![]() |
#721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Po 1 Czy ja muwie cos ze walczylem?
Po 2 Wiem gdzie jest Dragon lair bo juz tam expilem i i ten komentarz nie byl potrzebny. Po 3 Nic takiego nie powiedzialem ani nikogo nie wyzwalem w zadnym moim poscie, wiec po co te zarzuty?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kokos@ - 15-02-2006 o 20:16. |
![]() |
|
![]() |
#722 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#723 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Cytuj:
Czlowieku pokaz gdzie ja cie wymienilem w moim poscie to dam ci 200k a tak piszesz cos czego nie moge zrozumiec-insultnolem cie w moim poscie-jesli nie rozumiesz co ludzie pisza to prosze nie wypowiadaj sie wogole na zadne tematy bo az wstyd ze Polak a nie rozumie co czyta wiec sorry stary albo wroc do 4 klasy i naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skasuj te konto lub tez popros jakiegos admina na tym servie zeby ci konto skasowali bo masakra co ty wogole wypisujesz-tak zeby ci dosrac na koniec to lvl ktory ty posiadasz to ja mam moim noob charem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Gildia: Steel Enclave
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
|
![]() Franco przyznam Ci racje zawsze uwarznie czytałam posty i nic o tym ziomku niewspominałeś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Moim zdaniem franco jest pierwszą osobą która dobrze zna się na temacie i wie co pisze.Wypowiada sie na temat nie nie robi jkiś afer na tym forum.
![]() ![]() ![]() ~~~~ ps.~~~~ kokos:-.-zanim coś napiszesz dobrze to przemyśl a potem wyslij na widoczność forum, bo jak sie czyta takie (za przeproszeniem *******y jakie ty wygadyjesz)to z krzesla można spaść więc radze ci zanim coś napiszesz dobrze to przemyśl.!!! ~~!bez obrazy!~~ ~~~~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Czytajac Twoje posty odnioslem wrazenie, ze jedyne po czym klasyfikujesz ludzi to ich lvl w tibii. Skoro juz zebralem sie do napisania posta to jedziemy dalej. Cytuj:
Cytuj:
@topic Osobiscie jestem za Vision, glownie dlatego, poniewaz denerwuja mnie mowiace zle o Szwedach (rozumiem niech insultuja sobie graczy, zawsze mozna dac ignora, ale wskakiwanie na czyjas rodzine tylko dlatego bo ma wyzszy lvl i wieksze umiejetnosci w tibii jest po prostu gowniarskie) teksty tych durnych polaczkow stojacych 24/7 pod dp . Z jakiej kvrwa paki oni sie tak rzucaja do Szwedow skoro SAMI NIE SA LEPSI? Phew.. Tacy z nich patrioci jak ze mnie PGer w tibii. |
||||||
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: In your nightmare
Stan: Na Emeryturze
|
![]() patrikozz nigdy nie grales na azurze ale juz wiesz co,kto,kiedy i za co .. n/c gz dla Ciebie ^^ ja gralem dlugo na azurze i powiem Ci ze napewno nie jest to najlepszy serw w tibii ;S wiadomo kazdy serw ma swoje prawa i do nich trzeba sie przyzwyczaic ale azurze daleko do najlepszych .. mimo to respect dla tych ktorzy tam graja
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() Boze! Musze to napisac
Szkonczcie gadac cos na temat wojny jak niewiecie ani polowy z jej zdarzenie <gram na azurce od okolo 20 miehcow a sie nie wypowiadam durnymi postami> i skonczcie lizad d*pe innym typu " Franco przyznaje ci racje wybacz mu" zalosne to jest piszecie same bezsensowne zeczy "wojna przez 1 osobe" bo wyszles z roka tygzien temu i wszystko wiesz dobze ze nie piszecie jeszce tutaj "free itans plx jestem z polski " |
![]() |
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() @Rankor
Doskonaly post ; ) Trafiles w samo sedno. Nie moge zgodzic sie tylko z Twoja opinia dotyczaca Vision. Zgoda - polaczki z pl'dendriel, ktorzy krzycza "WOJNA ZA POLSKE IDZIEMY BIC SWE NUBUF!11" to jakas paranoja. Co ma Polska i patriotyzm do walki w Tibii ? Ciezko zniesc tych wszystkich polaczkow, ktorzy "dla ojczyzny" chca ginac i poswiecac sie... Szkoda tylko, ze ich patriotyczne nastawianie nie nakazuje im chociaz w minimalnym stopniu probowac nauczyc sie zasad pisowni. Ciekawe ilu z nich potrafi zaspiewac "Rote"? A teraz moze cos o tych wszystkich swe, ktorzy sa tak znienawidzeni ? Przeciez wszyscy jestesmy tacy sami - szwedzi rowniez lapia jakies takie dziwne "fazy" - rasizm, nacjonalizm... @Franco Jedyna roznica miedzy Toba, a ludzmi, ktorzy "maja lvl jak Twoj noob char", polega na tym, ze Ty masz tego 120 royala i uczestniczysz w tej wojnie, co sprawia, ze Twoja wiedza jest naturalnie wieksza od wiedzy osob nie uczestniczacych w tej wojnie. Tylko, ze "mlodziez azury" tez ma prawo interesowac sie wojna, ktora w jakims stopniu rowniez i ich dotyczy. W ogole Twoj post - co to ma byc ? Wez Ty sie zastanow nad tym co piszesz ; ) Bez obrazy, naturalnie. @Saxon, Jacyna15 n/c
Truly one of the Eleandrils! Ostatnio edytowany przez Tretogorczyk - 16-02-2006 o 12:23. |
![]() |
![]() |
#731 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
Hehe... Ktoś już wyżej tłumaczył, że nawet jeśli nie wiedzą to nikt im nie może zabronić wypowiadania się na tym forum. W końcu po to ono jest. Powiedziałeś wszystko co było powiedziane lub jest oczywiste, czyli nie wniosłeś nic do tematu. Ba! W twoim poście jest tyle błędów, że sam z siebie zrobiłeś durnia, który nie umie poprawnie przekazać tego co myśli. xD To, że grasz 20 miechów na Azurze i się nie wypowiadasz na ten temat - kogo to obchodzi? Twój wybór... . Ja gram też koło tego, a staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje. ![]() Pozdrawiam... |
|
![]() |
![]() |
#732 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
franco nie uczestniczy w wojnie jak narazie. ani razu go nie bylo na bitwie dot tej pory. |
|
![]() |
![]() |
#733 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() co z tego ze newbie sobie zrobi skulla (+ krzyknie: WALCZMY ZA OJCZYZNE! <co nie ma nic wspolnego z Tibia) jak i tak nikogo nie zabije tylko jeszcze sam padnie, a ponadto zszarga opinie o Polakach (juz i tak mamy nie najlepsza wiec po co ja psuc bardziej?) ... Btw ciebie wkurza to ze chodza 13lvle i bija jak to powiedziales Szwedow, a sam jakies grupowe wyskoki 20+lvli chcesz na nich robic? rotfl Jak juz chcecie cos napisac, to przemyslcie 2-3 razy
![]() |
![]() |
#734 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niepozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#735 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
Dobra moze i nie wspomniales ale pisales ze kilka osob sie zna na tej wojnie i z tego co z twojego posta zrozumialem to to ze niby tylko oni sie moga na ten temat wypowiadac, wiec poczulkem sie urazony wiec ci napisalem ze nie jestem noobem ![]() ![]()
![]() |
#736 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2 ... przemysl to co piszesz, bo takie bzdury ze szok :\ Po 3 ... wojna bez ciebie - wojna przegrana Po 4 ... skumaj sie z Adaskowym (Hail Adaskowy! ![]() Po 5 ... rzeczywiscie sie pisze, a nie zeczywiscie ;p
![]() |
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() ... A dekoral wciąż biały ...
#738 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Wiekszy burdel jest na azurze przez takich "patriotow" niz przez sama wojne. @Drazharm Co nie zmienia faktu, ze bierze w udzial w tej wojnie (malo znaczacy poki co ale zawsze udzial) i powinien miec jakies pojecie o niej. Imho najlepszym rozwiazaniem bylby pokoj ale wszyscy wiedza, ze jest to niemozliwe bo ani jedna, ani druga strona nie ma na to najmniejszej ochoty. |
|
![]() |
![]() |
#739 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#740 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ ty idioto 1 pzeczytalem fszyztko jus dafno 2 pise bsdury bo jzu mnie fkuszaja itioci co sie tu fypowiadaja 3 wogole bes sensu to jest <chyba jestes popier*olony> <==napewno 4 z nikim nie musze sie skumac zeby kogos isc bic 4 j*bie mnie to pokaz to pani z poolskiego moze ci 5 postawi ## juz ostatni raz komentuje post jakiegos idioty wiec jak odpowiesz na moj post to to zignoroje bo zas zaczniesz spamowac forom bezsensownymi wypowiedziami Ostatnio edytowany przez Zwieshu - 16-02-2006 o 16:28. |
|
![]() |