wciąż biały ...
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 16-02-2006, 15:52   #738
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tretogorczyk
Ba, ale o wiele czesciej widac takie teatrzyki w wykonaniu Polakow. =)
Wiekszy burdel jest na azurze przez takich "patriotow" niz przez sama wojne.

@Drazharm
Co nie zmienia faktu, ze bierze w udzial w tej wojnie (malo znaczacy poki co ale zawsze udzial) i powinien miec jakies pojecie o niej.

Imho najlepszym rozwiazaniem bylby pokoj ale wszyscy wiedza, ze jest to niemozliwe bo ani jedna, ani druga strona nie ma na to najmniejszej ochoty.
Rankor jest offline  
stary 16-02-2006, 16:02   #739
TheThunder
Użytkownik Forum

TheThunder's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Ba, ale o wiele czesciej widac takie teatrzyki w wykonaniu Polakow. =)
Wiekszy burdel jest na azurze przez takich "patriotow" niz przez sama wojne.

@Drazharm
Co nie zmienia faktu, ze bierze w udzial w tej wojnie (malo znaczacy poki co ale zawsze udzial) i powinien miec jakies pojecie o niej.

Imho najlepszym rozwiazaniem bylby pokoj ale wszyscy wiedza, ze jest to niemozliwe bo ani jedna, ani druga strona nie ma na to najmniejszej ochoty.
Hm, pokoj? o 2 lata za pozno
stary 16-02-2006, 16:24   #740
Zwieshu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheThunder
Po 1 ... poczytaj wszystko od 1szej strony, a dopiero pozniej sie wypowiadaj
Po 2 ... przemysl to co piszesz, bo takie bzdury ze szok :\
Po 3 ... wojna bez ciebie - wojna przegrana
Po 4 ... skumaj sie z Adaskowym (Hail Adaskowy! ) i idzcie bic razem Szwedow
Po 5 ... rzeczywiscie sie pisze, a nie zeczywiscie ;p

@ ty idioto
1 pzeczytalem fszyztko jus dafno
2 pise bsdury bo jzu mnie fkuszaja itioci co sie tu fypowiadaja
3 wogole bes sensu to jest <chyba jestes popier*olony> <==napewno
4 z nikim nie musze sie skumac zeby kogos isc bic
4 j*bie mnie to pokaz to pani z poolskiego moze ci 5 postawi

##
juz ostatni raz komentuje post jakiegos idioty wiec jak odpowiesz na moj post to to zignoroje bo zas zaczniesz spamowac forom bezsensownymi wypowiedziami

Ostatnio edytowany przez Zwieshu - 16-02-2006 o 16:28.
Zwieshu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania